Suedez

Duminica, 06 Decembrie 2009 | Industrie

Saab a demarat productia noului 9-5

Constructorul suedez Saab a demarat productia noii generatii a lui 9-5. Modelul a fost prezentat pentru prima data publicului in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.
Marti, 24 Noiembrie 2009 | Economic

GM a pierdut 5100 de dolari pentru fiecare exemplar Saab vandut

General Motors a inregistrat pierderi de 5100 de dolari pentru fiecare model Saab vandut incepand cu anul 2000, atunci cand acestia au preluat in totalitate constructorul suedez.
Duminica, 30 August 2009 | Video

VIDEO: Prima reclama pentru nordicul Saab 9-3X

Cei de la Saab au demarat campania publicitara "Changing Perspective". Spotul publicitar aparut are in prim-plan modelul Saab 9-3X. In timpul acestuia, constructorul suedez atrage atentia asupra protectiei mediului, prezinta modul de proiectare al masinilor dar totodata, nu uita sa reaminteasca originea automobilelor.
Joi, 27 August 2009 | Modele noi

OFICIAL: Noul Saab 9-5, informatii complete

Saab a dezvaluit astazi informatii complete despre cel mai nou model al sau, sedanul premium 9-5. Modelul va fi disponibil cu o serie de gadget-uri de ultima generatie si transmisia integrala XWD.
Luni, 24 August 2009 | Video

VIDEO: Presedintele Koenigsegg vorbeste despre cumpararea Saab

Christian von Koenigsegg, presedintele grupului cu acelasi nume, vorbeste despre recenta preluare a constructorului suedez Saab.
Vineri, 15 Mai 2009 | General

Britanicii pariaza pe viitorul cumparator Saab

Casa londoneza de pariuri Ladbrokes ofera britanicilor posibilitatea de a paria pe viitorul cumparator al Saab. Candidatul cu cele mai mari sanse este un consortiu din China.

Tag-uri similare

BMW, Hyundai, Fiat, Volvo, GM, General Motors, Saab, Koenigsegg, mediu, uzina
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru