Volvo XC90 T8

Joi, 29 Octombrie 2020 | Romanian Roads Luxury

Romanian Roads Luxury Edition, ziua 7: Final de tur la Palatul Știrbey, ultima oprire a caravanei

Ultima zi a Romanian Roads Luxury Edition by Michelin ne-a purtat de la Conacul Maldăr pe Dealul Negru până la autostrada București - Pitești. Ziua s-a încheiat cu un apus memorabil la umbra Palatului Știrbey din Buftea.
Miercuri, 28 Octombrie 2020 | Romanian Roads Luxury

Romanian Roads Luxury Edition, ziua 6: Am traversat Mica Elveție din județul Alba în drum spre templul tradiționalului de la Conacul Maldăr

Penultima zi din Romanian Roads Luxury Edition by Michelin ne-a adus mai aproape de casă după un drum superb prin județele Alba și Sibiu. Pentru ca apoi să dăm piept cu traficul dificil de pe Valea Oltului.
Marti, 27 Octombrie 2020 | Romanian Roads Luxury

Romanian Roads Luxury Edition, ziua 5: am pășit pe urmele Corvinilor în drumul spre oaza occidentală Theodora Golf Club

Ziua a cincea a Romanian Roads Luxury Edition ne-a plimbat prin file de istorie medievală și ne-a încărcat cu energie la poalele Castelului Corvinilor. Seara ne-a prins în localitățile cu miros occidental din apropiere de Alba Iulia.
Luni, 26 Octombrie 2020 | Romanian Roads Luxury

Romanian Roads Luxury Edition, ziua 4: Cea mai deprimantă zi, înseninată de un gulaș și de bucuria că avem autostrăzi

George Bacovia ar fi fost invidios pe vremea care ne-a însoțit azi. A plouat ca-n Scoția și doar un gulaș secuiesc ne-a mai adus zâmbetul pe buze. La pachet cu bucățile de autostradă dintre Cluj și Timișoara.
Duminica, 25 Octombrie 2020 | Romanian Roads Luxury

Romanian Roads Luxury Edition, ziua 3: Povestea unui castel desprins din povești și drumul spre inima Transilvaniei

Ziua a treia a fost dedicată unui castel aparte desprins parcă de la Valea Loarei. Doar că este localizat în județul Alba și are o poveste impresionantă.
Sambata, 24 Octombrie 2020 | Romanian Roads Luxury

Romanian Roads Luxury Edition, ziua 2: De la Castel Daniel prin Valea Verde până la Castel Haller. Plus o lecție aspră despre siguranța rutieră din România

Ziua a doua din Romanian Roads Luxury Edition ne-a purtat prin inima Transilvaniei. Am pornit de la Castel Daniel prin pasul Praid via Valea Verde către destinația finală a zilei: Castelul Haller. Pe parcurs am învățat și o lecție dură despre siguranța drumurilor din România după ce Porsche Macan GTS a devenit victima unui accident rutier.
Vineri, 23 Octombrie 2020 | Romanian Roads Luxury

Romanian Roads Luxury Edition, ziua 1: De la Conacul Manasia la istoricul Castel Daniel, în galopul a 2538 de cai putere

Am pus cheile în contactul celor șase mașini premium din Romanian Roads Luxury Edition by Michelin. Prima oprire premium a fost la Conacul Manasia. Am escaladat apoi Valea Buzăului și ne-am oprit în inima județului Covasna, la Hotel Castel Daniel, pentru prima noapte în puf.
Luni, 05 Octombrie 2020 | Romanian Roads Luxury

Automarket prezintă Romanian Roads Luxury Edition by Michelin: un tur al conacelor și restaurantelor de top din România cu mașini premium-luxury

Dacă luna septembrie a fost dedicată mașinilor electrice pe Automarket.ro, în luna octombrie schimbăm peisajul. Vă prezentăm Romanian Roads Luxury Edition, un tur de 7 zile al celor mai frumoase conace, hoteluri, castele și restaurante din România. Cu 6 mașini care redefinesc luxul în gamele mărcilor premium pe care le reprezintă.
Vineri, 22 Iulie 2016 | Economic

Bătaie strânsă între mașinile care nu-i interesează pe români: Topul celor mai vândute mașini electrice și hibride în Europa

În primele cinci luni ale anului, pentru titlul de cea mai bine vândută mașină electrică din Europa s-a dat o luptă strânsă. Învingător a ieșit Nissan Leaf. În clasamentul mașinilor hibride, Outlander PHEV nu a avut nici o emoție.
Marti, 08 Iulie 2014 | Modele noi

Noul Volvo XC90: motor hibrid de 400 CP ascuns sub titulatura T8

Volvo a publicat astăzi lista completă a motorizărilor noului XC90. SUV-ul suedez va avea două unităţi pe benzină, două dieseluri noi şi un hibrid ascuns sub indicativul T8.

Tag-uri similare

Volvo, Volvo XC90, noul Volvo XC90, Volvo XC90 T8, Volvo XC90 hibrid, noul Volvo XC90 motorizari, Volvo Twin Engine, Volvo XC90 D4, Volvo XC90 D5, Volvo XC90 motoare
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru