Raikkonen a câştigat primul raliu din carieră

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 20.09.2010
Kimi Raikkonen a câştigat în acest weekend Raliul Vosgien, una dintre etapele din Campionatul Francez de Raliuri.

Kimi Raikkonen a participat în acest weekend în etapa de la Vosgien din cadrul Campionatului Francez de Raliuri, care a avut loc pe parcursul a şase probe speciale.

La adăpostul performantei net superioare a unui Citroen C4 WRC, finlandezul a câştigat detaşat toate cele şase probe şi a terminat competiţia în mai puţin de o oră, cu un avans de peste trei minute în fata principalilor săi adversari, care au concurat preponderent cu Renault Clio Maxi. Prezenţa finlandezului în competiţie a făcut parte din programul de pregătire pentru Raliul Franţei, care va avea loc la începutul lunii octombrie.

"Aceasta a fost o pregătire bună pentru Raliul Franţei. Din ce mi s-a spus, drumurile din acest eveniment au fost reprezentative pentru ceea ce vom vedea în următoarea etapă de WRC, aşa că sunt mulţumit. De asemenea, este bine că am revenit la pilotajul pe asfalt, pentru că este folositor", a declarat fostul campion mondial al Formulei 1.

Iniţial, planurile lui Raikkonen vizau o sesiune de teste în regiunea Strasbourg, însă acestea au fost anulate, întrucât pilotul a utilizat deja toate cele 15 zile de teste permise de regulament.

Via | Citroen

Comentarii (1)

  • bine asa!
    s-o fi dat vodka la liber si s-a simtit in mediul lui :)
    3 8

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru