Toyota wrc

Luni, 20 Noiembrie 2023 | WRC

Surpriză în WRC: Campionul Kalle Rovanperä, doar sezon parțial în 2024

Kalle Rovanperä, dublu campion mondial în WRC, a anunțat că va avea doar un sezon parțial în 2024. Pilotul finlandez dorește să-și reîncarce bateriile după două sezoane de mare succes.
Luni, 21 Decembrie 2020 | General

Fostul pilot Jari-Matti Latvala este noul director al echipei Toyota din Campionatul Mondial de Raliuri: finlandezul îl înlocuiește pe Tommi Makinen

Jari-Matti Latvala este noul director al echipei Toyota Gazoo Racing World Rally Team. Fostul pilot finlandez a concurat alături de Toyota până în 2019.
Miercuri, 27 Noiembrie 2019 | Motorsport

Sebastien Ogier semnează cu Toyota pentru sezonul 2020 al Campionatului Mondial de Raliuri: Elfyn Evans și Kalle Rovanpera completează echipa niponă

Toyota Gazoo Racing a anunțat echipajele pe care le vom vedea sub culorile niponilor în ediția 2020 a Campionatului Mondial de Raliuri. Sebastien Ogier, Elfyn Evans și Kalle Rovanpera sunt cei trei piloți care vor lua startul alături de Toyota.
Miercuri, 19 Octombrie 2016 | Modele noi

Toyota cochetează cu ideea unui Yaris de performanță, rival al lui Ford Fiesta ST

Toyota vrea să profite de experiența pe care o va acumula în Campionatul Mondial de Raliuri și promite că va oferi publicului o mostră sportivă, cel mai probabil un Yaris de performanță.

Tag-uri similare

Toyota, WRC, Toyota Yaris, toyota wrc, toyota yaris sport, gazeboo racing
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru