Vanzari masini electrice

Luni, 05 Noiembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Tesla Model 3 a devenit cea mai vândută mașina electrică din lume: sedanul american a depășit Nissan Leaf

Tesla Model 3 a fost cea mai vândută mașină electrică din lume în primele opt luni ale anului și a reușit să surclaseze foștii lideri Nissan Leaf și BAIC EC.
Vineri, 19 Octombrie 2018 | Intern

Vânzările de mașini electrice și plug-in hybrid au crescut în România cu 165% în primele 9 luni ale anului: aproape 650 de unități

Românii au cumpărat 648 de mașini electrice și plug-in hybrid în primele 9 luni ale anului, în creștere cu 165%, în timp ce vânzările de mașini hibride au crescut cu 48% la aproape 2.300 de unități.
Marti, 28 August 2018 | Masini electrice si hibride

În Europa circulă în prezent un milion de mașini electrice și plug-in hybrid: pragul a fost atins înaintea Statelor Unite

Europa a depășit pragul de un milion de mașini electrice și plug-in hybrid înmatriculate, la un an după China, dar mai devreme decât Statele Unite.
Duminica, 26 August 2018 | Intern

Efectul Rabla Plus: vânzările de mașini electrice și plug-in hybrid s-au triplat în România în primele 7 luni ale anului

Românii au cumpărat 485 de mașini electrice și plug-in hybrid în perioada ianuarie - iulie 2018, în creștere de peste 3 ori comparativ cu perioada similară a anului trecut.
Joi, 17 Mai 2018 | Economic

Nissan Leaf a fost detronată din topul celor mai vândute mașini electrice din lume: un model chinezesc a preluat prima poziție

Baic EC a fost cea mai vândută mașina electrică din lume în primele luni ale anului, după ce a reușit să surclaseze Nissan Leaf. Renault Zoe, Tesla Model S și Tesla Model X au înregistrat scăderi semnificative.
Marti, 26 Decembrie 2017 | Intern

BMW rămâne lider pe piața mașinilor electrice și plug-in hybrid din România: 131 de unități vândute în primele 11 luni ale anului

BMW este constructorul auto cu cele mai mari vânzări de mașini cu încărcare la priză din România, cu 131 de unități în primele 11 luni ale anului, de peste două ori mai multe decât rivalii de la Mercedes.
Miercuri, 08 Noiembrie 2017 | Economic

Înmatriculările de mașini electrice au crescut cu 53% în UE, dar cota de piață rămâne infimă

Europenii au înmatriculat 70.000 de mașini electrice în primele 9 luni ale anului, în creștere cu 53%, însă cota de piață a acestora rămâne infimă raportat la numărul total de vehicule înmatriculate.
Miercuri, 01 Noiembrie 2017 | Masini electrice si hibride

Cota de piață a mașinilor cu încărcare la priză rămâne infimă în Europa: "Avem nevoie de infrastructură pentru a crește vânzările"

Constructorii auto solicită îmbunătățirea infrastructurii pentru ca vânzările de mașini electrice și plug-in hybrid să crească, în contextul în care cota de piață a acestor vehicule depășește 1% în numai 10 țări europene.
Luni, 02 Octombrie 2017 | Masini electrice si hibride

Vânzările de mașini electrice și plug-in hybrid, aproape de un nou record: peste 100.000 de unități la nivel global în august

Vânzările globale de mașini electrice și plug-in hybrid au ajuns în luna august la aproape 103.000 de unități, aproape de recordul absolut înregistrat în decembrie.
Joi, 07 Septembrie 2017 | Masini electrice si hibride

Vânzările de mașini electrice au crescut cu 50% în Europa în prima jumătate a anului: Norvegia este țara cu cele mai mari vânzări

Vânzările de mașini electrice din Uniunea Europeană au ajuns la aproape 47.000 de unități în prima jumătate a anului, în creștere cu 50%, însă Norvegia este țara europeană cu cele mai mari vânzări, de peste 7.800 de unități.
Marti, 22 August 2017 | Masini electrice si hibride

Efectul Ioniq: Toyota rămâne cel mai mare producător de mașini electrice și hibride, dar Hyundai și Kia vin puternic din urmă

Cererea peste așteptări pentru Hyundai Ioniq a propulsat grupul sud-coreean Hyundai - Kia pe locul 2 în topul producătorilor de mașini electrice și hibride, în spatele liderului Toyota.
Joi, 17 August 2017 | Intern

Vânzările de mașini electrice și hibride s-au triplat în primele 7 luni: peste 1.200 de români au ales o mașină ecologică

Vânzările de mașini electrice și hibride au ajuns la 1.237 de unități în primele 7 luni ale anului și sunt de peste 3 ori mai mari decât în perioada similară din 2016.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 24 Mai 2017 | Masini electrice si hibride

Renault Zoe rămâne cea mai vândută mașină electrică din Europa. Nissan Leaf și BMW I3 completează podiumul

Creșterea autonomiei la 400 de kilometri consolidează poziția Renault în topul celor mai vândute mașini electrice din Europa, în timp ce vânzările lui BMW i3 au crescut de peste două ori.
Joi, 04 Mai 2017 | Masini electrice si hibride

Vânzările de mașini electrice au crescut în Europa cu 50%: Franța depășește Norvegia și devine liderul continentului

Vânzările de mașini electrice în Europa au ajuns la aproape 25.000 de unități în primele 3 luni ale anului, iar Franța a devenit cea mai mare piață după ce a înmatriculat peste 7.000 de unități.
Miercuri, 03 Mai 2017 | Intern

Și nici măcar nu a început Rabla Plus: vânzările de mașini electrice și hibride din România s-au triplat în primele 3 luni ale anului

Românii au cumpărat peste 400 de mașini electrice și hibride în perioada ianuarie-martie 2017, de peste 3 ori mai multe comparativ cu perioada similară a anului trecut. 41 dintre acestea se încarcă la priză.
Luni, 12 Decembrie 2016 | Masini electrice si hibride

Noi veşti încurajatoare: o treime dintre maşinile vândute în 2040 ar putea fi electrice

35% dintre maşinile vândute în 2040 vor avea propulsie electrică, potrivit unui studiu britanic care ia în calcul factori precum dezvoltarea bateriilor şi reglementările legale.
Miercuri, 23 Noiembrie 2016 | Masini electrice si hibride

Topul ţărilor care cumpără cele mai multe maşini cu propulsie alternativă: Japonia deţine aproape jumătate din piaţa globală

În Japonia se vând aproape jumătate dintre maşinile cu propulsie alternativă din lume, iar clasamentul este completat de Statele Unite şi China.
Marti, 22 Noiembrie 2016 | Masini electrice si hibride

Topul maşinilor cu propulsie alternativă vândute în lume: Nissan Leaf este lider la electrice, dar chinezii spulberă concurenţa la hibrizii plug-in

Nissan Leaf rămâne cea mai vândută maşina electrică din lume, iar Toyota are cel mai mare succes la modele hibride fără încărcare la priză. Piaţa de hibrizi plug-in este însă dominată de chinezii de la Byd.
Vineri, 28 Octombrie 2016 | Intern

Românii au cumpărat doar 7 maşini electrice şi plug-in hybrid în ultimele 3 luni, dar vânzările de hibrizi fără încărcare la priză s-au triplat

Doar 7 maşini electrice şi plug-in hybrid şi-au găsit cumpărători în România în perioada iulie - septembrie 2016, însă vânzările de hibrizi fără încărcare la priză aproape s-au triplat la 310 de unităţi.
Joi, 22 Septembrie 2016 | Masini electrice si hibride

Miza pe electricitate: Polonia vrea să devină milionară în mașini electrice până în 2025

După ce Germania a anunțat că vrea să adune un milion de mașini electrice pe șosele până în 2020, guvernul polonez anunță un set de măsuri care are același scop, dar cu ținta împinsă până în 2025. În program: bonusuri la achiziție, scutiri de taxe și tarife preferențiale la elnergia electrică de noapte.

Tag-uri similare

vehicule electrice, vanzari masini electrice, vehicule electrice China, masini electrice SUA, modele ecologice
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru