Solberg va testa C4 WRC inaintea debutului sezonului WRC

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 14.01.2010
Cele doua exemplare C4 WRC pe care Petter Solberg va alerga in cursul acestui sezon in WRC vor fi testate in cadrul Finnskogsvalsen, un raliu suedez care se desfasoara pe aceeasi suprafata ca prima etapa WRC, Raliul Suediei.

Norvegianul Petter Solberg va testa cele doua exemplare C4 WRC pe care tocmai le-a cumparat de la Citroen in cadrul raliului Finnskogsvalsen, care va avea loc in Suedia in 23 ianuarie. Desi nu se afla pe lista oficiala a pilotilor care vor lua startul in aceasta competitie, Solberg va testa in aceleasi conditii cu ceilalti concurenti, profitand de faptul ca in raliul nordic beneficiaza de aceeasi suprafata pe care o va regasi in Raliul Suediei, prima etapa WRC din 2010 (12 februarie).

Va reamintim ca Petter Solberg va alerga in 2010 pentru propria sa echipa in WRC. Norvegianul va avea la dispozitie doua exemplare C4 WRC pe care le-a cumparat de la Citroen in urma unei intelegeri care a fost incheiata in cursul aceste saptamani.

via | maxattack

Comentarii (1)

  • PhoebeGreer27
    answer this topic
    Don't have a lot of cash to buy some real estate? You not have to worry, because this is achievable to take the credit loans to solve all the problems. Thence take a term loan to buy everything you require.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru