Uber anunță beneficii noi pentru șoferii din România: reduceri pentru combustibil și asigurările auto

de Paul Cosma
Luni, 17.08.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Uber a extins în România programul de beneficii pentru șoferii cu rating ridicat. Astfel, cei mai apreciați șoferi vor primi reduceri pentru combustibil, pentru serviciile de spălătorie auto sau discounturi la asigurările auto.

Serviciul de ride-hailing a anunțat luni extinderea Uber Pro, programul său de beneficii dedicat șoferilor din România.

Potrivit companiei, șoferii cu rating ridicat pot acum să beneficieze de reduceri la combustil și la serviciile de spălătorie auto (10-30%) în benzinăriile MOL. Uber susține că, în curând, șoferii vor putea să obțină asigurări auto cu 20% mai ieftine prin intermediul unui nou parteneriat încheiat cu Marsh.

Șoferii vor putea accesa și opțiunea “Du-mă înapoi în zone aglomerate”, prin intermediul căreia pot rămâne sau se pot întoarce către o zonă cu cerere ridicată și vor primi mai multe informații despre distanța și durata unei curse înainte de a o accepta.

Uber Pro este un sistem de recompense organizat în patru niveluri: Blue, Gold, Platinum și Diamond. Toți șoferii care optează pentru Uber Pro se încadrează automat în nivelul Blue. Pentru a beneficia de recompensele disponibile în categoriile Gold, Platinum sau Diamond, șoferii trebuie să mențină un rating de minimum 4.85 și o rată scăzută a curselor anulate.

Șoferii pot câștiga puncte pentru fiecare călătorie pe parcursul unei perioade de 3 luni, perioada necesară pentru trecerea către următorul nivel.

Aceștia primesc câte un punct pentru fiecare cursă, sau câte 3 puncte în cazul curselor din timpul orelor de vârf. 

Via Uber

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru