Latvala provoacă un nou accident în teste cu Ford Fiesta RS WRC

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 17.02.2011
Ford a fost obligată să renunţe la programul de teste după ce Jari Matti Latvala a avariat grav exemplarul Fiesta RS WRC pe care îl evalua în Portugalia.

Ford s-a deplasat în această săptămână în Portugalia pentru o sesiune de teste de patru zile cu noul Fiesta RS WRC. Totuşi, programul s-a finalizat prematur după ce Jari Matti Latvala, unul dintre piloţii echipei de uzină, a suferit un accident în urma căruia maşina a fost grav avariată, iar defecţiunile nu au putut fi remediate în timp util.

Circumstanţele exacte ale accidentului nu au fost încă clarificate, însă Ford va fi privată de datele pe care pilotul finlandez ar fi trebuit să le obţină în pregătirea Raliului Mexicului din luna martie.

Latvala se afla la al doilea accident major în acest început de an, după ce a avariat grav un exemplar Ford Fiesta RS WRC şi în cadrul unei sesiuni de teste premergătoare Raliului Suediei, acolo unde pilotul a ocupat locul trei în clasamentul general. La vremea respectivă, Ford a fost nevoită să renunţe la participarea în Raliul Arctic din cauza defecţiunilor tehnice suferite la maşină.

Via | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru