Feedback

Austria

Duminica, 21 Iunie 2015
Nico Rosberg a obţinut victoria în Marele Premiu al Austriei după ce l-a depăşit în primul viraj pe Lewis Hamilton, în timp ce Felipe Massa şi-a trecut în cont ultimul loc pe podium după ce a profitat de o eroare comisă de Ferrari la prima oprire la boxe a lui Sebastian Vettel.
Duminica, 09 Iulie 2017

Formula 1: Bottas, victorie ușoară în Austria. Vettel urcă pe podium și își extinde avansul în clasament. Hamilton, locul 4

Valtteri Bottas a câștigat cursa din Austria în fața lui Sebastian Vettel, care și-a extins însă avansul din clasament la 20 de puncte în fața lui Lewis Hamilton, care a terminat pe locul 4 în spatele lui Daniel Ricciardo.
Sambata, 08 Iulie 2017

Formula 1: Bottas, pole position în Austria în fața lui Vettel. Hamilton, locul 8 după o retrogradare pe grilă

Valtteri Bottas va pleca din pole position în Marele Premiu al Austriei din fața lui Sebastian Vettel. Lewis Hamilton a schimbat cutia de viteze și va pleca de pe locul 8 după o penalizare de 5 poziții.
Joi, 06 Iulie 2017

Formula 1: Avancronica Marelui Premiu al Austriei: rivalitatea dintre Hamilton și Vettel ajunge la un nou nivel

Lewis Hamilton și Sebastian Vettel vor relua lupta pentru titlul mondial în Austria după incidentul din Azerbaidjan care a pus în umbra performanțele pilotului Ferrari din acest an.
Miercuri, 06 Iulie 2016

Formula 1: Ferrari nu a greşit strategia în Austria: pana lui Vettel, cauzată de resturi de materiale de pe circuit

Pirelli a confirmat că pana suferită de Sebastian Vettel în cursa din Austria a fost provocată de resturi de materiale de pe circuit, astfel că Ferrari nu a greşit strategia germanului.
Luni, 04 Iulie 2016

Formula 1: Rosberg nu-şi recunoaşte vina în acroşajul cu Hamilton: "Coliziunea a fost provocată de britanic"

Nico Rosberg susţine că Lewis Hamilton este vinovat de acroşajul din finalul cursei din Austria, deşi a fost declarat răspunzător inclusiv de FIA.
Duminica, 03 Iulie 2016

Formula 1: Război total la Mercedes: Hamilton a câştigat în Austria după un acroşaj în ultimul tur cu Rosberg!

Lewis Hamilton a obţinut victoria în cursa din Austria după ce l-a depăşit în ultimul tur pe Nico Rosberg, iar cei doi s-au acroşat câteva secunde mai târziu şi au provocat retrogradarea germanului pe locul 4.
Sambata, 02 Iulie 2016

Formula 1: Hamilton, favorit la victorie în Austria după ce a obţinut pole position-ul. Rosberg şi Vettel, penalizaţi cu câte 5 poziţii pe grilă

Lewis Hamilton a obţinut pole position-ul pentru cursa din Austria într-o sesiune afectată de ploaie la capătul căreia Nico Rosberg şi Sebastian Vettel au fost penalizaţi cu câte 5 poziţii.
Vineri, 01 Iulie 2016

Formula 1: Debut în forţă pentru Mercedes în Austria: Rosberg şi Hamilton, cei mai rapizi în antrenamente

Nico Rosberg a stabilit cel mai bun timp în antrenamentele de vineri din Austria şi a fost urmat de coechipierul său de la Mercedes, Lewis Hamilton.
Joi, 30 Iunie 2016

Formula 1: Avancronica Marelui Premiu al Austriei: Rosberg mizează pe un hattrick pe circuitul care favorizează Mercedes

Nico Rosberg speră să rămână singurul pilot care câştigă în Austria după revenirea Formulei 1 pe Red Bull Ring în 2014, însă va avea un adeversar de temut în Lewis Hamilton.
Miercuri, 24 Iunie 2015

Formula 1: Mercedes a ocupat primul loc la debutul testelor din Austria

Pascal Wehrlein a ocupat prima poziţie pentru Mercedes în ziua inaugurală a testelor din Austria, care a fost prelungită cu două ore după o ploaie torenţială care a bulversat programul echipelor.

Tag-uri similare

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru