Uzina Volkswagen

Joi, 16 Aprilie 2020 | Industrie

Volkswagen va reporni treptat producția în Zwickau și Bratislava, începând cu 20 aprilie: restul uzinelor din Germania, Portugalia, Spania, Rusia și SUA vor relua activitățile din 27 aprilie

Volkswagen a anunțat că începând cu 20 aprilie vor fi redeschise uzinele din Zwickau și Bratislava, urmând ca începând cu 27 aprilie să reia activitățile și în restul fabricilor din Germania, Spania, Portugalia, Rusia și SUA. Fabricile din Mexic, Brazilia, Argentina și Africa de Sud rămân închise până în mai.
Vineri, 01 Noiembrie 2019 | Industrie

O nouă șansă pentru România? Sindicatul muncitorilor Volkswagen se opune construirii unei uzine în Turcia

Sindicatul muncitorilor Volkswagen a anunțat că se va opune planului producătorului german de a construi o uzină în Turcia. Sindicatul are drept de veto asupra deciziilor Volkswagen, astfel că România ar avea din nou șanse să obțină investiția.
Marti, 22 Octombrie 2019 | Industrie

Volkswagen nu caută alternative pentru uzina din Turcia: "Așteptăm să vedem cum evoluează lucrurile"

Grupul Volkswagen a confirmat că nu caută în mod activ o alternativă pentru uzina din Turcia, întrucât așteaptă să vadă cum evoluează situația politică din această țară.
Joi, 17 Octombrie 2019 | Intern

România și Bulgaria au reluat negocierile cu Volkswagen pentru uzina din Estul Europei: bulgarii promit subvenții de 260 de milioane de euro

România și Bulgaria speră să profite de situația politică din Turcia pentru a convinge Volkswagen să schimbe țara care va găzdui noua uzina germană. Bulgarii anunță deja că vor dubla subvenția acordată VW la 260 de milioane de euro.
Marti, 15 Octombrie 2019 | Industrie

Volkswagen amână decizia pentru uzina din Turcia: germanii sunt îngrijorați de efectele războiului din Siria

Grupul Volkswagen a amânat decizia finală cu privire la construcția unei uzine din Turcia după ce acest stat a lansat o operațiune militară în Siria care ar putea avea ca efect o serie de sancțiuni economice pentru exporturi.
Vineri, 27 Septembrie 2019 | Industrie

Detalii despre uzina Volkswagen din Turcia: va produce inclusiv Passat și Skoda Superb pentru piețele est-europene

Grupul Volkswagen va produce la viitoarea uzină din Turcia și modelele Passat și Skoda Superb, care vor fi exportate în țările est-europene, pe lângă Skoda Karoq și Seat Ateca, potrivit unor informații neoficiale.
Luni, 05 August 2019 | Industrie

Reacția Bulgariei după ce Volkswagen a ales Turcia pentru noua uzina: negociază cu Hyundai construcția unei fabrici

Bulgaria va negocia în toamnă cu Hyundai construcția unei uzine auto în această țară după informațiile potrivit cărora Grupul Volkswagen a ales Turcia pentru noua să fabrică din Estul Europei.
Luni, 24 Iunie 2019 | Industrie

Grupul Volkswagen, în negocieri finale pentru construcția unei uzine în Turcia: "Este o zonă atractivă pentru noi"

Grupul Volkswagen a confirmat că Turcia reprezintă o destinație atractivă pentru uzina pe care vrea să o construiască în Estul Europei, în timp ce Bulgaria este varianta de rezervă, după ce alternativele România și Serbia au ieșit din calcule.
Marti, 14 Mai 2019 | Industrie

Grupul Volkswagen începe "negocierile concrete" pentru noua uzină din Estul Europei: România ar putea fi pe listă scurtă de opțiuni

Grupul Volkswagen a anunțat că va începe "negocierile concrete" pentru stabilirea locului în care va fi construită o nouă uzină în Europa de Est. Anterior, presa internațională a menționat că România este pe lista de opțiuni alături de Bulgaria, Serbia și Turcia.
Joi, 12 Martie 2015 | Economic

Volkswagen va acorda o primă de 5900 de euro angajaţilor săi germani

Volkswagen a anunţat că va acorda celor 115.000 de angajaţi din uzinele lor germane o primă de 5900 de euro pentru rezultatele obţinute în 2014.
Duminica, 10 Iulie 2011 | Industrie

Volkswagen a produs în India maşina cu numărul 100.000

În 2009, Volkswagen deschidea prima uzină din India. În doar doi ani, constructorul german a reuşit să producă 100.000 de vehicule şi să mai inaugureze o altă uzină în statul asiatic.
Vineri, 18 Iunie 2010 | Video

VIDEO: Cum este asamblat noul Volkswagen Polo

Volkswagen a publicat un film care prezintă etapele de asamblare ale nouii generaţii Polo. Subcompactul german ia naştere în prezent la uzina spaniolă din Pamplona.

Tag-uri similare

Volkswagen Polo, uzina Volkswagen, asamblare Volkswagen Polo, productie Volkswagen Polo, Uzina Volkswagen Spania, Volkswagen Pamplona
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru