Feedback

Austria

Duminica, 21 Iunie 2015
Nico Rosberg a obţinut victoria în Marele Premiu al Austriei după ce l-a depăşit în primul viraj pe Lewis Hamilton, în timp ce Felipe Massa şi-a trecut în cont ultimul loc pe podium după ce a profitat de o eroare comisă de Ferrari la prima oprire la boxe a lui Sebastian Vettel.
Miercuri, 06 Iulie 2016

Formula 1: Ferrari nu a greşit strategia în Austria: pana lui Vettel, cauzată de resturi de materiale de pe circuit

Pirelli a confirmat că pana suferită de Sebastian Vettel în cursa din Austria a fost provocată de resturi de materiale de pe circuit, astfel că Ferrari nu a greşit strategia germanului.
Luni, 04 Iulie 2016

Formula 1: Rosberg nu-şi recunoaşte vina în acroşajul cu Hamilton: "Coliziunea a fost provocată de britanic"

Nico Rosberg susţine că Lewis Hamilton este vinovat de acroşajul din finalul cursei din Austria, deşi a fost declarat răspunzător inclusiv de FIA.
Duminica, 03 Iulie 2016

Formula 1: Război total la Mercedes: Hamilton a câştigat în Austria după un acroşaj în ultimul tur cu Rosberg!

Lewis Hamilton a obţinut victoria în cursa din Austria după ce l-a depăşit în ultimul tur pe Nico Rosberg, iar cei doi s-au acroşat câteva secunde mai târziu şi au provocat retrogradarea germanului pe locul 4.
Sambata, 02 Iulie 2016

Formula 1: Hamilton, favorit la victorie în Austria după ce a obţinut pole position-ul. Rosberg şi Vettel, penalizaţi cu câte 5 poziţii pe grilă

Lewis Hamilton a obţinut pole position-ul pentru cursa din Austria într-o sesiune afectată de ploaie la capătul căreia Nico Rosberg şi Sebastian Vettel au fost penalizaţi cu câte 5 poziţii.
Vineri, 01 Iulie 2016

Formula 1: Debut în forţă pentru Mercedes în Austria: Rosberg şi Hamilton, cei mai rapizi în antrenamente

Nico Rosberg a stabilit cel mai bun timp în antrenamentele de vineri din Austria şi a fost urmat de coechipierul său de la Mercedes, Lewis Hamilton.
Joi, 30 Iunie 2016

Formula 1: Avancronica Marelui Premiu al Austriei: Rosberg mizează pe un hattrick pe circuitul care favorizează Mercedes

Nico Rosberg speră să rămână singurul pilot care câştigă în Austria după revenirea Formulei 1 pe Red Bull Ring în 2014, însă va avea un adeversar de temut în Lewis Hamilton.
Miercuri, 24 Iunie 2015

Formula 1: Mercedes a ocupat primul loc la debutul testelor din Austria

Pascal Wehrlein a ocupat prima poziţie pentru Mercedes în ziua inaugurală a testelor din Austria, care a fost prelungită cu două ore după o ploaie torenţială care a bulversat programul echipelor.
Marti, 23 Iunie 2015

Formula 1: Toro Rosso evaluează un update aerodinamic major în testele din Austria

Toro Rosso va evalua în sesiunea de teste de pe circuitul Red Bull Ring un update aerodinamic semnificativ pentru monopost, care a fost deja utilizat în cursa din Austria.
Luni, 22 Iunie 2015

Formula 1: Programul echipelor în testele din Austria. McLaren va utiliza un număr mai mic de update-uri

Echipele au anunţat programul pentru sesiunea de teste de două zile care va avea loc marţi şi miercuri pe circuitul din Austria. McLaren a fost nevoită să limiteze numărul de update-uri după accidentul lui Fernando Alonso.
Luni, 22 Iunie 2015

Formula 1: Maldonado îl acuză pe Verstappen de "încălcarea regulilor" în duelul din Austria

Pastor Maldonado susţine că Max Verstappen a încălcat regulamentul în timpul duelului care a decis ocupantul locului şapte în Marele Premiu al Austriei.

Tag-uri similare

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru