Tokyo 2013

Miercuri, 27 Noiembrie 2013 | Premii auto

Volkswagen Golf devine prima maşină non-niponă care câştigă titlul Maşina Anului în Japonia

Volkswagen Golf se mândreşte cu faptul că este primul automobil de import care obţine titlul "Maşina Anului" în Japonia. Compacta germană a câştigat titlul japonezilor cu un punctaj record în istoria concursului, de 504 puncte dintr-un total de 600 posibile.
Joi, 21 Noiembrie 2013 | Concepte

Yamaha Motiv: primul model de oraş al companiei japoneze a fost prezentat la Tokyo

Yamaha a apelat la celebrul Gordon Murray pentru a-i proiecta primul autoturism. Acesta se numeşte Motiv, este gândit pentru Europa şi a fost expus la Salonul Auto de la Tokyo.
Miercuri, 20 Noiembrie 2013 | Modele noi

Lexus va avea o motorizare turbo: 2.0 litri şi patru cilindri

La o zi după ce Honda a anunţat primul motor VTEC Turbo din istoria mărcii, Lexus ne vorbeşte despre primul său motor turbo, montat sub capota conceptului LF-NX Turbo, prezentat la Salonul Auto de la Tokyo.
Miercuri, 20 Noiembrie 2013 | Modele noi

Subaru Levorg, conceptul care indică un nou break în gama japonezilor

Subaru a prezentat conceptul Levorg la Salonul Auto de la Tokyo. Acesta prefigurează un nou model în gama Subaru, care va fi încadrat între Impreza şi Legacy, urmând să fie lansat în 2014.
Vineri, 12 Aprilie 2013 | Modele noi

Nissan aduce la Tokyo un model sport inspirat de conceptul Esflow

Nissan 370Z ar putea primi un frăţior mai mic, inspirat din conceptul Esflow. Andy Palmer, Vicepreşedinte executiv Nissan, a anunţat prezentarea modelului la Salonul Auto de la Tokyo.

Tag-uri similare

Nissan, modele noi Nissan, noutati Nissan, Tokyo, 370Z, Nissan 370Z, Salonul Auto Tokyo, concepte Nissan, Salon Auto Tokyo, Nissan ESFLOW
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru