Sordo: "Am ofertă de la Mini, dar aştept răspunsul de la Ford"

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 25.11.2010
Dani Sordo a dezvăluit că a fost ofertat să piloteze pentru Mini în 2011, însă aşteaptă un răspuns din partea celor de la Ford înainte de a-şi decide viitorul în WRC.

Dani Sordo a devenit liber de contract după ce Citroen l-a anunţat la finalul sezonului că nu mai are nevoie de serviciile sale, întrucât l-a promovat pe Sebastien Ogier la echipa de uzina alături de Sebastien Loeb.

Pilotul spaniol, care nu a obţinut nicio victorie de etapă în cele peste 50 de raliuri în care a luat startul, a primit o ofertă din partea celor de la Mini WRC, însă înainte de a da curs acesteia aşteaptă un răspuns final din partea celor de la Ford.

"Voi aştepta puţin pentru Ford, dar nu prea mult. Nu este corect faţă de Mini. Nimic nu este decis în acest moment, dar Mini este o idee bună, cu o companie mare precum BMW în spate. Mi-ar plăcea să dezvolt maşina, ăsta este un lucru bun, dar trebuie să pilotez mult anul viitor, iiar programul lor nu este complet", a declarat el, referindu-se la faptul că Mini va participa la numai 6 dintre cele 13 etape ale sezonului următor.

Se anticipează ca Sordo va evalua caracterisiticile maşinii Mini WRC în cadrul unui test ce va avea loc până la sfârşitul acestei luni.

Rivalii de la Ford sunt interesaţi de asemenea de serviciile spaniolului datorită abilităţilor sale pe asfalt, întrucât nici Mikko Hirvonen, nici Jari Matti Latvala nu excelează pe acest tip de suprafaţă.

Via | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru