Vanzari Opel

Joi, 18 Octombrie 2012 | Industrie

Opel: "Vrem să depăşim Ford în Europa"

Thomas Sedran, CEO-ul interimar al mărcii Opel, şi-a anunţat intenţia de a depăşi marca Ford la vânzări pe piaţa din Europa.
Miercuri, 29 August 2012 | Modele noi

Opel Mokka a înregistrat peste 25.000 de comenzi

Opel a anunţat că modelul Mokka a primit peste 25.000 de comenzi până în prezent. Crossoverul mic al nemţilor a debutat la Geneva, dar nu a ajuns încă în showroom-uri.
Joi, 14 Iunie 2012 | Industrie

General Motors va închide în 2016 uzina Opel din Bochum

General Motors a decis să închidă în 2016 fabrica Opel din Bochum. În prezent, constructorul german produce modelul Zafira Tourer la uzina respectivă, dar va putea opta pentru o soluţie alături de PSA Peugeot-Citroen.
Luni, 11 Iunie 2012 | Industrie

Fost oficial Opel: "GM este de vină pentru declinul mărcii"

Hans Wilhelm Gaeb, fostul Preşedinte al Consiliului de Administraţie Opel, susţine că General Motors este vinovatul principal pentru declinul mărcii Opel.
Vineri, 04 Mai 2012 | Industrie

Şeful Opel: "Am progresat în primul sfert al anului, dar nu sunt încă mulţumit"

Opel a reuşit să-şi depăşească ţintele de reducere a costurilor de materii prime în primul sfert al anului 2012, dar şeful mărcii s-a declarat nemulţumit de acest rezultat, anunţă Automotive News.
Miercuri, 18 Aprilie 2012 | Industrie

Opel ar putea muta o parte din cota de producţie a lui Astra din Germania în Polonia

Fabrica Opel din Ruesselsheim ar putea muta o parte din cota de producţie a lui Astra la uzina din Gliwice, Polonia, anunţă publicaţia Frankfurter Allgemeine Zeitung.
Luni, 19 Decembrie 2011 | Industrie

Vânzări Europa noiembrie: Grupul VW creşte, francezii scad

Luna noiembrie a adus o scădere de 3.5% a pieţei auto din Uniunea Europeană. Volkswagen şi-a consolidat poziţia de lider, francezii au scăzut in corpore, Dacia a crescut cu 5.7%.
Luni, 12 Decembrie 2011 | Industrie

Opel: "Ţintim un profit de un miliard de euro în 2016"

Deşi nu au reuşit să-şi atingă profitul ţintă pentru 2011, cei de la Opel sunt optimişti în privinţa viitorului şi vor să atingă un profit de un miliard de euro în 2016.
Vineri, 02 Decembrie 2011 | Intern

Opel GTC Astra, în România de la 18.990 euro

Importatorul Opel în România a anunţat preţul de pornire al noului GTC Astra. Cea mai ieftină versiune poate fi cumpărată pentru 18.990 de euro cu TVA inclus.
Vineri, 25 Noiembrie 2011 | Industrie

Opel are un nou şef: Stephen Girsky

În timp ce Nick Reilly se pregăteşte de pensionare, Adam Opel AG tocmai a primit un nou CEO. Vorbim despre Stephen Girsky, fost vicepreşedinte al General Motors.
Vineri, 04 Noiembrie 2011 | Industrie

Şeful Opel: "Piaţa auto din Europa va suferi o răcire dureroasă"

Karl-Friedrich Stracke, şeful Opel, a declarat că se aşteaptă ca vânzările din Europa să scadă semnificativ din cauza situaţiei financiare internaţionale.
Miercuri, 03 August 2011 | Industrie

Nick Reilly: "Opel se va distanţa de Chevrolet prin produse premium"

Nick Reilly, şeful GM Europe, a declarat că mărcile Opel/Vauxhall vor avea o orientare premium în viitor, pentru a asigura distanţarea de Chevrolet.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 22 Iulie 2011 | Modele noi

Opel a produs 100.000 de unităţi Astra SportsTourer

Nemţii de la Opel au construit trecut de pragul de 100.000 de unităţi ale modelului Astra SportsTourer. Modelul a fost fost lansat în cea de-a doua jumătate a anului 2010.
Luni, 11 Iulie 2011 | Industrie

Opel se aşteaptă la un profit substanţial în 2012

Conducerea Opel se aşteaptă la creşterea profiturilor în 2012, ţinta fiind o valoare cu trei cifre în milioane de euro. Şeful Opel nu a confirmat informaţia, dar a declarat că este încrezător.
Joi, 07 Iulie 2011 | Economic

Opel merge bine în Europa: vânzările ultimelor 6 luni cresc cota de piaţă

Opel a totalizat în primele şase luni ale anului 659.000 de maşini vândute în Europa, cu 50.000 mai multe decât aceeaşi perioadă a anului trecut.
Joi, 30 Iunie 2011 | Modele noi

Opel va oferi opţionale de clasă premium pe unele modele din gamă

Gama Opel urmează să primească o serie de echipamente opţionale care vor creşte preţul modelelor în vederea creşterii profiturilor mărcii.
Marti, 21 Iunie 2011 | Industrie

Hyundai nu vrea să cumpere Opel

Coreenii de la Hyundai au infirmat zvonurile care anunţau că ar fi printre constructorii interesaţi de achiziţia mărcii Opel.
Vineri, 10 Iunie 2011 | Industrie

Şeful Opel infirmă zvonurile de vânzare a mărcii

Şeful mărcii Opel şi surse din cadrul guvernului german au infirmat zvonurile din presa germană care sugerau vânzarea mărcii din Ruesselsheim.
Miercuri, 11 Mai 2011 | Economic

Aprilie 2011: Vânzările Dacia scad cu 70%, BMW şi Audi cresc

Evoluţie paradoxală pe piaţa auto din România, în luna aprilie a acestui an. Cu excepţia Volkswagen, toate mărcile de volum au pierdut procente importante. În antiteză, BMW Mercedes şi Audi au bifat creşteri.
Miercuri, 23 Martie 2011 | Intern

Opel Corsa facelift începe operaţiunea "Porţi Deschise" pe 25 martie

Românii interesaţi de modelul Opel Corsa facelift sunt invitaţi în acest weekend (vineri şi sâmbătă) în toate reprezentanţele mărcii germane pentru a face cunoştinţă cu noul produs al constructorului din Ruesselsheim.

Tag-uri similare

Opel, Astra, Opel Insignia, vanzari Opel, noul Opel Astra, Masina anului in Europa, comenzi Opel, Autovot 2010, vanzari Opel Astra, comenzi Opel Astra
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru