Ogier, convins ca va obtine curand prima victorie in WRC

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 10.05.2010
Sebastien Ogier este increzator ca va castiga in curand prima etapa de WRC, dupa ce a ratat la mustata victoria in Raliul Noii Zeelande.

Sebastien Ogier era lider in clasamentul general inaintea ultimei probe speciale din Raliul Noii Zeelande, insa o greseala comisa cu numai trei viraje inainte de final l-a determinat sa piarda prima pozitie in favoarea lui Jari Matti Latvala.

Chiar si in acest context, francezul a terminat pe locul 2 un raliu la care initial nici macar nu trebuia sa participe, prezenta sa in Noua Zeelanda fiind asigurata in ultimul moment dupa ce Citroen Junior a obtinut finantare din partea unor sponsori.

Ogier este insa convins ca ziua in care va trece primul linia de sosire nu este prea departe. “Cursa nu se termina pana la linia de sosire. Inca sunt multumit de weekendul meu si vreau samultumesc echipei pentru ca nu era planificat sa venim aici, dar Citroen a gasit bugetul necesar. Cu siguranta a fost dezamagitor sa ratez prima mea victorie, dar daca voi continua in acest ritm o voi obtine curand”, a declarat pilotul echipei Citroen Junior.

Ogier este sustinut puternic si de seful sau, Benoit Nogier, care a laudat prestatia s de pe parcursul weekendului.

“Mai are inca de invatat, dar performanta sa din Noua Zeelanda, care este un raliu super-specializat, a fost exceptionala si este pozitiva pentru viitorul sau. Cred cu adevarat ca poate obtine curand prima victoria”, a declarat Nogier.

Urmatoarea etapa din Campionatul Mondial de Raliuri se va desfasura in Portugalia la finalul lunii mai.

Via | WRC

Comentarii (1)

  • Ivanoff
    Cand zboara porcul
    Sau nu neaparat doar atunci.
    Ar mai avea sanse dc Loeb e iesit din cursa sau dc va trece la alt producator,altfel No Chance,dati-va baieti la o parte ca doar Loeb are voie de la "sefi" sa castige,vreti sa-i ia Miko campionatul cu un punct avans asa cum Loeb l-a castigat sezonul trecut?
    Asa ceva nu e in politica celor de la Citroen,EXCLUS!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru