Stiri WRC

Miercuri, 24 Septembrie 2014 | WRC

Loeb va concura în Rallye du Var la prima apariţie în raliuri după retragerea din WRC

Sebastien Loeb va concura alături de soţia sa Severine în Rallye du Var, ultima etapă a Campionatului Francez de Raliuri. Aceasta va fi însă o revenire unică în lumea raliurilor, întrucât se va concentra în continuare doar pe WTCC.
Joi, 18 Septembrie 2014 | WRC

Ogier susţine că va rămâne la Volkswagen în 2015

Sebastien Ogier a dezvăluit că va rămâne la Volkswagen şi în sezonul următor, la fel ca şi actualii săi coechipieri, Jari-Matti Latvala şi Andreas Mikkelsen.
Luni, 15 Septembrie 2014 | WRC

Presă: Ogier negociază semnarea unui contract cu Hyundai

Sebastien Ogier negociază semnarea unui contract cu Hyundai pentru sezonul 2015, după ce discuţiile cu Volkswagen pentru o mărire de salariu au eşuat, potrivit presei germane.
Luni, 15 Septembrie 2014 | WRC

Ogier a câştigat Raliul Australiei. Volkswagen este campioană la constructori!

Sebastien Ogier a câştigat Raliul Australiei în faţa coechipierilor săi Jari-Matti Latvala şi Andreas Mikkelsen, rezultate în urma cărora Volkswagen a cucerit matematic titlul constructorilor.
Vineri, 12 Septembrie 2014 | WRC

FIA a respins schimbarea radicală a regulamentului în WRC. Sezonul 2015 va avea 13 etape

FIA a respins propunerea radicală de schimbare a regulamentului sportiv care prevedea stabilirea câştigătorului unei etape în ultima probă specială. Forul mondial a publicat însă calendarul sezonului 2015, ale cărui etape sunt identice cu cele din acest an.
Joi, 11 Septembrie 2014 | WRC

Ogier, în conflict cu Volkswagen după ce a cerut o mărire de salariu pentru 2015

Relaţiile dintre Volkswagen şi Sebastien Ogier s-au răcit în această vară după ce francezul a cerut o mărire de salariu pentru a-şi prelungi contractul pentru sezonul 2015.
Joi, 11 Septembrie 2014 | WRC

Avancronica Raliului Australiei: provocarea pădurilor tropicale de la Antipozi

Drumuri înguste prin păduri, viraje largi şi sărituri pe drumuri de ţară şi secţiuni rapide prin păduri tropicale sunt principalele ingrediente ale Raliul Australiei desfăşurat pe macadam.
Luni, 08 Septembrie 2014 | WRC

Hirvonen, în pericol să fie nevoit să se retragă din WRC la sfârşitul sezonului

Mikko Hirvonen are şanse minime să rămână în Campionatul Mondial de Raliuri în sezonul 2015 după ce managerul M-Sport l-a criticat dur pentru prestaţiile modeste din acest sezon.
Vineri, 05 Septembrie 2014 | WRC

Ogier şi Latvala, liberi să lupte pentru titlu în Raliul Australiei

Volkswagen a anunţat că Sebastien Ogier şi Jari-Matti Latvala vor fi liberi să lupte pentru titlul în Raliul Australiei, chiar dacă germanii au nevoie de numai cinci puncte pentru a câştiga titlul la constructori.
Joi, 28 August 2014 | WRC

Hirvonen susţine că are mai multe opţiuni pentru sezonul 2015

Mikko Hirvonen consideră că are în continuare abilitatea de a obţine victorii în sezonul următor şi susţine că are mai multe opţiuni pentru sezonul 2015.
Duminica, 24 August 2014 | WRC | 4 comentarii

Thierry Neuville şi Hyundai au obţinut în Raliul Germaniei prima victorie în WRC

Thierry Neuville a câştigat Raliul Germaniei după ce a profitat de abandonurile succesive ale liderilor Sebastien Ogier, Jari-Matti Latvala şi Kris Meeke. Este prima victorie din carieră pentru belgian, dar şi primul succes pentru constructorul sud-coreean Hyundai.
Joi, 21 August 2014 | WRC

Avancronica Raliului Germaniei: cel mai dificil test pe asfalt al sezonului

Raliul Germaniei este considerată cea mai dificilă etapă de WRC desfăşurată pe asfalt, iar Jari-Matti Latvala are nevoie de o nouă victorie pentru a rămâne în cursa pentru titlul mondial cu coechipierul său de la Volkswagen, Sebastien Ogier.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 19 August 2014 | WRC

Michelin rămâne furnizor de pneuri în WRC până în 2016

Michelin şi-a prelungit contractul pentru furnizarea de pneuri în Campionatul Mondial de Raliuri până la sfârşitul sezonului 2016.
Marti, 19 August 2014 | WRC

Bouffier debutează pentru Hyundai în WRC în Raliul Germaniei

Hyundai a dezvăluit că Bryan Bouffier va fi al treilea pilot al echipei în Raliul Germaniei. Francezul se va afla astfel la prima participare în Campionatul Mondial de Raliuri în culorile echipei sud-coreene.
Miercuri, 13 August 2014 | WRC | 1 comentariu

Marcus Gronholm este noul pilot de teste al echipei Volkswagen

Campionul mondial de raliuri, Marcus Gronholm a semnat cu contract de colaborare cu echipa Volkswagen WRC. Finlandezul se alătură echipei germane ca pilot de teste.
Luni, 04 August 2014 | WRC | 1 comentariu

Latvala a câştigat Raliul Finlandei, Ogier şi Meeke au completat podiumul

Jari-Matti Latvala a câştigat dramatic Raliul Finlandei după ce o defecţiune la frâne l-a propulsat pe Sebastien Ogier în lupta pentru victorie. Citroen a obţinut ultimul loc pe podium prin Kris Meeke.
Joi, 31 Iulie 2014 | WRC

Avancronica Raliului Finlandei: viteză şi spectacol prin pădurile nordice

Raliul Finlandei este una dintre cele mai spectaculoase etape de WRC datorită traseului dificil pe macadam care presupune viteze mari şi sărituri prin pădurile nordice.
Marti, 29 Iulie 2014 | WRC

M-Sport a introdus un facelift pentru Ford Fiesta RS WRC bazat pe Fiesta ST

M-Sport va utiliza în Raliul Finlandei o versiune restilizată a modelului Ford Fiesta RS WRC, care a împrumutat unele elemente de pe Fiesta ST.
Miercuri, 09 Iulie 2014 | WRC

Hyundai ar putea amâna debutul noului i20 WRC pentru jumătatea sezonului 2015

Hyundai va începe sezonul 2015 al Campionatului Mondial de Raliuri cu actualul i20 WRC, următoarea versiune urmând să fie disponibilă ulterior.
Marti, 08 Iulie 2014 | WRC | 2 comentarii

Citroen şi M-Sport pregătesc schimbări majore pentru maşinile de WRC pentru 2015

Citroen şi M-Sport au confirmat că lucrează la introducerea unor îmbunătăţiri majore pe maşinile cu care concurează în Campionatul Mondial de Raliuri în perspectiva sezonului 2015.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru