Raikkonen spera sa termine Raliul Iordaniei

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 26.03.2010
Kimi Raikkonen a admis ca singurul obiectiv realist pe care si-l poate propune pentru Raliul Iordaniei este sa ajunga la linia de sosire.

Kimi Raikkonen a debutat ca pilot titular in Campionatul Mondial de Raliuri in acest sezon, insa rezultatele intarzie sa apara pentru fostul campion mondial din Formula 1.

Pilotul echipei Citroen Junior a abandonat atat in Raliul Suediei, cat si in Raliul Mexicului si admite ca acest lucru reprezinta un handicap din punct de vedere al experientei in competitie. De altfel, acesta este si motivul pentru care singurul sau obiectiv in Raliul Iordaniei este sa treaca cu bine linia de sosire.

"Invat cu fiecare kilometru parcurs. Dar cel mai mult am nevoie de experienta, iar acesti kilometri de teste imi permit sa pilotez intr-o gama diversa de setari. Inca duc lipsa de kilometri in conditii de raliu. Intr-un eveniment atat de specializat ca acesta este vital sa parcurgi toate etapele".

"Inca trebuie sa ma obisnuiesc cu Citroen C4 WRC pe pietris si sa gasesc un stil de pilotaj care sa mi se potriveasca. Vom vedea care va fi diferenta fata de pilotii din frunte la startul raliului si apoi voi incerca doar sa reduc timpii pas cu pas", a declarat finlandezul.

Raikkonen a participat la o sesiune de doua zile de teste in sudul Frantei, inainte de a lua startul in Raliul Iordaniei, programat pentru perioada 1-3 aprilie.

Via | Citroen Junior

Comentarii (4)

  • bogdan
    hai la F1
    ''Vrabia din mana pe cioara de pe gard'';)
    1 3
  • BogdanD
    Stunt Master
    Raikkonen spera sa se termine Raliul Iordaniei :))
    1 2
  • NeoGalaxy
    El spera multe dar ramane doar cu speranta. Ma mir ca nu da vina pe masina sau pe coechipier, probabil nici cei de la Red Bull nu-l lasa sa ne spuna adevarul. Talent cu carul dar minte zero.
    1 1
  • desigur,el mereu dadea vina pe coechipier cand era in F1,pe coechipier,pe echipa,pe masina...intr-adevar asa era... bine ca el are "minte 0" ..probabil au altii mai multa ;)
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru