Volkswagen Golf GTE

Vineri, 04 Septembrie 2020 | Intern

Prețuri pentru noile Volkswagen Golf GTI și GTE: aproape 32.700 de euro pentru clasicul GTI și peste 35.000 de euro pentru varianta plug-in hybrid

Volkswagen a publicat lista de prețuri a noilor Golf GTI și GTE. Versiunea plug-in hybrid cu autonomie electrică de până la 60 de kilometri are un preț de pornire de 35.174 de euro, în timp ce varianta GTI pleacă de la 32.669 de euro.
Luni, 07 Mai 2018 | Masini electrice si hibride

Volkswagen a oprit comenzile pentru hibridul Golf GTE: “Timpul de livrare este foarte mare din cauza unei cereri fără precedent”

Volkswagen a anunțat că hibridul său Golf GTE nu mai poate fi comandat, pentru moment. Motivul? Nemții susțin că modelul are o cerere atât de mare, încât timpii de livrare au ajuns să fie foarte lungi, iar comenzile au fost oprite.
Marti, 18 August 2015 | Feature

FEATURE: Cele două fețe ”verzi” ale lui Volkswagen Golf

Recunoscut ca fiind unul dintre cele mai populare modele din lume, Volkswagen Golf se aliniază trendului ecologic actual și propune clienților săi din România două noi personalități: una electrică și una hibridă.
Luni, 27 Iulie 2015 | Intern

Prețuri Volkswagen Golf hibrid și electric în România: ambele versiuni eco pornesc de la 37.000 de euro

Volkswagen a publicat prețurile noilor Golf GTE și e-Golf pe piața din România. Fie că optați pentru versiunea hibridă, fie pentru cea electrică, prețurile de pornire sunt extrem de apropiate și încep de la 37.000 de euro.
Joi, 14 Mai 2015 | Concepte

Volkswagen Golf GTE Sport Concept: un hatchback cu 400 de cai putere şi multă fibră de carbon

Volkswagen a lansat oficial la Worthersee un concept futurist de segment compact. Se numeşte Golf GTE Sport şi beneficiază de 400 de cai putere.
Joi, 20 Februarie 2014 | GENEVA 2014

Volkswagen Golf GTE, fratele plug-in hybrid al lui GTI, se prezintă

Volkswagen va lansa la Geneva noul Golf GTE, o versiune plug-in hybrid a compactei, echipată cu elementele care îl caracterizează în mod normal pe sportivul gamei, Golf GTI.

Tag-uri similare

Salonul Auto Geneva, Golf, Salon Auto Geneva, modele noi Volkswagen, noutati Volkswagen, Geneva 2014, Golf GTI, Volkswagen Golf GTE, GTE, versiuni Volkswagen Golf
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru