Volkswagen Golf GTI Cabrio ar putea debuta la Salonul de la Geneva

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 07.02.2012
Volkswagen ar putea lansa la Geneva o nouă variantă de caroserie a popularului Golf GTI. Este vorba despre derivatul cu acoperiş retractabil, anticipată deja de un concept.

Esential

7 secunde îi sunt necesare lui Golf GTI pentru a atinge 100 de km/h.

Salonul Auto de la Geneva ar putea marca debutul unui model surpriză din partea Volkswagen. Potrivit unor surse neoficiale, constructorul german se pregăteşte să expună în cadrul salonului elveţian varianta decapotabilă a modelului sportiv Golf GTI.

Anticipat încă de anul trecut de un concept expus la festivalul Worthersee din Austria, Golf GTI Cabrio şi-ar putea face apariţia anul acesta ca un ultim derivat al actualei generaţii, înainte de premiera mondială a noului Golf 7, programată în septembrie la Salonul de la Paris.

Conceptul expus anul trecut la Worthersee a beneficiat de acelaşi propulsor pe benzină, de 2.0 litri, capabil să ofere 210 cai putere şi 280 de Nm. Constructorul german susţinea atunci că varianta cabrio poate egala performanţele modelului cu acoperiş fix: sprint de la 0 la 100 de km/h în 7 secunde şi o viteză maximă de 240 km/h.

Alături de acoperişul mobil din textil, Golf GTI Cabrio Concept a beneficiat şi de un kit de caroserie mai agresiv, despre care nu există detalii privind şansele de a intra în producţie.

via | carscoop

Comentarii (19)

  • si acum vin baieti e naspa,e urat ,etc
    16 9
  • dumy78
    Daca a fost anticipat de concept, de ce mai este "model surpriza"???
    6 0
  • jiji cocalarul
    da da ! tre sa apara edi ...
    11 8
  • ....Stati un pic ca vin baietii cu loganu' lor cu motor de 1.2 si 26-30 de ponei pardon de cai...
    10 10
  • toti fanii vw isi merita soarta si cu asta am incheiat orice discutie! scuze wc
    9 15
  • Dar ce soarta au fanii vw?Mereu am vazut ca spui chestia asta?
    10 5
  • golfu 6 isi screme ultimele resurse....sec!!!!!!!!!
    6 11
  • masinuta asta in mod surprinzator ca si idee mi se pare chiar tare,insa golf cabrio pe langa eos a absolut in plus. aceeasi marie chiar cu alta palarie ,una de panza :)
    5 5
  • Proletari uniti-va
    "Tovarase" @Alin, cu parere de rau iti aduc aminte ca Republica Comunista Romana a apus cam din 89. Acum suntem un fel de regim democratic si capitalist. Deh, au murit cativa "prosti" in 89 exact pentru asta. Si din acest motiv, fiecare are dreptul sa isi traiasca viata asa cum vrea si sa isi cheltuiasca banii tot pe ce vrea.
    Cat tupeu de PROLETAR indoctrinat poti avea ca sa ceri socoteala oamenilor despre ce masini isi cumpara. Prosti sau destepti ESTE treaba fiecaruia sa isi dea banii pe ce vrea, pentru ca el a muncit pentru ei. Nu sa vii tu, PUI DE SECURIST bolsevic sa le spui ce sa faca. Daca nu iti convine nu te uita daca te consideri mai inteligent bravo tie.
    Una est sa nu iti placa o marca, insa sa pui la indoiala decizia unor oameni ( este o chestiune pur personala ) pentru ca vezi doamne nu este la fel ca a ta denota o gandire comunistoida. Poate unii nu isi iau masina viselor tale tocmai ca sa nu fie ca tine. Ti-ar placea ca strazile sa fie inpanzite cu masini de la marca X sau Y. Nu iti place diversitatea pietei si a caracterelor umane, vrei uniformitate vizuala, ideologica, doctrinara. Vrei COMUNISM.

    Daca dupa ce am scris aici o sa vina unul sa imi arunce ca sunt fan VAG, inseamna ca suntem inconjurati de dobitoace cu uimitoarea abilitate de comunicare ( rudimentara ce e drept ) si cam atat.
    15 5
  • Vasilica
    @fff
    le-ai dat BSOD la multi
    4 2
  • Mama prostilor si contraceptivele...
    Deja cativa simpatizanti ai sistemelor represive si-au insemnat prezenta prin culoarea lor favorita ROSU. Sub deviza "Noi muncim, nu gandim." merg prin viata asteptand "stapanul" care sa le dicteze viitorul in cele mai mici amanunte. O singura masina, locuinte sociale colective tipizate, mancare putina de calitate inferioara si nediversificata. Deciziile si libertatea de alegere va dau frisoane?

    Votati Fratele cel Mare, puneti pe voi Uniforme albastre si marsh la coada pentru produse Victoria.

    RĂZBOIUL ESTE PACE - LIBERTATEA ESTE SCLAVIE - IGNORANŢA ESTE PUTERE
    6 3
  • jiji cocalarul
    waww
    e cea mai frumoasa decapotabila de pe piata asa e am dreptate sau nu?moama ce jante aresi pe rosu belea belea.. iti dai seama 210 cai zbori pe autostrada cu ea,daca as avea bani mi-as lua si eu unadar cu un salar de 1500 lei de unde?:(
    5 8
  • Design anost,ca la orice vw. Imi plac doar jantele.... In aceeasi clasa gasesti decapotabile mult mai interesante.
    5 6
  • jiji cocalarul@edi80
    si te-ai gandit tu ca dc o sa postezi un comentariu cretin, cu aceeasi lipsa de creier, folosind id-ul meu o sa pari mai inteligent? NOT! esti acelasi... neeeee dar nu are rosat sa te fac intr-un anume fel! dc atat te-a inzestrat mama natura nu am cum sa te indrept eu aici! ti-au spus-o toti ca locul tau e in alta parte dar tu tot insisti! (pt urma de creier care o mai ai baga un singur lucru in cap : nu sunt fan vw insa m-am saturat de comentariile tale imbecile!)
    7 1
  • Cine e jiji cocalarul@edi80 de vorbeste asa trivial si se ia de toata lumea cum vrea el?Eu sunt incepator pe aici dar am mai vazut acest indivit ca tot cauta cearta cu lumea.Oare adminii nu pot face nimic sa il reduca la tacere?


    ON:Masina arata f bine dar sunt niste desene acums a vedem si in realitate cum va fi!
    0 2
  • @@Al
    Un terminat dupa numele care si-l ia.oricumnu il baga nimeni in seama e in lumea lui:))) e fix john_range un soferica amarat de prin germania:)))
    0 2
  • Nu-l vad pe john sa faca din astea dar cine stie:-?? oricum e un mare frustrat ala care posteaza asa ceva!
    0 2
  • jiji cocalarul
    eh, sunt un mare frustrat, sofer de tir, ascult manele, castig 1500 ron insa nu sunt ca idolul vostru EDI80 ! mai multe despre el si despre comportamentul lui puteti afla aici : http://www.automarket.ro/stiri/honda-vine-la-geneva-cu-noul-motor-16-diesel-pentru-civic-43049.html sau cautand in istoricul comentariilor scrise in timp de individ!
    lasand bascalia pt alte articole si sperand ca nu dau raspuns aceluiasi individ, comentariul de mai sus nu imi apartine, apartine in schimb unui tip care baga mana pe sub fusta limbii romane destul de des, care jigneste si care nu poate accepta ceea ce frumos ne-a spus "FFF" mai sus..acesta este comentariul sau "jiji cocalarul
    la 08.02.2012, 13:40
    waww
    e cea mai frumoasa decapotabila de pe piata asa e am dreptate sau nu?moama ce jante aresi pe rosu belea belea.. iti dai seama 210 cai zbori pe autostrada cu ea,daca as avea bani mi-as lua si eu unadar cu un salar de 1500 lei de unde?:( "

    din pacate pt " comunitatea" noastra nu a mai postat folosind id-ul care l-a facut "faimos" (pe el , pe cunoscutii si familia lui

    ...si eu care asteptam sa ne dea link-ul mult asteptat cu fotografia in care apare el alaturi de masinile din garajul sau impunator (va povestesc din inchipuirile sale, stati calmi!)
    6 1
  • nu te mai scuza atat ca te acuzi!:)))
    nu te mai scuza atat ca te acuzi!:)))
    e clar esti jijicocalarul care ataca lumea degeaba,un habarnist care munceste cum a zis si el pe tir si saliveaza la masinile vazute pe autostrada.Tu crezi ca daca tu nu ai nimic nu mai are nimeni.sunt destui baieti in bucuresti care dau in garaj cate 2-3 masinute,dar tu daca vii de la mamaciorilor de unde sa stii.
    1 6

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru