Tost

Luni, 28 Septembrie 2009 | F1 Short

Toro Rosso, debusolati de problemele tehnice

Sebastien Buemi, Jaime Alguersuari si Franz Tost si-au exprimat dezamagirea pentru problemele tehnice care au condus la abandonul ambilor piloti in cursa din Singapore.
Luni, 14 Septembrie 2009 | F1 Short

Toro Rosso ar putea pastra linia de piloti in 2010

Franz Tost sustine ca alegerea logica a Scuderiei Toro Rosso este sa continue si in sezonul 2010 cu Sebastien Buemi si Jaime Alguersuari.
Luni, 14 Septembrie 2009 | F1 Short

Monza, o lectie buna pentru Buemi si Alguersuari

Franz Tost sustine ca Sebastien Buemi si Jaime Alguersuari au avut ocazia sa isi imbunatateasca nivelul in Marele Premiu al Italiei, chiar daca spaniolul a abandonat din cauza unor probleme tehnice.
Joi, 03 Septembrie 2009 | F1 Short

Alguersuari: "Cursele de karting ma ajuta"

Jaime Alguersuari crede ca experienta sa in Formula 1 creste odata cu participarea simultana in cursele de karting, afirmand ca a primit acceptul lui Franz Tostin acest sens.
Luni, 31 August 2009 | F1 Short

Buemi sustine ca a realizat o cursa buna

Sebastien Buemi crede ca a avut parte de o cursa buna la Spa, fiind laudat pentru prestatia sa si de seful Franz Tost. In schimb, Jaime Alguersuari regreta ca nu a terminat cursa in urma accidentului colectiv din primul tur.
Vineri, 28 August 2009 | F1 Short

Toro Rosso vrea sa continue cu Buemi si Alguersuari

Franz Tost a declarat ca Toro Rosso intentioneaza sa continue cu Sebastien Buemi si Jaime Algusuari in sezonul urmator, mizand in continuare pe motorul furnizat de Ferrari.
Luni, 24 August 2009 | F1 Short

Buemi, macinat de problemele din startul cursei

Sebastien Buemi crede ca toate sansele la un rezultat bun la Valencia s-au naruit dupa incidentul de la start cu Timo Glock, urmat ulterior de probleme la frane.
Marti, 18 August 2009 | F1 Short

Tost: "Bourdais nu a fost concediat prin SMS"

Franz Tost a respins acuzatiile formulate de Sebastien Bourdais potrivit carora acesta ar fi fost concediat de la Toro Rosso prin intermediul unui mesaj text pe telefonul mobil.
Miercuri, 29 Iulie 2009 | F1 Short

Tost: "Alonso este alegerea logica pentru Ferrari"

Franz Tost considera ca Fernando Alonso este pilotul potrivit sa il inlocuiasca pe Felipe Massa in Marele Premiu al Europei, daca contractul ii va permite acest lucru.
Marti, 28 Iulie 2009 | F1 Short

Tost il apara pe Buemi dupa cursa de la Hungaroring

Franz Tost i-a luat apararea lui Sebastien Buemi dupa ce elvetianul a facut numeroase greseli in timpul Marelui Premiu al Ungariei.
Luni, 27 Iulie 2009 | F1 Short

Alguersuari, fericit ca a terminat cursa

Jaime Alguersuari si-a exprimat satisfactia ca a trecut linia de sosire in Ungaria, fiind felicitat si de Franz Tost. In schimb, Sebastien Buemi admite ca a comis multe greseli in cursa, motiv pentru care a terminat in spatele spaniolului.
Sambata, 25 Iulie 2009 | F1 Short

Alguersuari, multumit de debutul sau in F1

Jaime Alguersuari considera ca s-a descurcat onorabil la prima sa aparitie pe un circuit de F1, iar Franz Tost lauda prestatia spaniolului.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 24 Iulie 2009 | F1 Short

Tost crede ca Alguersuari va fi un pilot rapid

Franz Tost considera ca Jaime Alguersuari se va dovedi un pilot rapid si dezvaluie ca obiectivul final este ca spaniolul sa concureze pentru Red Bull.
Miercuri, 22 Iulie 2009 | F1 Short

Tost: "Alguersuari este pregatit pentru F1"

Franz Tost crede ca Jaime Alguersuari este pregatit sa debuteze in Formula 1, chiar daca spaniolul a admis ca durata mare a curselor ar putea reprezenta un factor negativ.
Luni, 20 Iulie 2009 | Formula 1

Alguersuari: "Mi s-a indeplinit visul de a concura in F1"

Jaime Alguersuari este incantat de oportunitatea de a concura in Formula 1 pentru Toro Rosso, insa admite ca noua provocare este extrem de dificila in absenta testelor cu monopostul STR4.
Joi, 16 Iulie 2009 | Formula 1

OFICIAL: Bourdais a fost concediat de la Toro Rosso!

Scuderia Toro Rosso a anuntat oficial ca renunta la serviciile lui Sebastien Bourdais incepand de la Marele Premiu al Ungariei.
Sambata, 11 Iulie 2009 | Formula 1

Toro Rosso nu comenteaza plecarea lui Bourdais

Toro Rosso a refuzat sa comenteze speculatiile potrivit carora Sebastien Bourdais va fi dat afara dupa Marele Premiu al Germaniei, alimentand astfel zvonurile privind indepartarea francezului de la echipa.
Luni, 22 Iunie 2009 | F1 Short

Toro Rosso, dezamagiti de rezultatele din Anglia

Sebastien Buemi si Franz Tost sunt nemultumiti de rezultatele obtinute de Toro Rosso la Silverstone, in timp ce Sebastien Bourdais il acuza pe Heikki Kovalainen de producerea accidentului care a condus la abandonul celor doi.
Miercuri, 10 Iunie 2009 | F1 Short

Echipele incep sa se concentreze pe sezonul 2010

Martin Whitmarsh si Franz Tost au anuntat ca McLaren si, respectiv, Toro Rosso au inceput deja sa aloce resurse suplimentare pentru pregatirea sezonului 2010.
Marti, 09 Iunie 2009 | F1 Short

Toro Rosso au avut un weekend de cosmar la Istanbul

Nimic nu le-a mers celor de la Toro Rosso la Istanbul, Buemi si Bourdais terminand pe locurile 15 si 18 in Marele Premiu al Turciei.

Tag-uri similare

Ferrari, McLaren, Red Bull, Toro Rosso, Vettel, Alonso, Massa, Raikkonen, lansare, Domenicali
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru