Vanzari BMW

Vineri, 08 August 2014 | Industrie

BMW conduce după şapte luni clasamentul vânzărilor în segmentul premium

BMW, Audi şi Mercedes-Benz au continuat bătălia vânzărilor şi în 2014. Cele trei mărci au prezentat rezultatele de vânzări pentru luna iulie şi pentru primele şapte luni ale anului, iar lupta a fost câştigată din nou de BMW.
Marti, 05 August 2014 | Modele noi

BMW Z4 va primi în 2017 un succesor dezvoltat împreună cu Toyota

Un reprezentant al mărcii BMW a confirmat dezvoltarea unui succesor al lui Z4 în compania japonezilor de la Toyota. Modelul este aşteptat să debuteze în 2017 şi va avea şi motoare cu şase cilindri în linie.
Miercuri, 23 Iulie 2014 | Intern

Preţuri BMW Seria 2 Active Tourer în România: primul monovolum al mărcii pleacă de la 27.800 de euro

BMW Seria 2 Active Tourer, prima maşină cu tracţiune faţă oferită vreodată de marca din Munchen, este disponibilă pentru comandă în România şi pleacă de la 27.800 euro cu TVA inclus.
Luni, 21 Iulie 2014 | Modele noi

BMW: "Seria 2 Active Tourer va aduce clienţi noi pentru marcă"

Frank Niederlaender, şeful departamentului de management produs al companiei BMW, afirmă că 75% dintre clienţii lui Seria 2 Active Tourer vor fi noi pentru marca din Munchen şi anunţă o versiune cu şapte locuri a acestui model.
Miercuri, 02 Iulie 2014 | Economic

SUA: Vânzările BMW au depăşit Mercedes în primele şase luni ale anului

După primele şase luni ale anului, BMW a vândut mai multe maşini decât Mercedes pe piaţa din SUA, revenind în vârful clasamentului producătorilor premium.
Marti, 06 Mai 2014 | Industrie

BMW a vândut peste 2.000 de unităţi i3 în primul trimestru al anului curent

BMW a anunţat că a vândut 2.022 unităţi i3 în primul trimestru al anului curent. Marca germană să aşteaptă să vândă şi mai multe unităţi în viitorul apropriat, după ce au crescut producţia în decursul lunii trecute.
Marti, 15 Aprilie 2014 | Modele noi

BMW a crescut cu 43% producţia lui i3 pentru a răspunde cererii

BMW a anunţat că a înregistrat o cerere peste aşteptări pentru modelul i3, aşa că a crescut cu 43% producţia zilnică a modelului, 100 de unităţi urmând să fie construite în fiecare zi.
Miercuri, 09 Aprilie 2014 | Industrie

BMW, Audi şi Mercedes-Benz raportează vânzări-record în luna martie 2014

Anul 2014 este unul excelent pentru toate cele trei mărci premium germane care conduc detaşat topul vânzărilor din această zonă a industriei auto. Toate trei raportează recorduri de vânzări atât lunare, cât şi trimestriale.
Vineri, 31 Ianuarie 2014 | Modele noi

BMW i3: cererea ridicată a dus timpul de aşteptare pentru livrare la şase luni

BMW a primit mai multe comenzi pentru i3 decât se aştepta iniţial, aşa că lista de aşteptare pentru livrare se lungeşte pe şase luni. Producţia de la fabrica din Leipzig ar putea fi mărită.
Marti, 28 Ianuarie 2014 | Industrie

BMW: "Înainte să extindem gama i, analizăm rezultatele de vânzări"

Harald Krueger, şeful departamentului de producţie de la BMW, spune că extinderea gamei i nu va avea loc până la finalizarea analizei rezultatelor de vânzări ale primelor două modele din acest portofoliu.
Luni, 25 Noiembrie 2013 | Modele noi

BMW are comenzi pentru producţia pe un an a lui i8

BMW a înregistrat comenzi peste aşteptări pentru modelul i8, producţia pentru un an fiind deja rezervată de clienţii mărcii din Munchen.
Joi, 08 August 2013 | Industrie

Iulie: Mercedes-Benz a depăşit BMW şi Audi la creşterea vânzărilor

În ciuda faptului că Mercedes-Benz a reuşit o creştere de 20% a vânzărilor în decursul lunii trecute, marca din Stuttgart nu a reuşit să-şi detroneze rivalii tradiţionali de la BMW şi de la Audi.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 31 Iulie 2013 | Industrie

BMW Welt sărbătoreşte 100.000 de livrări

Centrul BMW Welt din Munchen, deschis în 2007, aniversează livrarea a 100.000 de maşini. Clientul aniversar a cumpărat două maşini şi a primit un cadou special din partea companiei.
Joi, 25 Iulie 2013 | Industrie

Germania: Dealerii BMW se opun ideii vânzării maşinilor pe internet

Reprezentanţii reţelei de dealeri BMW din Germania nu consideră vânzarea maşinilor pe internet drept o idee bună, spunând că le periclitează afacerile.
Luni, 08 Iulie 2013 | Industrie

La jumătatea anului, BMW se distanţează în clasamentul mărcilor premium la nivel mondial

După 6 luni de lupte pe toate pieţele importante ale lumii, BMW, Audi şi Mercedes-Benz se poziţionează în această ordine pe podiumul vânzărilor auto din segmentul premium.
Luni, 10 Iunie 2013 | Industrie

BMW şi Audi conduc clasamentul mărcilor premium în acest an. Mercedes e departe, pe locul al treilea

Între BMW şi Audi se află doar 11.000 de maşini în clasamentul vânzărilor la nivel mondial în primele cinci luni ale anului. Mercedes-Benz e la aproape 100.000 de maşini mai jos şi pierde teren.
Vineri, 31 Mai 2013 | Modele noi

BMW X5 M Sport, primele imagini ale pachetului de accesorii pentru SUV-ul german

Catalogul de accesorii şi echipamente al noului BMW X5 a fost publicat pe internet. Modelul are o listă mai bogată de accesorii disponibile pentru comandă.
Miercuri, 22 Mai 2013 | Intern

BMW a lansat în România Seria 3 GT şi Z4 facelift

BMW a lansat astăzi în România noile Seria 3 GT şi Z4 facelift. Cele două modele au debutat în ţara noastră în compania lui Daniel Mayerle – Creative Director BMW Interior Design şi Marin Dumitrescu, un pilot celebru al perioadei postbelice.
Marti, 14 Mai 2013 | Industrie

BMW şi Audi, luptă strânsă în vânzări la nivel mondial. Mercedes pierde teren

BMW şi Audi se luptă îndeaproape pentru poziţia întâi la vânzări la nivel mondial, în timp ce rivalii de la Mercedes-Benz pierd teren şi se află de departe pe poziţia a treia.
Vineri, 29 Martie 2013 | Intern

Proleasing Motors, un nou dealer BMW şi Mini în Ploieşti

România are un nou dealer al mărcilor BMW şi Mini, Proleasing Motors, localizat în Ploieşti. Complexul integrează atât un showroom, cât şi un service, realizat în urma unei investiţii de 2.5 milioane de euro.

Tag-uri similare

BMW, Mini, BMW Seria 5, vanzari BMW, Seria 5, BMW X1, motoare BMW, BMW Romania, productie BMW, BMW Seria 5 GT
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru