Akio Toyoda

Joi, 01 Februarie | Industrie

Toyota nu renunță la termice. Șeful companiei anunță un "proiect major de dezvoltare a motoarelor"

Constructorul nipon de automobile nu renunță la dezvoltarea motoarelor termice. Potrivit unor declarații ale șefului companiei, Toyota pregătește un "proiect major de dezvoltare a motoarelor".
Vineri, 30 Septembrie 2022 | Industrie

Toyota rămâne fidelă strategiei de electrificare. Vrea să ofere cea mai mare varietate de motoare

Potrivit șefului companiei, Akio Toyoda, constructorul japonez rămâne fidel strategiei de electrificare anunțată cu ceva timp în urmă. Totodată, niponii susțin că un portofoliu format doar din modele pur electrice nu este o idee bună.
Joi, 15 Iunie 2017 | Tehnologie

Începe atacul japonez: Toyota anunță oficial o ofensivă agresivă în zona electrică și a mașinilor autonome

Acuzați de multe ori că sunt conservatori când vine vorba de dezvoltarea mașinilor electrice și a celor autonome, cei de la Toyota pun piciorul în prag și încep un atac serios în aceste zone.
Vineri, 16 Martie 2012 | Industrie

Fraţii Toyota GT86 şi Subaru BRZ au debutat azi pe linia de producţie

Toyota şi Subaru au inaugurat astăzi linia de producţie a coupe-urilor GT86 şi BRZ, dezvoltate în parteneriat de cei doi constructori din 2008 până în prezent.
Duminica, 07 Noiembrie 2010 | Economic

Toyota: "Faceţi ceva sau plecăm"

Vânzările în scădere de pe piaţa locală din ultima lună înregistrate de Toyota i-au determinat pe oficialii constructorului să lanseze un avertisment la adresa guvernului japonez prin care ameninţă că vor muta o mare parte din producţie în afara statului.
Marti, 13 Iulie 2010 | General

Preşedintele Toyota susţine dezvoltarea unui nou Supra

Renaşterea numelui Supra pe un model sportiv este susţinută de preşedintele Toyota. Oficialul a dat deja undă verde proiectului însă acţionarii se opun.
Joi, 24 Iunie 2010 | General

Preşedintele Toyota le-a cerut scuze acţionarilor pentru imaginea negativă

Preşedintele brandului japonez, Akio Toyoda, le-a cerut oficial scuze acţionarilor pentru campania negativă prin care a trecut Toyota din cauza rechemărilor în service.
Marti, 11 Mai 2010 | Economic

Primul trimestru al lui 2010 aduce profit pentru Toyota

Toyota a raportat un profit de aproape 950 de milioane de euro in primul trimestru al anului. Se pare ca japonezii isi revin incet dar sigur, sfidand imaginea proasta creata de recall-uri.
Joi, 18 Martie 2010 | Industrie

Seful Toyota: "Nu mai vrem sa vindem mult, ci sa facem masini bune!"

Akio Toyoda sustine ca producatorul japonez se va axa de acum pe calitatea produselor sale, numarul de modele vandute nefiind primul criteriu pe care il urmareste business-ul japonez.
Marti, 16 Martie 2010 | Video

VIDEO: David Letterman il ironizeaza dur pe presedintele Toyota

Celebrul moderator de televiziune David Letterman ironizeaza presedintele grupului japonez Toyota. Portia de umor servita de americani este de-a dreptul molipsitoare.
Duminica, 07 Februarie 2010 | Economic

Presa japoneza critica reactia presedintelui Toyota

Reactia presedintelui Toyota legata de problemele de acceleratie ale masinilor marcii si de problema pedalei de frana de la Prius a nemultumit presa din Japonia.
Vineri, 05 Februarie 2010 | Siguranta

Presedintele Toyota: "Masinile noastre sunt sigure!"

Akio Toyoda a tinut sa calmeze spiritele incinse in urma anunturilor legate de problemele recente Toyota, organizand o prima conferinta de presa de la intrarea companiei in criza recall-urilor.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 02 Iulie 2009 | Mediu

Hibrizii Toyota ar putea distruge orezariile Japoniei

Programul de dezvoltare al automobilelor ecologice propus de cei de la Toyota ar putea insemna distrugerea culturilor de orez din zona centrala a Japoniei.
Vineri, 26 Iunie 2009 | Industrie

Noul presedinte Toyota vrea sa schimbe radical strategia marcii

Akio Toyoda si-a anuntat intentia de a schimba strategia marcii Toyota. Schimbarile pe care le va efectua japonezul sunt scopul pentru care a fost pus in functie.
Joi, 25 Iunie 2009 | Industrie

Noul sef Toyota: "Ne pregatim pentru inca doi ani dificili"

Akio Toyoda sustine varianta lui Carlos Ghosn, seful Renault Nissan, ambii afirmand ca piata nu isi va reveni in urmatoarele 24 de luni.
Marti, 23 Iunie 2009 | Industrie

Toyota are de astazi un nou presedinte: Akio Toyoda

Mostenitorul fondatorului Toyota, Akio Toyoda, a preluat astazi conducerea companiei si sarcina de a mari profiturile acesteia.
Vineri, 24 Aprilie 2009 | O lume nebuna

Presedintele numit al Toyota va participa la cursa de 24h de la Nurburgring

Functia de presedinte al celui mai mare producator din lume nu il impiedica pe Akio Toyoda sa participe ca pilot in cursele de anduranta.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru