Tesla Motors

Sambata, 02 Aprilie 2016 | Modele noi

Curg comenzile pentru Tesla Model 3, încep discuțiile despre întârzierea producției: Elon Musk anunță 232.000 de precomenzi la doar 24 de ore de la lansare

Elon Musk anunță faptul că numărul de comenzi pentru Tesla Model 3 a depășit 230.000. Iar CEO-ul Tesla Motors regândește deja proiectul de producție al acestui nou model.
Vineri, 25 Martie 2016 | Masini electrice si hibride

Un oficial Audi critică electricele de azi, dar laudă Tesla Motors: "Urăsc să spun asta, dar Tesla a făcut totul ca la carte"

Strategia de dezvoltare a punctelor de încărcare Tesla Motors este privită ca un model de Stefan Niemand, omul care se ocupă de dezvoltarea gamei hibride și electrice Audi.
Luni, 04 Ianuarie 2016 | Industrie

Cui îi trebuie showroom-uri? Un client Tesla a vândut de unul singur 188 de mașini în două luni

Vești amestecate dinspre Tesla la început de an. Pe de o parte, programul de recomandări inițiat de companie are rezultate excelente, iar vânzările au depășit pentru prima dată în istorie 50.000 de unități pe an. Pe de altă parte, un Model S a ars în condiții necunoscute la un punct de încărcare din Norvegia.
Vineri, 18 Decembrie 2015 | Industrie

Pe urmele Tesla Motors: compania Faraday Future se pregătește să debuteze în ianuarie cu un concept electric

Faraday Future este un start-up american care-și dorește să calce pe urmele Tesla Motors. Primul concept electric al companiei se lansează în ianuarie, iar compania plănuiește o fabrică de baterii pentru mașini electrice în care se va investi un miliard de dolari.
Marti, 08 Decembrie 2015 | Industrie

Vrei să vorbeşti cu Elon Musk? Trebuie doar să aplici la un job la Tesla!

Inginerii care aspiră să lucreze pentru viitoarele maşini autonome Tesla vor fi nevoiţi să îndure un interviu dificil cu însuşi Elon Musk, fondatorul şi CEO-ul constructorului american.
Vineri, 27 Noiembrie 2015 | Industrie

Admirată de toți, cumpărată doar de unii: Tesla nu își va atinge țintele de vânzări pe 2015

Cei de la Tesla se așteptau să vândă peste 50.000 de mașini în 2015, dar situația pe primele zece luni ale acestui an arată că producătorul nu se va apropia de această valoare.
Luni, 26 Octombrie 2015 | Modele noi

Tesla a primit aprobarea internațională pentru sistemul său de conducere autonomă. Autopilot a stabilit deja un record în SUA

Elon Musk, CEO-ul Tesla Motors, a anunțat că a primit aprobarea guvernamentală pentru activarea sistemului Autopilot de conducere autonomă a lui Model S.
Sambata, 10 Octombrie 2015 | Industrie

Elon Musk ia peste picior gigantul Apple: "Ne place să spunem că Apple este cimitirul Tesla"

Elon Musk contrazice informațiile conform cărora inginerii de top ai Tesla Motors sunt cooptați de Apple contra unor sume de ordinul sutelor de mii de dolari. "Acolo pleacă doar cei concediați de noi", anunță șeful Tesla.
Luni, 10 August 2015 | General

Tesla către ceilalți producători: "Construiți mașini mai bune!"

Diarmuid O’Connell, vicepreședintele departamentului de dezvoltare al Tesla Motors, a declarat că singurul răspuns pentru producătorii convenționali de automobile la noile norme de mediu este să producă mașini mai bune.
Joi, 06 August 2015 | Siguranta

Probleme în Paradis: După Jeep Cherokee, hackerii demonstrează că pot prelua comenzile unui Tesla Model S

Tesla Model S este ultima maşină căzută victimă unui experiment prin care doi specialişti în securitate cibernetică demonstrează că pot prelua comenzile maşinii de la distanţă. Tesla Motors a anunţat deja o actualizare software care rezolvă problema.
Miercuri, 05 August 2015 | Industrie

Tesla: "Nu suntem un constructor elitist. Veţi vedea asta odată cu lansarea lui Model 3"

Oficialii Tesla Motors susţin că profilul clienţilor se va schimba radical odată cu lansarea lui Model 3, viitoarea maşină electrică accesibilă a mărcii. Aceasta va costa 35.000 de dolari şi va fi pe piaţă în 2017.
Joi, 19 Martie 2015 | Tehnologie

Elon Musk, fondatorul Tesla: ”Maşinile autonome vor deveni o normalitate, iar şofatul va fi interzis”

Elon Musk, fondatorul şi preşedintele Tesla, susţine că maşinile autonome vor deveni o normalitate şi vor salva multe vieţi. Tot el susţine că şofatul va fi interzis.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 16 Martie 2015 | Tehnologie

Elon Musk: ”Vom oferi o îmbunătăţire pentru Tesla Model S pentru a mări şi mai mult autonomia”

Tesla Motors a anunţat că Model S va primi un software îmbunătăţit pentru a extinde autonomia vehiculului electric. Anunţul a fost făcut chiar de preşedintele companiei, Elon Musk.
Joi, 19 Februarie 2015 | Autoipoteze

Compania Apple a fost chemată în instanţă de un producător de baterii pentru vehicule electrice

A123 Systems, un furnizor din China specializat în acumulatori pentru vehiculele electrice, a chemat în instanţă compania americană Apple pentru recrutări agresive de angajaţi.
Marti, 10 Februarie 2015 | Tehnologie

Presa americană: Apple lucrează în secret la un proiect auto

Apple a cooptat 50 de angajaţi Tesla Motors şi dezvoltă în secret un proiect auto. Nu se ştie dacă rezultatul va fi o maşină sau un sistem avansat prin care telefonul înlocuieşte cheia şi comenzile principale ale maşinii.
Sambata, 27 Decembrie 2014 | Modele noi

Tesla Motors anunță versiunea 3.0 a lui modelului electric Roadster: autonomie de 650 de kilometri

Cu o autonomie anunțată de 650 de kilometri, noua versiune a modelului electric decapotabil cu două locuri le va permite posesorilor să parcurgă distanțe apropiate de cele ale unui model motorizat pe benzină.
Joi, 23 Octombrie 2014 | Industrie

Daimler şi-a vândut participaţia la Tesla Motors, dar nu renunţă la colaborare

Daimler AG a vândut participaţia sa rămasă la Tesla Motors, de aproximativ 4% din totalul acţiunilor companiei americane. Nemţii au primit în schimb 613 milioane de euro şi promit să nu renunţe la colaborarea cu americanii.
Vineri, 01 August 2014 | Industrie

Adio, vizite la service! Tesla Motors va revoluţiona modul în care maşinile vor trece prin revizie

Elon Musk, directorul Tesla Motors, promite că experienţa posesorilor unui model electric al companiei americane va fi revoluţionată de o serie de inovaţii aduse în viitorul apropiat. Iar vizitele la service vor fi doar o amintire.
Marti, 22 Iulie 2014 | Tehnologie

Elon Musk, şeful Tesla Motors: "Maşinile electrice vor putea avea în curând o autonomie de 800 de kilometri"

Unul dintre visurile celor care-şi doresc o maşină electrică este pe cale să fie realizat de Tesla Motors: Elon Musk promite că maşinile sale vor atinge o autonomie egală cu cea a modelelor pe benzină sau diesel.
Joi, 17 Iulie 2014 | Modele noi

Viitorul rival Tesla Motors al lui Seria 3 se va numi Model III

După actualul Model S şi viitorul SUV Model X, Tesla Motors va scoate pe piaţă un sedan mediu electric care va purta numele Model III. "Ar fi trebuit să se numească Model E, dar cei de la Ford ne-au ameninţat cu procese", spune Elon Musk, directorul companiei americane.

Tag-uri similare

Tesla, SUA, Roadster, pret, Tesla Motors, Musk, Eberhard
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru