Toyota recall

Luni, 01 Februarie 2010 | Video

VIDEO: Presedintele Toyota SUA explica recall-ul japonezilor

Jim Lentz, seful diviziei americane Toyota explica problemele pe care marca japoneza le are vizavi de recall-ul de opt milioane de masini anuntat acum doua saptamani.
Luni, 01 Februarie 2010 | Siguranta

Toyota are solutia la problema pedalei si va incepe reparatiile in aceasta saptamana

Toyota USA a anuntat ca dealerii vor incepe sa repare in aceasta saptamana masinile potential afectate de problema pedalei de acceleratie.
Sambata, 30 Ianuarie 2010 | Siguranta

Peugeot 107 si Citroen C1, victime colaterale in recall-ul Toyota

Citroen si Peugeot vor fi nevoite sa recheme in service-uri aproape 100.000 de exemplare C1 si 107, acestea fiind produse pe aceeasi platforma cu Toyota Aygo, model afectat de mega-recall-ul anuntat recent de niponi.
Vineri, 29 Ianuarie 2010 | Siguranta

Recall-ul Toyota din Europa afecteaza opt modele

Auris, Aygo, Avensis, Corolla, iQ, RAV4, Verso si Yaris sunt modelele pe care Toyota le va chema in service-uri pentru verificari. In total, recall-ul atinge 1.8 milioane de masini.
Vineri, 29 Ianuarie 2010 | Intern

OFICIAL: Toyota Romania raspunde la recall-ul european

Reprezentantii Toyota din Romania vor lua aceleasi masuri ca omologii lor europeni pentru a afla cati clienti ar putea fi afectati de recall-ul pe care il vor opera la nivel european.
Vineri, 29 Ianuarie 2010 | O lume nebuna

GM si Ford incearca sa profite de recall-ul Toyota

GM si Ford au creat pachete de reduceri si alte oferte pentru posesorii de Toyota care vor sa cumpere un automobil nou in incercarea de a fura clienti intr-un moment in care imaginea marcii nipone este la un nivel mai scazut.
Luni, 25 Ianuarie 2010 | Siguranta

Mega-recall-ul Toyota s-ar putea extinde si in Europa

Pe langa cele 2.3 milioane de masini rechemate in serbice in SUA, Toyota ar putea chema pentru verificari in Europa alte doua milioane de unitati.
Vineri, 22 Ianuarie 2010 | Siguranta

Toyota recheama in service-urile din SUA alte 2.3 milioane de masini

Dupa ce acum trei luni anunta un recall de peste patru milioane de masini, Toyota SUA recheama in service alte 2.3 milioane de unitati din cauza unor potentiale probleme tehnice.
Miercuri, 30 Septembrie 2009 | Industrie

Toyota face un recall de 3.8 milioane de unitati in SUA

O serie de accidente din SUA i-au facut pe cei de la Toyota sa porneasca un recall, care va schimba presul de la sofer pentru 3.8 milioane de unitati. Acesta este cel mai mare recall al constructorului japonez de pe piata din SUA.

Tag-uri similare

Ford, Toyota, Honda, GM, vanzari, Romania, General Motors, Lexus, Europa, Prius
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru