Vanzari masini electrice

Luni, 19 Februarie | Economic

Vânzările de mașini electrice și PHEV, scădere de 26% în ianuarie

Potrivit celor mai recente cifre, vânzările de mașini electrice și PHEV au înregistrat o scădere de 26% în ianuarie 2024, la nivel global, comparativ cu luna decembrie 2023.
Luni, 15 Ianuarie | Industrie

BMW: creșterea vânzărilor datorată în mare parte modelelor electrice

BMW a cunoscut o creștere în cifrele de vânzări, un lucru datorat în mare parte modelelor electrice din gamă. Directorul financiar al companiei declară că vânzarea de mașini cu motoare cu ardere internă va scădea din ce în ce mai mult.
Marti, 19 Decembrie 2023 | Intern

Vânzările de mașini electrice în România au crescut cu 41% în noiembrie

Potrivit unei noi analize realizate de publicația Profit.ro, vânzările de mașini electrice în România au crescut cu 41% în luna noiembrie. În același timp, vânzările de mașini cu motoare termice au avut o ușoară scădere.
Joi, 16 Martie 2023 | Economic

Tesla a dominat vânzările europene de mașini electrificate în Europa, în ultimul trimestru din 2022

Potrivit datelor oficiale, Tesla a vândut cele mai multe mașini electrice în ultimul trimestru din 2022, în Europa. Constructorul american ocupă primele două locuri în clasamentul primilor 10. Tot aici apare și Dacia Spring.
Marti, 14 Februarie 2023 | Economic

Vânzările de mașini electrice și hibride au scăzut în Germania, după reducerea bonusului

Potrivit celor mai noi date oficiale din Germania, vânzările de mașini electrice și hibride au scăzut cu peste 19% în luna ianuarie. Motivul scăderii este atribuit reducerii bonusului din partea statului pentru astfel de mașini.
Miercuri, 18 Ianuarie 2023 | Masini electrice si hibride

PREMIERĂ: Mașinile electrice au reprezentat 10% din vânzările de mașini noi la nivel mondial

Potrivit unor date furnizate de Wall Street Journal, mașinile electrice au reprezentat 10% din totalul de vânzări de mașini noi la nivel mondial, anul trecut. Aceasta reprezintă o premieră pentru industria auto, după ce au fost vândute aproape 8 milioane de astfel de vehicule pe plan global.
Joi, 01 Septembrie 2022 | Economic

Mașinile electrice au reprezentat 10% din vânzările totale din Europa, în iulie

Cele mai noi date arată că mașinile electrice au reprezentat 10% din vânzările totale de mașini în Europa, în luna iulie. Asta înseamnă o creștere de aproape 3% față de aceeași perioadă din anul precedent.
Luni, 29 August 2022 | Masini electrice si hibride

Oficial Toyota: Piața nu este, încă, pregătită pentru adoptarea în masă a mașinilor electrice

Piața nord americană nu este, încă, pregătită pentru adoptarea în masă a mașinilor electrice, este de părere vicepreședintele executiv pe vânzări al Toyota Motor North America, Jack Hollis.
Joi, 24 Martie 2022 | Masini electrice si hibride

ANALIZĂ: Care au fost cei mai mari producători de mașini electrice în 2021

Potrivit unor date furnizate de JATO Dynamics, anul trecut au fost vândute circa 4.2 milioane de mașini electrice în toată lumea. Cei mai mari producători de astfel de mașini sunt Tesla, Grupul Volkswagen și Grupul SAIC din China.
Luni, 14 Martie 2022 | Intern

Vânzările de mașini electrice și hibride în România, mai mari decât cele cu motoare diesel în 2022

Potrivit Asociației Producătorilor și Importatorilor de Automobile din România (APIA), românii au cumpărat mai multe mașini electrice și hibride în primele două luni ale anului decât mașini cu motoare diesel. Astfel, cota de piață a vehiculelor cu emisii zero și cu emisii reduse este de 17%, iar cota mașinilor cu motoare diesel a scăzut la 15%.
Miercuri, 09 Martie 2022 | Masini electrice si hibride

ANALIZĂ: Peste 4 milioane de mașini electrice au fost vândute la nivel mondial, în 2021

Potrivit unei analize realizate de compania independentă Jato Dynamics, anul trecut au fost vândute, la nivel mondial, peste 4 milioane de mașini pur electrice noi. Asta înseamnă că vehiculele cu zero emisii au avut o cotă de piață de puțin peste 6%, de două ori mai mare față de nivelul din 2020.
Duminica, 06 Februarie 2022 | Masini electrice si hibride

Care au fost cele mai vândute mașini electrice în Europa, în 2021

Potrivit raportului întocmit de Jato Dynamics, Tesla Model 3 a fost cea mai bine vândută mașină electrică în Europa. La capitolul producători, Grupul Volkswagen deține cea mai mare cotă de piață în acest segment, la nivel european. Dacia Spring, lansat în octombrie 2021, nu a prins top 10.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 19 Ianuarie 2022 | Economic

Vânzările de mașini electrice au depășit mașinile noi cu motoare diesel, în Europa Occidentală, în decembrie

În Europa Occidentală, vânzările de mașini electrice au crescut semnificativ în luna decembrie. Astfel, pentru prima dată, vânzările de autovehicule cu motoare diesel au fost depășite de cele cu propulsie electrică.
Miercuri, 23 Iunie 2021 | Industrie

Studiu: Vânzările de electrice vor depăși vânzările de mașini diesel și pe benzină în 2033

Mașinile electrice vor dobândi “supremația” la nivelul vânzărilor globale în 2033, potrivit unui nou studiu privind piața auto.
Joi, 27 Mai 2021 | Masini electrice si hibride

Volkswagen ID.4 a fost cea mai vândută electrică din Europa în aprilie

În luna aprilie, cel mai vândut model electric din Europa a fost în premieră un SUV, respectiv Volkswagen ID.4. Podiumul a fost completat de Volkswagen ID.3 și Renault Zoe.
Miercuri, 06 Ianuarie 2021 | Masini electrice si hibride

Norvegia: mașinile electrice au acaparat 54% din vânzările totale pe 2020. Audi e-tron a depășit Tesla Model 3, liderul din 2019

Mașinile electrice au avut o cotă de 54% din vânzările pe 2020 în Norvegia, marcând un nou record istoric pe această piață. Audi e-tron a ocupat prima poziție în topul vânzărilor, după ce a devansat Tesla Model 3, liderul din 2019.
Marti, 15 Decembrie 2020 | Intern

Înmatriculările de mașini electrice au crescut cu 60% în România în primele 11 luni ale anului: peste 2100 de unități

Românii au înmatriculat 2111 mașini electrice în primele 11 luni ale anului, în creștere cu 60% comparativ cu perioada similară a anului trecut. Renault rămâne lider, în timp ce Volkswagen a depășit Skoda.
Marti, 08 Decembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Renault conduce topul vânzărilor europene de mașini electrice: peste 95.000 de unități în perioada ianuarie-noiembrie 2020

Renault a vândut peste 95.000 de mașini electrice în Europa de la începutul anului și până la sfârșitul lui noiembrie, în creștere cu 80% față de aceeași perioadă din 2019. Cel mai căutat model Renault de către clienții europeni este Zoe, cu mai mult de 84.000 de exemplare vândute în acest an.
Joi, 26 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Studiu: vânzările de mașini electrice vor crește anual cu 30% în următorul deceniu. În 2030, o treime dintre mașinile vândute vor fi electrice

Vânzările de mașini electrice vor crește anual cu aproape 30% în următorul deceniu, astfel încât o treime dintre mașinile noi vândute la nivel global vor fi electrice în 2030, potrivit unui studiu realizat de Deloitte. Numărul total de electrice ar urma să crească de la 2.5 milioane în 2020 la peste 31 de milioane în 2030.
Joi, 12 Noiembrie 2020 | Intern

Înmatriculările de mașini electrice au crescut cu 54% în România în primele 10 luni ale anului: aproape 1.800 de unități

Românii au înmatriculat 1.780 mașini electrice în primele 10 luni ale anului, în creștere cu 54% comparativ cu perioada similară a anului trecut. Cele mai mari creșteri le au Renault și Volkswagen.

Tag-uri similare

vehicule electrice, vanzari masini electrice, vehicule electrice China, masini electrice SUA, modele ecologice
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru