Vanzari BMW

Marti, 12 Iulie 2016 | Economic

La mustaţă: BMW depăşeşte Mercedes cu 600 de unităţi în iunie, dar nu se atinge de rivali la vânzările în prima jumătate a anului

BMW a reuşit să surclaseze Mercedes în clasamentul vânzărilor din luna iunie pentru numai 600 de unităţi, însă rămâne pe locul doi în topul primei jumătăţi de an în spatele rivalilor de la Stuttgart.
Sambata, 11 Iunie 2016 | Industrie

China dictează piaţa auto: Mercedes rămâne lider la vânzări premium în luna mai datorită creşterilor din Asia

Mercedes este în continuare pe primul loc la vânzări premium în lume în 2016 şi după luna mai, în care germanii i-au învins pe cei de la BMW şi Audi în special datorită vânzărilor în creştere din China.
Vineri, 13 Mai 2016 | Industrie

Vânzări premium la nivel mondial: Audi învinge Mercedes în aprilie cu numai 300 de unităţi, dar rămâne pe locul 3 în primele 4 luni ale anului

Audi a vândut mai multe maşini decât Mercedes şi BMW în luna aprilie, însă rămâne pe locul 3 în clasamentul general al primelor 4 luni ale anului.
Marti, 12 Aprilie 2016 | Economic

Mercedes, BMW şi Audi luptă bară la bară în segmentul premium: în martie, fiecare constructor a avut cea mai bună lună din istorie

Mercedes rămâne pe primul loc în topul constructorilor premium, însă BMW şi Audi suflă în ceafă. Toţi cei trei producători germani au raportat în martie cea mai bună lună din istorie.
Joi, 10 Martie 2016 | Industrie

Banul la ban trage: BMW acordă prime record pentru angajaţi după ce a obţinut venituri cât jumătate din PIB-ul României

BMW a decis să ofere cea mai mare primă pentru angajaţi din industria auto premium din Germania după ce anul trecut a realizat venituri de 92 de miliarde de euro, cât jumătate din PIB-ul României.
Miercuri, 10 Februarie 2016 | Economic

Avem un nou lider în segmentul premium: Mercedes a surclasat Audi și BMW la vânzări în ianuarie 2016

Ceea ce trebuia să se întâmple s-a întâmplat: Mercedes a început anul 2016 pe prima poziţie în clasamentul constructorilor premium după ce a surclasat Audi și BMW cu 7000, respectiv 20.000 de unităţi.
Luni, 11 Ianuarie 2016 | Economic

Topul constructorilor premium: Mercedes a depăşit Audi în 2015. BMW continuă să deţină prima poziţie la nivel mondial

BMW îşi păstrează supremaţia în rândul producătorilor premium la nivel mondial, în timp ce Mercedes a reuşit să surclaseze Audi datorită vânzărilor din China.
Luni, 14 Decembrie 2015 | Industrie

Vânzări premium: creşteri pe linie, BMW rămâne lider în faţa Audi şi Mercedes

BMW ocupă în continuare primul loc în topul vânzărilor de maşini premium în faţa celor de la Mercedes şi Audi, după ce toţi cei trei constructori au raportat vânzări în creştere.
Joi, 12 Noiembrie 2015 | Industrie

Vânzări premium: BMW îşi consolidează poziţia de lider, Mercedes se distanţează de Audi după primele 10 luni

BMW şi-a sporit uşor avansul în fruntea segmentului premium după primele 10 luni ale anului, în timp ce Mercedes a reuşit să mărească diferenţa comparativ cu Audi.
Marti, 03 Noiembrie 2015 | Industrie

Mărimea contează: BMW X5 a detronat X1 şi X3 în topul celor mai vândute SUV-uri ale mărcii

BMW X5 a devenit cel mai bine vândut SUV al mărcii germane după ce a depăşit X1 şi X3, în timp ce vânzările modelelor electrice plug-in i3 şi i8 s-au dublat.
Joi, 22 Octombrie 2015 | Industrie

Vânzări premium: BMW rămâne lider, Mercedes a depăşit Audi în primele nouă luni ale anului

BMW rămâne lider în segmentul premium, după vânzările din primele nouă luni ale anului, însă Mercedes a depăşit Audi şi se apropie periculos de prima poziţie a clasamentului.
Marti, 14 Iulie 2015 | Industrie

Vânzări premium în prima jumătate a anului: BMW rămâne liderul segmentului, dar Audi și Mercedes vin tare din urmă

Producătorii de automobile premium au prezentat rezultatele de vânzări pentru prima jumătate a anului curent. În ciuda creșterilor obținute de alte mărci, BMW rămâne liderul la vânzări al segmentului.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 12 Mai 2015 | Industrie

Vânzări premium: BMW depăşeşte pentru prima dată în istorie 600.000 de maşini vândute în perioada ianuarie-aprilie

După primele patru luni ale anului 2015 industria auto premium se bucură încă de creşteri substanţiale. Vânzările înregistrate în aprilie sunt ceva mai mici ca cele din martie, dar mult mai bune faţă de cele de anul trecut.
Miercuri, 22 Aprilie 2015 | Industrie

Vremuri interesante în zona premium: Mercedes-Benz vrea să depăşească BMW şi Audi până în 2020

Chiar dacă rivalii de la BMW şi Audi conduc de câţiva ani clasamentele de vânzări, cei de la Mercedes-Benz vizează o creştere rapidă până în 2020, an în care speră să-şi depăşească rivalii cu ajutorul unei urcări susţinute pe piaţa din China.
Joi, 19 Martie 2015 | Industrie

BMW ar putea pierde prima poziţie în clasamentul vânzărilor pe segmentul premium

Audi ar putea depăşi BMW în clasamentul vânzărilor premium la nivel global în 2015. Şeful mărcii BMW declară că doreşte să păstreze prima poziţie, chiar dacă acesta nu este obiectivul principal al companiei.
Vineri, 09 Ianuarie 2015 | Economic

Record absolut pentru Grupul BMW în 2014: peste două milioane de mașini vândute

Grupul BMW a reușit al patrulea an consecutiv cu vânzări record. 2014 este cu atât mai important cu cât bavarezii au reușit să depășească pentru prima dată în istorie pragul de două milioane de unități vândute într-un an.
Miercuri, 07 Ianuarie 2015 | Economic

BMW redevine constructorul premium numărul unu în Statele Unite, depășind Mercedes

BMW s-a răzbunat în 2014 pe rivalul său din Stuttgart, reușind să revină pe prima treaptă a podiumului celor mai mari producători premium din Statele Unite.
Luni, 08 Decembrie 2014 | Industrie

Studiu: Renault, BMW şi Volkswagen şi-au răstrâns cel mai mult reţelele de dealeri din Europa în ultimii şapte ani

Reţeaua de dealeri auto din Europa s-a restrâns într-un ritm mai lent decât scăderea vânzărilor de pe această piaţă în ultimii şapte ani, arată un studiu al Bernstein Research. Marca Renault a avut cea mai pronunţată restrângere a reţelei de dealeri.
Marti, 11 Noiembrie 2014 | Industrie

BMW continuă să conducă în duelul vânzărilor cu Audi şi Mercedes-Benz la nivel mondial

Lupta vânzărilor dintre cele trei mari mărci premium germane şi-a consumat un nou episod în luna octombrie. BMW este în continuare pe prima poziţie, iar Audi şi Mercedes-Benz vin din spate.
Joi, 16 Octombrie 2014 | General

BMW X5 aniversează 15 ani de la lansarea pe piaţă

BMW aniversează astăzi 15 ani de la lansarea primului X5. De atunci şi până acum, gama X de la BMW a ajuns să reprezinte o treime din vânzările mărcii germane.

Tag-uri similare

BMW, Mini, BMW Seria 5, vanzari BMW, Seria 5, BMW X1, motoare BMW, BMW Romania, productie BMW, BMW Seria 5 GT
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru