Volan

Miercuri, 19 Octombrie 2022 | Siguranta

Polițiștii englezi testează camere care detectează dacă șoferii folosesc telefonul la volan

În următoarele două luni, polițiștii din comitatele Devon și Cornwall (Anglia) vor testa un sistem de camere video, denumit Acusensus, care poate detecta dacă șoferii folosesc telefonul la volan sau dacă poartă centura de siguranță.
Marti, 19 Aprilie 2022 | Intern

PROIECT: Permis suspendat pentru 60 de zile pentru folosirea telefonului mobil la volan

Potrivit unui proiect, avizat în comisiile de specialitate ale Parlamentului, perioada de suspendare a permisului de conducere va fi majorată de la 30 la 60 de zile inclusiv pentru folosirea telefonului mobil la volan, în timpul deplasărilor pe drumurile publice.
Luni, 11 Octombrie 2021 | Tehnologie

Hyundai reinventează volanul: patent pentru un volan cu display integrat

Constructorul asiatic de automobile a înaintat un patent pentru un volan cu display integrat. Momentan nu este clar dacă această invenție va fi văzută prea curând pe o mașină de serie.
Luni, 22 Iulie 2019 | Modele noi

Teaser nou pentru BMW iNext: volanul viitorului SUV electric reprezintă “startul unei ere a condusului autonom”

BMW a publicat un nou teaser pentru iNext care anunță că volanul viitorului SUV electric va da startul unei “ere a condusului autonom”. Noul volan se alătură ecranului curbat care va integra sistemul de infotainment și ceasurile de bord.
Luni, 11 Decembrie 2017 | Masini autonome

BMW susține că șoferii “nu trebuie să fie trași pe dreapta” de mașinile autonome: “Este important să oferim clienților plăcerea de a conduce”

Modelele BMW vor continua să aibă volan, pedale și schimbător de viteze în viitor, chiar dacă vor deveni complet autonome, a anunțat șeful diviziei i a constructorului german.
Vineri, 07 Februarie 2014 | Formula 1

Volanul de Formula 1 va include un display LCD de 4.3" începând din 2014

McLaren va furniza tuturor echipelor din Formula 1 un volan cu display LCD care va oferi informaţii detaliate şi grafice despre parametri precum viteza şi sistemul ERS.
Joi, 27 Ianuarie 2011 | Formula 1

VIDEO: Team Lotus a pornit motorul noului monopost

Team Lotus a pornit pentru prima oară motorul Renault al noului monopost TL11 pentru 2011 şi a publicat prima fotografie a volanului pentru acest sezon.
Duminica, 23 Mai 2010 | Tehnologie

Citroen renunţă la volanul cu butuc fix

După cinci ani de la implementarea volanului cu butuc fix pe modelele sale, Citroen va renunţa la acest "artificiu" tehnologic odata cu viitoarea generaţie a lui C4.
Luni, 03 Mai 2010 | Formula 1

VIDEO: Ferrari explica functiile volanului

Ferrari dezvaluie functiile volanului pe care il utilizeaza in Formula 1, considerat unul dintre cele mai complexe din competitie.

Tag-uri similare

Ferrari, Citroen, video, tehnologie, C4, Citroen C4, volan, volan cu butuc fix
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru