Preşedintele Toyota le-a cerut scuze acţionarilor pentru imaginea negativă

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 24.06.2010
Preşedintele brandului japonez, Akio Toyoda, le-a cerut oficial scuze acţionarilor pentru campania negativă prin care a trecut Toyota din cauza rechemărilor în service.

Imaginea Toyota încă mai suferă de pe urma recall-ului impresionant de la începutul acestui an. În aceste condiţii, Akio Toyoda a ţinut să se adreseze personal acţionarilor cu scuze oficiale.

Toyoda le-a vorbit oamenilor care au investit în evoluţia brandului auto, prezentându-le scuze sale pentru numeroasele probleme cauzate de rechemările în service, la nivel global. Momentul a fost unul important, fiind pentru prima oară când Toyoda s-a aflat faţă în faţă cu acţionarii de la distrugerea reputaţiei de constructor fiabil.

La finalul discursului său, preşedintele brandului japonez a ţinut să precizeze că Toyota face eforturi importante pentru a îmbunătăţi calitatea vehiculelor sale şi a mulţumit acţionarilor pentru sprijinul acordat în această perioadă dificilă

via | msnbc

Comentarii (3)

  • NeoGalaxy
    Eternal Ferrari Fan
    Bravo lor! Nici nu ma asteptam la mai putin de la baietii astia. O atitudine de urmat de multe alte firme, poate si de cateva guverne... dar stai... sa-i excludem pe romani pentru ca ei oricum se cred centul universului.
    3 1
  • NeoGalaxy
    Eternal Ferrari Fan
    "centrul" - sa-mi schimb tastatura... vad ca incepe sa manance litere :)
    4 0
  • nippon times
    atentie
    Japonezii isi cer cam multe scuze in ultimul timp...sa aiba grija, ca vin coreenii din urma si-i calca in picioare fara nici macar sa zica pardon. Au ajuns si astia la un grad de autosatisfactie si suficienta dupa ce atata timp li s-a urcat la cap ca ei sunt tatii si mamele tehnologiei moderne dar intre timp masinile lor gem de componente ieftine si proaste. Nu sunt fan coreene, de fapt apreciez masinile japoneze cel mai mult, insa halul de delasare in care au ajuns e deja ingrijorator.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru