Tesla Motors

Joi, 21 Iulie 2016 | Modele noi

Tesla vrea să domine industria auto: urmează SUV compact şi pick-up electrice, camioane autonome şi serviciu de car-sharing

Tesla Motors a anunţat planuri ambiţioase pentru următorii 10 ani, în care vrea să lanseze un SUV compact şi un pick-up electrice, camioane autonome şi un serviciu de car-sharing prin care proprietarii de maşini să câştige bani.
Vineri, 15 Iulie 2016 | Modele noi

Tesla lansează Model X 60D, o versiune mai ieftină cu autonomie mai mică a SUV-ului electric, pentru a contracara ratarea ţintei de vânzări

Tesla Motors a ratat ţinta de vânzări pentru prima jumătate a anului şi propune o versiune mai ieftină cu autonomie redusă a SUV-ului Model X pentru a atrage mai mulţi clienţi.
Joi, 14 Iulie 2016 | Siguranta

Tesla Motors, atacată dur de una dintre cele mai reputate publicații americane: "Clienții nu trebuie să fie șoareci de laborator"

Tesla ar trebui să renunțe să le ofere clienților sistemul de pilotaj automat Autopilot până când nu se asigură de faptul că mâinile șoferului sunt pe volan. În plus, numele Autopilot trebuie schimbat pentru că este "derutant și periculos", susține Consumer Reports.
Miercuri, 13 Iulie 2016 | Masini electrice si hibride

După ani și ani: clienții Tesla Roadster își pot îmbunătăți autonomia mașinilor. De la 400 la 550 de kilometri cu 30.000 de dolari

Tesla Motors a dat startul programului retrofit pentru modificarea bateriei modelului Roadster. Clienții pot ajunge la o autonomie electrică de 550 de kilometri, dar costurile upgrade-ului sunt majore: 30.000 de dolari.
Vineri, 01 Iulie 2016 | Siguranta

Era o chestiune de timp: Autoritățile americane investighează primul accident fatal produs din cauza Tesla Autopilot

Un Tesla Model S cu funcția Autopilot activată a lovit în plin în SUA un camion care circula perpendicular, iar șoferul mașinii a murit pe loc. Autoritățile americane investighează cazul, iar Tesla Motors susține că accidentul a survenit într-un complex de împrejurări care a făcut ca sistemele mașinii să nu funcționeze la capacitatea lor optimă.
Miercuri, 22 Iunie 2016 | Industrie

Tesla vrea să cumpere o altă companie deţinută de Elon Musk, Solar City, pentru a oferi servicii de electricitate pentru acasă

Tesla Motors vrea să cumpere Solar City pentru a furniza servicii de electricitate pentru acasă prin panouri solare montate pe acoperişul casei.
Miercuri, 15 Iunie 2016 | Masini autonome

Peter Mertens (Volvo) spune că șoferii bat sistemele autonome: "Am impresia că Tesla vrea să mă omoare când încerc sistemul AutoPilot"

Omul care se ocupă de biroul de Cercetare și Dezvoltare la Volvo susține că mărcile auto care promovează mașinile full-autonome fac o greșeală care afectează toată industria: "Omul bate sistemele. Nu numără nimeni milioanele de accidente pe care șoferii reușesc să le evite în fiecare minut din fiecare zi la nivel mondial"
Vineri, 10 Iunie 2016 | Masini electrice si hibride

Oficialii Tesla Motors, trași de urechi de autoritățile americane: au încercat să ascundă defecte prin înțelegeri confidențiale semnate cu clienții

O serie de probleme la nivelul suspensiilor unor exemplare Model S au fost reparate gratuit de Tesla în schimbul păstrării confidențialității din partea clienților. Autoritățile americane susțin că mișcarea e una "problematică".
Joi, 09 Iunie 2016 | Industrie

Marchionne: "Putem replica ușor orice face Tesla. Dar noi trebuie să ne plătim facturile"

CEO-ul alianței Fiat-Chrysler susține că orice constructor auto poate replica modelele electrice produse de Tesla. De ce nu se întâmplă asta? "Nu sunt sigur că se pot recupera costurile dezvoltării modelelor prin electrificare. Poate ar trebui să ne uităm la alte metode".
Miercuri, 08 Iunie 2016 | O lume nebuna

Un american acuză Tesla Model X că a accelerat singur într-un perete. Tesla: "Șoferul a încurcat frâna cu accelerația"

Era mașinilor inteligente nu-i va ierta pe șoferii care încearcă să "se scoată" atunci când provoacă un accident. Un exemplu bun vine din SUA, acolo unde un șofer care a acuzat un Model X că a accelerat de la sine putere a fost prins cu mâța-n sac de Tesla cu ajutorul datelor înregistrate de mașină.
Vineri, 03 Iunie 2016 | Industrie

Elon Musk vrea să schimbe complet modul în care sunt asamblate mașinile: "Putem să le producem de două ori mai repede"

După ce a dat tonul mișcării electrice la nivel mondial, Elon Musk vrea să eficientizeze fabricile care produc modelele mărcii Tesla: "Putem face îmbunătățiri dramatice la nivelul mașinilor care produc mașinile".
Miercuri, 01 Iunie 2016 | Masini electrice si hibride

Elon Musk o dă la întors: Superchargerele Tesla nu vor fi gratuite pentru clienții lui Model 3

După în momentul lansării lui Model 3 anunța că stațiile Tesla de încărcare rapidă vor fi "standard pentru toate exemplarele Model 3", Elon Musk sugerează acum că viitorii clienți ai lui Model 3 vor fi nevoiți să cumpere un pachet opțional pentru a avea acces gratis la stații.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 19 Mai 2016 | Industrie

Bob Lutz despre Tesla Motors: "Modelul de business nu se poate susține. Toți constructorii pierd bani cu electricele"

După 50 de ani în industria auto, unul dintre cei mai repectați oficiali ai lumii mașinilor susține că strategia de business Tesla este nesustenabilă, iar noul Model 3 va fi "mai scump decât s-a anunțat și va întârzia pe piață"
Miercuri, 18 Mai 2016 | Industrie

Tesla răspunde în cazul muncitorilor aduși ilegal în SUA: "Nu suntem responsabili legal, dar vom avea grijă ca lucrurile să fie îndreptate"

Compania Tesla Motors susține că a fost achitată de responsabilitățile legale în cazul muncitorului sloven care a suferit răni grave în timp ce construia un atelier de vopsitorie la o fabrică Tesla. "Moral, însă, ne vom asigura că toată lumea va fi tratată corect", anunță americanii.
Marti, 17 Mai 2016 | Industrie

Investigație jurnalistică americană: "Tesla Motors folosește ilegal forță de muncă din Europa de Est pentru construirea fabricilor sale"

Compania Tesla Motors este acuzată că folosește în Statele Unite muncitori aduși ilegal din Europa de Est de companii subcontractate. Aceștia folosesc un tip incorect de viză pentru intrarea în SUA și sunt plătiți de 10 ori mai slab decât omologii lor americani.
Joi, 05 Mai 2016 | Economic

Ambiţii nerealiste? Tesla vrea să producă 200.000 de unităţi Model 3 în 2017, dar admite că ţinta ar putea fi imposibil de atins

Tesla Motors intenţionează să producă până la 200.000 de unităţi Model 3 în 2017, însă recunoaşte că acest obiectiv ar putea fi imposibil de atins.
Joi, 28 Aprilie 2016 | Masini autonome

Oficial Volvo despre sistemul de pilotaj autonom Tesla: "Un începător care a scăpat de sub supraveghere"

Unul dintre reprezentanții Volvo care se ocupă de sistemele de evitare a accidentelor susține că suedezii vor prelua întreaga responsabilitate în ceea ce privește mașinile care se conduc singure. "Mașina va putea parca autonom pe marginea șoselei dacă șoferul nu preia comenzile".
Marti, 26 Aprilie 2016 | Intern

Sunt şanse ca Tesla să producă maşini electrice în România? Vicepremierul Borc: "Negociem cu un constructor de vehicule electrice"

România este în discuţii preliminare cu un producător de maşini electrice pentru construirea unei fabrici, potrivit vicepremierului Costin Borc, care sugerează că ar putea fi vorba despre Tesla.
Sambata, 23 Aprilie 2016 | Industrie

Viitorul sună autonom: Elon Musk vrea să înlocuiască autobuzele din orașe cu vehicule care se conduc singure

După ce a făcut vâlvă în industria de mașini electrice, Elon Musk se orientează acum spre idei de revoluționare a transportului în comun din orașele aglomerate.
Joi, 14 Aprilie 2016 | Masini electrice si hibride

GM înțeapă Tesla: "Electricul Chevrolet Bolt e disponibil din 2016 și nu avem nevoie de avans de 1000 de dolari pentru el"

Chevrolet Bolt, noul model 100% electric pe care General Motors îl aruncă pe piață în finalul acestui an, oferă o autonomie comparabilă cu cea anunțată peste doi ani de Tesla Model 3. "Nu e nevoie să aștepți până în 2018 pentru viitoarea ta mașină electrică", spun oficialii GM.

Tag-uri similare

Tesla, SUA, Roadster, pret, Tesla Motors, Musk, Eberhard
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru