Varta

Miercuri, 20 Aprilie 2022 | Intern

Varta va investi în România într-o fabrică de baterii pentru mașini electrice

Compania germană producătoare de baterii Varta a anunțat că va investi într-o fabrică de baterii pentru mașini electrice din România. Valoarea investiției este estimată la 1 miliard de euro.
Vineri, 13 August 2021 | Tehnologie

Proiect-pilot: Continental și Varta prezintă un scuter electric cu autonomie de 100 de kilometri

Continental și Varta au colaborat pentru a dezvolta un scuter electric ce promite o autonomie de 100 de kilometri. Vehiculul dispune de două baterii care pot fi îndepărtate și încărcate acasă sau la birou.
Joi, 15 Octombrie 2020 | Romanian Roads Luxury

Romanian Roads Luxury Edition: VARTA, principalul furnizor de baterii pentru mașini, este partener în turul conacelor și restaurantelor de top din România

VARTA este principalul furnizor de baterii pentru mașinile echipate cu sistem start-stop. Producătorul premium de baterii este unul dintre partenerii turului conacelor și restaurantelor de top în Romanian Roads Luxury Edition.
Luni, 20 Martie 2017 | Industrie

Varta a câștigat pentru al doilea an consecutiv titlul de cea mai bună marcă de baterii dedicate camioanelor

Bateriile Varta dedicate camioanelor reușesc să facă față cel mai bine cerințelor în creștere ale șoferilor de camioane. Aceasta este concluzia unui studiu realizat în Germania printre 7500 de specialiști în domeniu.
Duminica, 13 Decembrie 2009 | Tehnologie

Sistemul stop-start ar putea deveni componenta de baza pentru masini

Producatorul de baterii Varta a declarat ca sistemul stop-start ar putea deveni o componenta de baza la constructia viitoarelor modele auto.
Sambata, 26 Septembrie 2009 | Industrie

Modelele electrice Volkswagen vor avea baterii Varta

Volkswagen a semnat un parteneriat cu producatorul de baterii Varta. Cele doua companii isi doresc sa realizeze un nou tip de baterii Litiu-Ion care sa ofere clientilor o autonomie marita.

Tag-uri similare

BMW, Volkswagen, Audi, Hyundai, Volvo, Kia, Land Rover, tehnologie, baterii, sistem
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru