Vanzari Dacia

Miercuri, 18 Decembrie 2013 | General

New York Times despre Dacia: "E cea mai hot marcă din Europa"

Americanii de la New York Times au lăudat marca Dacia într-un articol dedicat producătorilor de automobile din Europa. Aceştia au completat povestea explicând că ar putea fi marca potrivită pentru momentul actual în Europa.
Marti, 17 Decembrie 2013 | Interviu

Jérôme Olive, la final de mandat în fruntea Dacia: "Succesul mărcii ar trebui să-i decomplexeze pe români"

Jerome Olive, omul care a condus Dacia în ultimii patru ani, se desparte de România în ianuarie. Nu înainte de a le transmite câteva mesaje românilor. De la "Aveți cu ce să vă lăudați" la "Participați la transformarea acestei țări în pubela Europei".
Marti, 03 Decembrie 2013 | Intern

Uzina Dacia de la Mioveni a produs 500.000 de exemplare Duster

Fabrica Dacia din Mioveni a produs deja 500.000 de unităţi Duster. Exemplarul aniversar este destinat exportului, la fel ca 95% din producţia de Duster.
Marti, 01 Octombrie 2013 | Modele noi

Dacia Sandero este al şaselea cel mai bine vândut model din Franţa

Dacia Sandero este a şasea cea mai bine vândută maşină din Franţa în primele nouă luni ale anului. Subcompacta din Mioveni are o cotă de piaţă de 2.3%, luptând cot la cot cu modelele franţuzeşti.
Miercuri, 17 Iulie 2013 | Modele noi

Aniversare la Dacia: 100.000 de motoare 0.9 TCe produse

Dacia sărbătoreşte producţia a 100.000 de motoare 0.9 TCe la fabrica sa din Mioveni. În prezent, unitatea este produsă doar la fabrica din judeţul Argeş.
Marti, 09 Iulie 2013 | Industrie

Dacia, pe locul al cincilea în Franţa după primele şase luni din 2013

Dacia este depăşită la vânzări în Franţa doar de mărcile franceze şi de Volkswagen. Sandero intră şi el în top 10 modele vândute în Hexagon.
Vineri, 31 Mai 2013 | General

Franţa: 8.000 persoane s-au înscris la picnicul Dacia

Reprezentanţii diviziei Dacia din Franţa au anunţat că au 8.000 de persoane înscrise la a cincea ediţie a picniculului organizat anual. Înscrierile au început pe 29 mai.
Vineri, 31 Mai 2013 | Industrie

Dacia: "Nu vom produce un model mai mic decât Sandero"

Carlos Tavares, unul dintre cei mai importanţi oameni din organigrama Dacia, a infirmat posibilitatea apariţiei unui model de segment mini în gama constructorului argeşean.
Joi, 16 Mai 2013 | Industrie

CNN a vizitat uzinele Dacia: ”Povestea de succes a României”, titrează americanii

Reporterii CNN au vizitat atât Uzinele Dacia, cât şi Portul Constanţa, unde au urmărit procesul de fabricaţie şi export al automobilelor produse la fabrica Dacia, subliniind că Dacia este cel mai profitabil exportator al ţării.
Miercuri, 17 Aprilie 2013 | Industrie

Europa: piaţa auto a scăzut cu 10% în primele trei luni ale anului. România scade, Dacia creşte

Piaţa auto din Europa a fost în scădere în primele trei luni ale anului, arată datele ACEA. Piaţa din România s-a confirmat tendinţelor, însă Dacia a avut o creştere de 14 procente în primele trei luni ale anului.
Joi, 14 Februarie 2013 | Economic

Grupul Renault va miza pe Clio şi Logan pentru a obţine profit în 2013

Francezii de la Renault mizează pe noile generaţii ale lui Clio şi Logan pentru a creşte vânzările în 2013, sperând să obţină profit în raport cu anul precedent.
Vineri, 18 Ianuarie 2013 | Economic

Dacia a avut vânzări record în 2012

Deşi piaţa europeană a fost în scădere, Dacia a reuşit să bifeze un nou an record. Vânzările constructorului român au crescut cu 4.8% la nivel mondial comparativ cu anul 2011.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 11 Septembrie 2012 | Intern

România: Skoda şi Volkswagen au obţinut vânzări cumulate apropiate de cele ale Dacia

Skoda şi Volkswagen au realizat vânzări cumulate pe piaţa din România apropiate de cele ale mărcii Dacia în primele opt luni ale anului, informează Money.ro.
Miercuri, 01 August 2012 | Industrie

Franţa: Înmatriculările Dacia au crescut cu 99.5% în luna iulie

Înmatriculările de automobile Dacia pe piaţa din Franţa au crescut cu 95.5 procente în luna iulie în raport cu aceeaşi perioadă a lui 2011 pe fondul noilor modele lansate în gamă.
Marti, 17 Aprilie 2012 | Industrie

Marea Britanie: Dacia deschide precomenzile pentru Duster în luna iunie

Dacia a anunţat că va deschide listele de comenzi pentru Duster pe piaţa din Regatul Unit pe 28 iunie. Pentru a plasa o comandă, un client trebuie să depună 100 de lire sterline.
Marti, 20 Martie 2012 | Intern

Februarie: Duster a depăşit Logan în topul celor mai vândute modele din România

În luna februarie, Duster a depăşit în premieră vânzările Logan din România cu 130 de unităţi. Este pentru prima dată în istoria Dacia când Logan coboară de pe primul loc.
Marti, 17 Ianuarie 2012 | Economic

Renault a terminat în creştere 2011, graţie pieţelor din Rusia şi America latină

Renault a stagnat pe piaţa europeană însă şi-a îmbunătăţit rezultatele pe pieţe ca Rusia, Turcia şi America Latină. Francezii rămân al doilea producător din Europa.
Marti, 17 Ianuarie 2012 | Economic

Dacia în 2011: scădere în România, creştere în Europa

Dacia Duster este modelul care a reuşit să menţină Dacia în 2011 aproape de nivelul maxim istoric atins în 2010. Cu 343.233 de maşini vândute în toată lumea, constructorul de la Mioveni a înregistrat o scădere cu 1.5% faţă de anul anterior. Motivul: scădere de 16% pe piaţa din România.
Joi, 08 Decembrie 2011 | Industrie

Dacia Duster este cel mai bine vândut SUV al anului în Spania şi în Franţa

Dacia Duster a obţinut prima poziţie la vânzări la categoria SUV-uri pe pieţele din Spania şi Franţa în decursul anului 2011.
Vineri, 30 Septembrie 2011 | Autoipoteze

Modelele Dacia, vândute în Japonia sub celebra siglă Datsun?

Modelele Dacia ar putea fi vândute şi în Japonia, deoarece Nissan le-ar putea folosi pentru a readuce la viaţă marca Datsun, anunţă Inautonews.

Tag-uri similare

Renault, Dacia, vanzari, General Motors, Seat, Germania, Dacia Duster, Marea Britanie, Franta, Sandero
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru