Vanzari Dacia

Luni, 11 Iulie 2016 | Economic

România conduce Franţa la pauză: Dacia Sandero, cea mai vândută maşină în Hexagon în rândul persoanelor fizice în prima jumătate a anului

Dacia Sandero este maşina care s-a vanduut cel mai bine în Franţa în prima jumătate a anului în rândul persoanelor fizice, după ce a învins Peugeot 208 şi Renault Clio.
Joi, 07 Iulie 2016 | Intern

În aşteptarea lui Logan şi Sandero facelift, Dacia raportează vânzări record de aproape de 300.000 de unităţi în prima jumătate a anului

Dacia a comercializat peste 297.000 de unităţi în prima jumătate a anului, un nou record pentru brandul românesc după o creştere de 2.5% comparativ cu perioada similară a anului trecut.
Marti, 28 Iunie 2016 | Economic

Sărbătoare cu fast la Dacia: marca românească a ajuns la vânzări globale de 4 milioane de maşini

Dacia a atins pragul de 4 milioane de maşini comercializate în întreaga lume şi a sărbătorit acest eveniment în cadrul Marelui Picnic din Franţa pe care îl organizează anual.
Vineri, 03 Iunie 2016 | Industrie

Dacia Sandero uimește din nou Franța: cea mai vândută mașină către persoane fizice în luna mai

Sandero reușește în mai dublarea performanței atinse în aprilie, modelul Dacia fiind preferatul persoanelor fizice care și-au cumpărat o mașină în Franța. La nivelul întregului an 2016, Sandero e pe locul al doilea în acest clasament, aproape de liderul Peugeot 208.
Joi, 02 Iunie 2016 | Industrie

Vânzările Dacia au crescut cu 40% în Franţa în luna mai, de două ori mai mult decât piaţa

Dacia a vândut aproape 10.000 de unităţi în Franţa pe parcursul lunii mai, cu circa 40% mai mult decât în perioada similară a anului trecut, în timp ce piaţă auto locală a înregistrat un progres de 22%.
Vineri, 13 Mai 2016 | Industrie

Nu mai vor europenii maşini ieftine? Dacia, singura marcă de volum cu vânzări în scădere în aprilie în Uniunea Europeană

Dacia este singura marcă de volum care a înregistrat un declin al vânzărilor în luna aprilie în Uniunea Europeană, pe o piaţă care a crescut cu 9.1%.
Luni, 09 Mai 2016 | Intern

Regele de la Mioveni: Duster a asigurat jumătate din producţia de maşini Dacia din 2015

Aproape jumătate din producţia de maşini realizată de Dacia pe parcursul anului 2015 este reprezentată de SUV Duster, pe fondul scăderii abrupte a cererii pentru Logan.
Joi, 05 Mai 2016 | Economic

Pe primul loc: în aprilie, Dacia Sandero a fost cea mai vândută maşină către persoanele fizice în Franţa

Dacia Sandero a fost cea mai bine vândută maşină către persoanele fizice din Franţa în luna aprilie, după ce a reuşit să devanseze Renault Clio şi Peugeot 208.
Vineri, 15 Aprilie 2016 | Economic

Semne bune: Dacia a vândut 100.000 de maşini în UE în primele trei luni ale anului. România a înregistrat printre cele mai mari creşteri

Dacia a vândut aproape 100.000 de maşini în Uniunea Europeană în primele trei luni ale anului, pe o piaţă în urcare cu peste 8% în care România a raportat una dintre cele mai mari rate de creştere.
Luni, 04 Aprilie 2016 | Industrie

Dacia este pe val în Franţa: vânzările au crescut cu 20% în martie

Vânzările Dacia în Franţa au crescut cu aproape 20% în luna martie, de circa trei ori mai mult decât piaţa auto în general.
Miercuri, 16 Martie 2016 | Industrie

Creşteri pe linie în Europa: vânzările Dacia în UE au crescut cu 9% în februarie. Seat, singura marcă în declin

Dacia a înregistrat vânzări în creştere cu 9.1% în februarie în Uniunea Europeană într-o piaţă în care Seat este singura marcă cu un declin al vânzărilor comparativ aceeaşi lună a anului trecut.
Marti, 16 Februarie 2016 | Industrie

Volkswagen pierde teren în Europa la vânzările în ianuarie. Ford, Fiat şi Opel profită din plin. Dacia, cotă de piaţă de 2.9% în UE

Vânzările Volkswagen au scăzut cu 4% în ianuarie pe fondul scandalului Dieselgate, iar rivalii de la Ford, Fiat şi Opel au profitat de situaţie şi au raportat creşteri de peste 11%.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 18 Ianuarie 2016 | Industrie

Deschideţi şampania! Dacia raportează cel mai bun an din istorie după vânzări de 550.000 de unităţi în 2015

Dacia a reuşit o nouă performanţă majoră: pe parcursul anului 2015, a vândut peste 550.000 de maşini, cu care marchează un nou record istoric. Aproape 37.000 de unităţi au fost comercializate în România.
Marti, 15 Decembrie 2015 | Industrie

Surpriza Europei: România, cea mai mare creştere din UE la vânzările de maşini în noiembrie

România a luat prin surprindere întreaga piaţă europeană după ce a înregistrat o creştere de 41.5% la vânzările de maşini noi în luna noiembrie, cu mult peste media UE de aproape 14%.
Marti, 24 Noiembrie 2015 | Modele noi

Dacia a lansat în Franța cutia automată Easy-R. Costă 600 de euro și reduce consumul de carburant

Dacia a deschis în Franța listele de comenzi pentru modelele Logan, Logan MCV, Sandero și Sandero Stewpay echipate cu transmisia automatizată Easy-R. Modelele consumă mai puțin decât echivalentele lor cu transmisie manuală.
Vineri, 13 Noiembrie 2015 | Intern

Efectul Dieselgate în România: Înmatriculările Volkswagen au scăzut cu 9% pe o piaţă în creştere

Înmatriculările de maşini noi în România au crescut cu 3% în octombrie comparativ cu perioada similară a anului trecut, însă Volkswagen a înregistrat o scădere de aproape 9%.
Miercuri, 07 Octombrie 2015 | Modele noi

Duster Steel și Sandero Music: Dacia lansează două ediții speciale în Franța

Dacia oferă pe piața din Franța două ediții speciale ale modelelor sale: Duster Steel și Sandero Music. Ambele vin cu ornamente și dotări speciale.
Miercuri, 23 Septembrie 2015 | Reportaj

REPORTAJ: Dusterist de weekend

Automarket a participat la cea de-a noua întrunire a Dusteriștilor, derulată de această dată sub tutela Dacia. Cum a fost la Duster Camp 2015 aflați din materialul de mai jos.
Marti, 23 Iunie 2015 | Industrie

Șeful Dacia: "Am dori ca 20% din mașinile pe care le producem să le vindem în România"

Nicolas Maure, Președintele Automobile Dacia, a declarat că și-ar dori ca vânzările mărcii în România să crească la 20% din producția anuală.
Vineri, 12 Iunie 2015 | Reportaj

Cealaltă faţă a Daciei. 10 ani în lumea bună

Dacia a aniversat la Paris 10 ani de la debutul în Franța, cea mai mare piață de desfacere pentru constructorul român. Iar noi am fost acolo pentru a vedea cum sărbătoresc francezii primul deceniu al mărcii Dacia în Hexagon.

Tag-uri similare

Renault, Dacia, vanzari, General Motors, Seat, Germania, Dacia Duster, Marea Britanie, Franta, Sandero
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru