Ogier anticipeaza dificultati in Raliul Noii Zeelande

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 30.04.2010
Sebastien Ogier crede ca Raliul Noii Zeelande va fi unul dificil, insa este entuziasmat sa debuteze in acest eveniment.

Desi a debutat in Campionatul Mondial de Raliuri in sezonul 2008, Sebastien Ogier nu a concurat niciodata in Raliul Noii Zeelande, astfel ca etapa programata pentru finalul saptamanii viitoare va reprezenta o premiera pentru pilotul echipei Citroen Junior.

Probele speciale din cadrul acestui raliu sunt considerate printre cele mai dificile din calendarul competitional, iar francezul a admis ca nu se asteapta la o etapa usoara, in ciuda entuziasmului de a participa la acest eveniment.

“Ma astept sa fie un raliu mult mai dificil decat cel din Turcia, intrucat va trebui sa descoperim un eveniment pe care ceilalti il cunosc deja. Dar astept cu nerabdare sa inceapa, intrucat probele speciale din Noua Zeelanda sunt printre cel mai bune din lume. Va fi o oportunitate frumoasa pentru mine sa apilotez Citroen C4 WRC prin probele speciale rapide”, a declarat Ogier in cadrul unui comunicat de presa al echipei sale.

Desi concureaza pentru a doua echipa a constructorului Citroen, Ogier a impresionat in prima parte a acestui sezon, ocupand locul 3 in clasamentul pilotilor cu cele mai multe victorii in probele speciale din 2010, dupa campionii Sebastien Loeb si Petter Solberg.

Coechipierul sau Kimi Raikkonen nu va lua parte la acest raliu, conform programului anuntat de Citroen Junior inainte de debutul noului sezon.

Via | Citroen Junior

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru