Volkswagen Golf GTI Cabrio

Vineri, 22 Mai 2015 | Modele noi

Volkswagen Golf Cabrio primește motoare Euro 6 mai puternice

Volkswagen a anunțat o serie de îmbunătățiri pentru gama de motorizări a modelului Golf Cabrio. Printre noutăți se numără și versiunea Golf GTI Cabrio, care devine ceva mai puternică.
Luni, 21 Mai 2012 | Modele noi

GALERIE FOTO: Volkswagen Golf GTI Cabrio pozează pe drumuri de munte

Volkswagen a publicat astăzi un nou set de imagini ale modelului Golf GTI Cabrio. Varianta decapotabilă păstrează motorul pe benzină de 2.0 litri şi 210 cai putere.
Marti, 06 Martie 2012 | GENEVA 2012

GENEVA 2012 LIVE: Volkswagen a adus artileria grea - Golf GTI Cabrio si conceptele Up!

Aglomeratie mare la standul Volkswagen. Si-au facut loc aici conceptele Swiss Up, Winter Up, X Up si Cargo Up, Golf GTI Cabrio si conceptul Cross Coupe TDI Plug-in.
Marti, 07 Februarie 2012 | Autoipoteze

Volkswagen Golf GTI Cabrio ar putea debuta la Salonul de la Geneva

Volkswagen ar putea lansa la Geneva o nouă variantă de caroserie a popularului Golf GTI. Este vorba despre derivatul cu acoperiş retractabil, anticipată deja de un concept.
Vineri, 03 Iunie 2011 | Concepte

Volkwagen a prezentat Golf GTI Cabrio Concept

Întrunirea pasionaţilor Volkswagen, Audi şi Skoda din Worthersee a fost marcată de un alt concept Volkswagen: Golf GTI Cabrio. Modelul vine la o zi de la debutul lui Golf R Cabrio Concept, fratele său mai performant.

Tag-uri similare

Volkswagen, Volkswagen Golf, modele noi Volkswagen, Golf GTI, Volkswagen Golf R, Golf R, concepte Volkswagen, Worthersee, Volkswagen Golf Cabrio, VW Golf Cabrio
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru