Un nou teaser pentru prima maşină electrică Faraday Future: detaliile încep să iasă la iveală

de Daniel Popescu
Miercuri, 07.12.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Faraday Future a publicat o imagine teaser cu primul său model electric, pe care îl va prezenta în 3 ianuarie. SUV-ul va avea blocuri optice LED de-a lungul întregii părţi frontale.

Faraday Future se pregăteşte de lansarea primul său model electric, care nu a primit încă un nume, dar care va fi dezvăluit cu ocazia evenimentului Consumer Electronics Show (CES) de la Las Vegas din 3 ianuarie.

Start-up-ul american cu finanţare chineză a dezvăluit un nou teaser, acesta fiind şi cel mai clar dintre cele publicate până în prezent. Astfel, imaginea evidenţiază partea frontală a modelului electric, cu un sistem de blocuri optice LED de-a lungul întregii părţi frontale. În plus, grila maşinii are un design interesant pe care a fost amplasat şi logo-ul luminat al mărcii.

Urmareste Automarket
Puţine alte detalii se cunosc despre noul model, cu excepţia faptului că va fi un SUV, iar constructorul a sugerat într-un clip recent că acesta "va reinventa roata".
Speculaţiile indică faptul că modelul ar putea avea motoare electrice integrate în roţi, însă acest lucru urmează să fie confirmat abia la lansarea din ianuarie.

Pe de altă parte, Faraday Future traversează o perioadă financiară dificilă, iar construcţia fabricii sale din Nevada în valoare de 1 miliard de dolari a fost întreruptă după ce compania nu a reuşit să achite la timp ultimele facturi.

Via Carscoops

Comentarii (1)

  • nu inteleg. unde face modelul pe care il va prezenta daca nu au inca o fabrica? il fac la altii? :/

    si chinezii chiar nu mai au bani?!
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru