WLTP

Miercuri, 04 Mai 2022 | Industrie

OFICIAL: Bentley Flying Spur Hybrid este cel mai eficient și "curat" model din istoria companiei

Potrivit măsurătorilor oficiale WLTP, Flying Spur Hybrid este cel mai eficient și "curat" model din istoria Bentley. Această versiune dispune de 544 de cai putere și are o autonomie pur electrică de 41 de kilometri.
Vineri, 11 Octombrie 2019 | Industrie

Livrările Volkswagen au crescut cu 10% în septembrie, la nivel global: creștere de 45% în Europa

Volkswagen a anunțat că livrările sale globale au înregistrat o creștere de 10% în luna septembrie, în contextul în care rezultatul din luna septembrie 2018 a fost afectat de introducerea WLTP. Livrările VW în Europa au crescut cu 45%.
Sambata, 09 Martie 2019 | Economic

Volkswagen ar fi cheltuit 3.6 miliarde euro cu trecerea la WLTP: “Nu este posibil să risipim miliarde și să nu existe consecințe”

Volkswagen ar fi cheltuit aproximativ 3.6 miliarde de euro pentru ca toate modelele sale să respecte normele de emisii WLTP, potrivit Reuters. Informația a apărut și în presa germană, iar reprezentanții angajaților VW cer ca directorii companiei să fie trași la răspundere pentru “miliardele risipite”.
Duminica, 16 Decembrie 2018 | Economic

Grupul Volkswagen estimează livrări-record pentru 2018: “Efectele WLTP au început să dispară în Europa”

Grupul Volkswagen a livrat aproape 10 milioane de mașini către clienții săi, în primele 11 luni din 2018, în creștere ușoară față de anul trecut. Nemții spun că efectele WLTP au început să dispară în Europa și estimează livrări-record la nivel global pentru anul în curs.
Marti, 20 Noiembrie 2018 | Economic

Bentley, puternic afectat de noul standard de emisii: “Impactul WLTP a fost aproape catastrofal”

Bentley a întârziat pregătirea modelelor sale pentru noul standard de emisii WLTP în Europa, iar problemele cauzate de acest lucru au fost “aproape catastrofale”, potrivit lui Adrian Hallmark, CEO-ul constructorului britanic.
Luni, 05 Noiembrie 2018 | Economic

Germania, afectată de WLTP: Porsche și Audi, cele mai mari scăderi la înmatriculări în octombrie. BMW, Mercedes și Volvo, rezultate pozitive

Înmatriculările din Germania, cea mai mare piață auto din Europa, au avut de suferit în luna octombrie după intrarea în vigoare a noului standard de emisii WLPT. Porsche și Audi au înregistrat cele mai mari scăderi ale înmatriculărilor, în timp ce constructori precum BMW, Mercedes și Volvo au fost “pe plus”.
Marti, 30 Octombrie 2018 | Economic

Volkswagen, afectat de WLTP: profitul grupului german a scăzut cu 19% pe fondul vânzărilor slabe din ultimele luni

Grupul Volkswagen a raportat o scădere a profitului cu 18.6% în trimestrul al treilea din 2018, ca urmare a vânzărilor mai slabe din cauza intrării în vigoare, de la 1 septembrie, a noului standard de emisii WLTP.
Marti, 16 Octombrie 2018 | Industrie

Peugeot "înțeapă" rivalii care nu au fost pregătiți pentru testele de emisii WLTP: "Noi nu am oprit producția și nu am făcut stocuri"

Peugeot a "aruncat săgeți" spre constructorii rivali ale căror vânzări au fost grav afectate de introducerea testelor de emisii WLTP, în contextul în care Grupul PSA a fost printre puținele care a avut toate modelele omologate la timp.
Marti, 09 Octombrie 2018 | Mediu

Audi va omologa toate modelele conform noilor teste WLTP până în noiembrie: "Nu este deloc simplu, avem foarte multe configurații"

Audi a anunțat că va finaliza omologarea modelelor conform noului standard de emisii WLTP abia la sfârșitul lunii noiembrie, ca urmare a numărului mare de motoare și cutii de viteze pe care le oferă.
Sambata, 06 Octombrie 2018 | Economic

Efectul WLTP: Audi estimează fluctuații ale vânzărilor sale din Europa

Audi estimează că vânzările sale europene vor înregistra fluctuații în lunile ce urmează, după o scădere de 55% în septembrie ca urmare a introducerii noului standard de emisii WLTP.
Vineri, 05 Octombrie 2018 | Mediu

Volkswagen anunță că versiunile de top ale modelelor sale respectă noile teste WLTP: "Am obținut certificarea pentru 14 modele"

Volkswagen a anunțat că a obținut certificarea care atestă respectarea normelor de emisii WLTP pentru cele mai vândute versiuni ale modelelor sale, astfel că acestea vor reveni la vânzare.
Miercuri, 26 Septembrie 2018 | Economic

BMW așteaptă venituri mai mici în 2018 din cauza WLTP: constructorul invocă și investițiile suplimentare în mașini electrice

Grupul BMW a actualizat previziunile financiare pentru 2018, spunând că se așteaptă la venituri ușor mai mici din cauza noului ciclu de testare WLTP și a investițiilor suplimentare în mobilitatea electrică. Un alt motiv invocat pentru scăderea veniturilor se referă la incertitudinile din piață provocate de conflictele comerciale internaționale.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 12 Septembrie 2018 | Economic

Volkswagen anunță noi recorduri de livrări: peste 4 milioane de mașini au ajuns la clienți după primele 8 luni și creștere de 12% în Europa

Volkswagen a anunțat că a livrat un nivel record de peste 4.1 milioane de mașini către clienții din toată lumea, marcând o creștere de 6.2% pentru perioada ianuarie-august. Nemții spun că livrările vor fi încetinite în septembrie și octombrie din cauza introducerii standardului WLTP, dar se arată încrezători că finalul de an va fi unul puternic.
Duminica, 02 Septembrie 2018 | Economic

Piața auto britanică, afectată de noul standard WLTP: producția, cererea și exporturile sunt în scădere de la începutul anului

Producția de mașini din Marea Britanie este în scădere din cauza pregătirilor pentru adoptarea noului standard de emisii WLTP, care a intrat în vigoare de la 1 septembrie. Potrivit asociației producătorilor, scăderi au fost înregistrate și la nivelul cererii și al exporturilor, WLTP fiind de asemenea principala cauză.
Luni, 06 August 2018 | Industrie

Audi mărește producția înainte de WLTP: înmatricularea mașinilor noi în UE va fi mai dificilă după intrarea în vigoare a noului standard de emisii

Audi a anunțat majorarea producției sale înainte de intrarea în vigoare a WLTP, de la 1 septembrie. Noul standard va face ca înmatriculările de mașini noi să fie mai dificile, din cauza testelor de emisii mai dure în Uniunea Europeană.
Miercuri, 25 Iulie 2018 | Mediu

Ironia sorții: UE are dovezi că unii constructori obțin deliberat emisii mai mari în teste pentru a manipula viitoarele reguli

Uniunea Europeană a descoperit că unii constructori au adoptat intenționat metode pentru a crește emisiile mașinilor în noile teste WLTP, cu scopul de a obține un regulament mai relaxat pentru emisii din 2020.
Marti, 10 Iulie 2018 | Economic

Volkswagen a vândut peste 3 milioane de mașini în primele 6 luni, creștere de 6%: “A doua jumătate a anului va fi mult mai dificilă din cauza WLTP”

Volkswagen a anunțat că 3.12 milioane de vehicule au ajuns la clienții săi, în primele 6 luni din acest an, în creștere cu 6.3% față de aceeași perioadă din 2017. A doua jumătate a anului se anunță “mult mai dificilă” pentru nemți ca urmare a noului standard de emisii WLTP.
Luni, 11 Iunie 2018 | Economic

Volkswagen și introducerea WLTP: “Până la 250.000 de vehicule ar putea fi produse cu întârziere din cauza noului standard de emisii”

Grupul Volkswagen a anunțat că producția pentru un număr de până la 250.000 de vehicule de la toate brandurile sale ar putea fi întârziată din cauza intrării în vigoare a noului standard de emisii WLTP.
Vineri, 18 Mai 2018 | Industrie

Porsche va opri temporar comenzile pentru toate modelele din gamă: nemții trebuie să-și adapteze mașinile la noul standard de poluare WLTP

Porsche va întrerupe temporar comenzile pentru toate modelele sale, întrucât acestea trebuie adaptate și testate astfel încât să respecte noul standard de poluare WLTP, potrivit unui purtător de cuvânt al companiei.
Miercuri, 14 Martie 2018 | Economic

Volkswagen se teme pentru profitul său de anii viitori: “Vor fi costuri mai mari cu electrificarea și testarea emisiilor în condiții reale”

Volkswagen a spus că provocările din anii ce urmează, precum costurile cu electrificarea și procedurile de testare a emisiilor în condiții reale, ar putea deveni obstacole în obținerea unui profit mai mare decât în prezent.

Tag-uri similare

WLTP, teste emisii, NEDC, RDE, teste in conditii reale
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru