Subventii

Marti, 10 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Franța prelungește bonusurile pentru mașini electrice până în iunie 2021: clienții primesc o reducere de 7.000 de euro

Franța a anunțat că va prelungi bonusurile oferite pentru achiziționarea de mașini electrice până la jumătatea anului viitor, ca urmare a noilor restricții implementate din cauza pandemiei de coronavirus.
Marti, 29 Septembrie 2020 | Industrie

Franța vrea să micșoreze bonusurile pentru achiziția vehiculelor electrificate: 5.000 de euro pentru mașini electrice și 1.000 de euro pentru hibrizi plug-in

Franța vrea să reducă gradual subvențiile pentru achiziția vehiculelor electrificate. Bonusul pentru mașini electrice ar urma să scadă de la 7.000 la 6.000 de euro în 2021, respectiv 5.000 de euro în 2022. Pentru hibrizi plug-in, guvernul de la Paris vrea să ofere anul viitor un bonus de 1.000 de euro, la jumătate față de nivelul actual.
Luni, 06 Iulie 2020 | Economic

Italia pregătește măsuri pentru redresarea industriei auto: subvenții pentru mașinile diesel și pe benzină, dar și pentru electrice și hibrizi

Italia pregătește o reformă fiscală care să sprijine sectorul auto, una dintre industriile cele mai afectate de pandemie, după cum a anunțat premierul Giuseppe Conte. Parlamentul a dat undă verde la subvenții pentru achiziția celor mai noi vehicule pe benzină și motorină, precum și pentru vehiculele electrice și hibride.
Marti, 10 Decembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Subvenții de 3.2 miliarde de euro pentru producţia de baterii electrice în Europa: printre beneficiari se numără BMW, PSA și Opel

Comisia Europeană a aprobat ajutoare de stat în valoare de 3.2 miliarde de euro pentru producția de baterii electrice pe Bătrânul Continent, astfel încât Europa să recupereze decalajul față de Asia. Banii de la state precum Germania, Franța, Italia, Polonia, Belgia, Suedia și Finlanda vor ajunge la 17 companii, printre care BMW, grupul PSA și Opel.
Miercuri, 07 August 2019 | Industrie

Mercedes vrea să ajute clienții germani să evite interzicerea mașinilor diesel vechi: subvenție de 3.000 pentru un “retrofit” al motoarelor Euro 5

Mercedes oferă subvenții de 3.000 de euro pentru clienții cu mașini diesel vechi, ale căror vehicule ar putea avea interdicție să circule în orașele din Germania. Banii sunt oferiți pentru un “kit retrofit” al motoarelor diesel Euro 5.
Luni, 22 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride

Germania vrea să continue stimularea vânzărilor de maşini electrice: bonus de 4.000 de euro până la sfârșitul anului 2020

Germania intenţionează să extindă programul de subvenţii pentru achiziția de noi mașini electrice. Bonusul de 4.000 de euro ar urma să fie acordat până la sfârșitul anului 2020.
Vineri, 09 Noiembrie 2018 | Industrie

Volkswagen și Daimler au acceptat să plătească “repararea” emisiilor diesel: subvenții de 3.000 de euro per mașină pentru reducerea poluării

Producătorii auto din Germania au acceptat să cheltuie până la 3.000 de euro per vehicul pentru a ajuta la reducerea emisiilor diesel, în condiţiile în care Guvernul şi industria auto caută măsuri pentru reducerea poluării din marile oraşe. Volkswagen și Daimler sunt pregătite să facă un “retrofit hardware” pentru vehiculele diesel vechi, în timp ce BMW a refuzat deocamdată acest lucru.
Miercuri, 03 Octombrie 2018 | Economic

Germania vrea să scape de mașinile diesel vechi: nemții oferă subvenții pentru achiziția de autoturisme noi

Autoritățile germane vor să ofere subvenții pentru achiziția unor mașini noi și mai puțin poluante sau posibilitatea ca proprietarii de vehicule diesel vechi să-și reconfigureze sistemul hardware.
Duminica, 07 Noiembrie 2010 | Economic

Toyota: "Faceţi ceva sau plecăm"

Vânzările în scădere de pe piaţa locală din ultima lună înregistrate de Toyota i-au determinat pe oficialii constructorului să lanseze un avertisment la adresa guvernului japonez prin care ameninţă că vor muta o mare parte din producţie în afara statului.

Tag-uri similare

Toyota, vanzari, vanzari Toyota, guvern, Akio Toyoda, subventii
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru