Caterham va fi închisă dacă administratorul nu găseşte un cumpărător în două săptămâni

de Daniel Popescu
Sambata, 01.11.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Administratorul Caterham a dezvăluit că va fi nevoit să închidă echipa dacă în următoarele două săptămâni nu va găsi un cumpărător.

Dacă nu va apărea un cumpărător în următoarele două săptămâni, atunci probabil va trebui să închidem echipa.

Smith & Williamson
Administrator Caterham
Caterham are la dispoziţie doar două săptămâni pentru a găsi un cumpărător care să salveze echipa de la faliment. Informaţia a fost dezvăluită de oficialii Smith & Williamson, companie care a fost desemnată să administreze Caterham după intrarea echipei în insolvenţă.

Potrivit postului de televiziune SkySports, există cel puţin 12 potenţiali cumpărători pentru Caterham, însă acest lucru nu garantează că se va ajunge la un acord cu unul dintre ei în intervalul de timp menţionat.

"Continuăm eforturile de a încerca să găsim un cumpărător pentru echipă şi ţinem minte că forţa de munca este sângele acestei echipe. Simţim că, dacă nu va apărea un cumpărător în următoarele două săptămâni, atunci probabil va trebui să închidem echipa", au declarat oficialii Smith & Williamson.

Explicaţia pentru termenul de două săptămâni acordat de administratori a fost oferită cu numai câteva zile în urmă de Eje Elgh, managerul lui Marcus Ericsson, unul dintre piloţii celor de la Caterham din acest an.

Potrivit acestuia, Caterham nu va primi licenţa pentru sezonul 2015 dacă nu va participa la Marele Premiu din Abu Dhabi, ultima etapă a sezonului, care va avea loc în perioada 21-23 noiembrie.

Fără licenţă, echipa Caterham nu va mai avea niciun fel de valoare, întrucât nu va putea concura în sezonul 2015 chiar dacă între timp găseşte un cumpărător. În cazul în care echipa va fi închisă, bunurile sale, printre care se numără şi monoposturile, ar urma să fie scoase la licitaţie şi ar putea fi cumpărate de Forza Rossa, echipa românească care vrea să concureze în Marele Circ din 2016. Scenariul a fost însă negat recent de oficialii Forza Rossa.

Via ESPNF1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru