Raikkonen visează să devină campion în WRC

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 07.06.2010
Kimi Raikkonen susţine că visul său este să devină campion mondial în WRC, însă admite că are multe lucruri de învăţat pentru a ajunge la o astfel de performanţă.

Kimi Raikkonen a participat în acest weekend la un eveniment în Austria, unde a concurat cu maşina Citroen C4 WRC împotriva unei motociclete KTM condusă de un pilot polonez.

La finalul spectacolului, finlandezul şi-a manifestat din nou bucuria de a concura în Campionatul Mondial de Raliuri, afirmând că îi place mult mia mult această competiţie în detrimentul Formulei 1. În plus, pilotul echipei Citroen Junior spune a visul său este să cucerească titlul mondial în WRC.

"Ador acest job şi întregul mediu, pentru că se schimba constant: vreme, suprafaţă, pista. Trebuie să fii flexibil şi să reacţionezi rapid. Întotdeauna exista noi provocări. Dar am mult de învăţat şi vreau să fiu bun în ceea ce fac. Dacă eşti relaxat nu ajungi prea departe. Niemni nu poate cunoaşte viitorul, dar este un vis (n.r - să devin campion). Acum este timpul să învăţ, iar trecutul meu în Formula 1 nu-mi face niciun rău", a declarat fostul campion mondial al Formulei 1.

Raikkonen a admis că nu exclude o viitoare revenire în Formula 1, însă cel puţin până în prezent nu a luat nicio decizie în acest sens.

Via | Red Bull

Comentarii (7)

  • ai o greseala in text :P ”mult mia mult”
    4 1
  • Alexandra
    @Kimi
    Poate in viitor ,va veni ziua cand vom simti din nou acea fericire fara margini pe care am simtit-o in seara de 21 octombrie 2007 ! Iar daca implinirea si fericirea lui Kimi inseamna sa fie pilot WRC,atunci sa dea Dumnezeu sa devina din ce in ce mai bun ca pilot de raliuri si intr-o zi,cel ce acum este singurul pilot din istorie ce are puncte atat in F1 cat si in WRC,sa devina primul pilot din istoria motorsportului campion atat in F1 cat si in WRC.Va fi greu,dar nu imposibil,iar Kimi stie asta :)
    8 9
  • @alexandra
    ai si o statue cu el pe undeva ? in F1 se descurca foarte bine dar aici e cam praf , sincer nu are sanse in fata rivalilor , nu inteleg exaltarea asta ,, mistica ''
    9 6
  • Alexandra
    ...
    @RTI imi pare rau,nu raspund la provocari decat daca sunt inteligente :)
    4 9
  • KIMI
    ce articul aiurea! normal ca vrea sa castige, de ce ar mai participa daca nu si-ar dori victoria!

    @RTI, ai dreptate in cea ce priveste priceperea lui dar sa nu uitam ca renumitul pilot american Ken Block nu ii face fata, cu toate ca a intrat in raliuri inaintea lui Kimi cu ceva ani. Atat timp cat este in puncte eu zic ca supravietuieste. Nu o sa castige prea curand un titlu pentru ca momentan este Leob la putere si dupa ce pleaca Leob se pare ca v-a prelua conducerea Ogier si sa nu uitam de Hirvonen care nu se lasa cu una cu doua!

    PACAT CA NU PUTEM SA VIZIONAM SI NOI WRC AICI LA NOI IN ROMANICA!
    7 1
  • campion
    Kimi campion in WRC?E o gluma, nu? Poate mai degraba ajunge Petrov campion in F1!
    6 5
  • UNICUL PILOT:))
    cat de stupid sa afirmi
    Da, singurul pilot ce a luat puncte..:))are sansa sa ajunga UNICUL, adevaratul pilot mondial, spatial, chiar cosmic:))), daca ar calari o racheta Saturn pana pe marte, acolo ar mai avea o sansa:)))..
    6 7

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru