Button: "McLaren are ceva de demonstrat în China"

de Daniel Popescu
Miercuri, 16.04.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jenson Button consideră că McLaren trebuie să demonstreze în Marele Premiu al Chinei că dubla clasare pe podium din Australia nu a fost întâmplătoare.

Esential 43 de puncte a obtinut McLaren in primele trei curse ale anului, cu care ocupa locul trei in clasamentul constructorilor
10 este numarul punctelor castigate de McLaren in ultimele doua curse
McLaren a început sezonul cu o dublă clasare pe podiumul de premiere de la Melbourne prin Kevin Magnussen şi Jenson Button, rezultate posibile şi datorită excluderii din cursă a lui Daniel Ricciardo de la Red Bull Racing.

Echipa nu a reuşit însă să repete aceste performanţe şi în următoarele două curse din Malaysia şi Bahrain, însă Jenson Button consideră că Marele Premiu al Chinei reprezintă oportunitatea ideală pentru a demonstra că rezultatul din Australia nu a fost o întâmplare.

"După o cursă dezamăgitoare în Bahrain, cred că mergem în China cu ideea că avem ceva de demonstrat. Trebuie să câştigăm câteva puncte şi să avem încă o cursă care să demonstreze potenţialul pe care simţim că îl are acest monopost", a declarat britanicul.

Button admite însă că misiunea nu va fi deloc una uşoară, întrucât cu excepţia celor de la Mercedes echipele de top sunt grupate într-un pluton foarte compact.

"Bahrain a arătat că, cu excepţia celor două monoposturi din faţă, cursele din acest an sunt bogate şi foarte echilibrate.

Diferenţele sunt atât de mici încât trebuie să facem totul perfect, să nu avem probleme în sesiunile de calificări şi să avem o cursă curată pentru a ne putea stabili în fruntea plutonului de urmărire. Dar întotdeauna mi-a plăcut să concurez în China, am câştigat în 2010 şi am avut rezultate bune aici pentru McLaren", a adăugat el.

Via TheF1Times

Comentarii (2)

  • ha ha ha
    haios rau baiatul
    4 4
  • JugaruGabi
    Baietii astia sunt platiti pentru a spune astfel de lucruri?
    Ca vorbe sunt, monoposturile lor si ale celor de la Ferrari si RedBull stau rau de tot in spatele celor de la AMG.
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru