Feedback

Austria

Duminica, 21 Iunie 2015
Nico Rosberg a obţinut victoria în Marele Premiu al Austriei după ce l-a depăşit în primul viraj pe Lewis Hamilton, în timp ce Felipe Massa şi-a trecut în cont ultimul loc pe podium după ce a profitat de o eroare comisă de Ferrari la prima oprire la boxe a lui Sebastian Vettel.
Duminica, 30 Iunie 2019

Formula 1: Verstappen a câștigat cursa din Austria după un start ratat! Leclerc și Bottas au completat podiumul

Max Verstappen a ratat startul în cursa din Austria, însă a revenit spectaculos în luptă și a câștigat după ce i-a depășit succesiv pe Sebastian Vettel, Valtteri Bottas și Charles Leclerc.
Vineri, 28 Iunie 2019

Formula 1: Hamilton și Leclerc, cei mai rapizi în antrenamentele de vineri din Austria: accidente pentru Bottas, Verstappen și Hulkenberg

Lewis Hamilton a fost cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente din Austria, în timp ce Charles Leclerc a stabilit timpul de referință în a doua sesiune. Nico Hulkenberg a fost protagonistul unui accident.
Joi, 27 Iunie 2019

Formula 1: Avancronica Marelui Premiu al Austriei: Mercedes se teme de defecțiuni tehnice din cauza căldurii

Mercedes anticipează că vremea caniculară ar putea fi principalul obstacol în calea unei victorii în cursa din Austria, în care Lewis Hamilton este de departe principalul favorit după dominația autoritară din acest sezon.
Duminica, 01 Iulie 2018

Formula 1: Verstappen a câștigat cursa din Austria! Raikkonen și Vettel pe podium, Hamilton, Bottas și Ricciardo au abandonat

Max Verstappen a obținut o victorie nesperată în Marele Premiu al Austriei în fața cuplului Ferrari format din Kimi Raikkonen și Sebastian Vettel, în timp ce Lewis Hamilton, Valtteri Bottas și Daniel Ricciardo au abandonat din motive tehnice.
Sambata, 30 Iunie 2018

Formula 1: Bottas va pleca din pole position în Austria și va fi urmat pe grila de start de Hamilton. Vettel, locul 6 după o penalizare cu 3 poziții

Valtteri Bottas a stabilit cel mai bun timp în calificările pentru Marele Premiu al Austriei și va fi acompaniat pe prima linie a grilei de start de coechipierul său Lewis Hamilton, în timp ce Sebastian Vettel va pleca de pe locul 3.
Duminica, 09 Iulie 2017

Formula 1: Bottas, victorie ușoară în Austria. Vettel urcă pe podium și își extinde avansul în clasament. Hamilton, locul 4

Valtteri Bottas a câștigat cursa din Austria în fața lui Sebastian Vettel, care și-a extins însă avansul din clasament la 20 de puncte în fața lui Lewis Hamilton, care a terminat pe locul 4 în spatele lui Daniel Ricciardo.
Sambata, 08 Iulie 2017

Formula 1: Bottas, pole position în Austria în fața lui Vettel. Hamilton, locul 8 după o retrogradare pe grilă

Valtteri Bottas va pleca din pole position în Marele Premiu al Austriei din fața lui Sebastian Vettel. Lewis Hamilton a schimbat cutia de viteze și va pleca de pe locul 8 după o penalizare de 5 poziții.
Joi, 06 Iulie 2017

Formula 1: Avancronica Marelui Premiu al Austriei: rivalitatea dintre Hamilton și Vettel ajunge la un nou nivel

Lewis Hamilton și Sebastian Vettel vor relua lupta pentru titlul mondial în Austria după incidentul din Azerbaidjan care a pus în umbra performanțele pilotului Ferrari din acest an.
Miercuri, 06 Iulie 2016

Formula 1: Ferrari nu a greşit strategia în Austria: pana lui Vettel, cauzată de resturi de materiale de pe circuit

Pirelli a confirmat că pana suferită de Sebastian Vettel în cursa din Austria a fost provocată de resturi de materiale de pe circuit, astfel că Ferrari nu a greşit strategia germanului.
Luni, 04 Iulie 2016

Formula 1: Rosberg nu-şi recunoaşte vina în acroşajul cu Hamilton: "Coliziunea a fost provocată de britanic"

Nico Rosberg susţine că Lewis Hamilton este vinovat de acroşajul din finalul cursei din Austria, deşi a fost declarat răspunzător inclusiv de FIA.

Tag-uri similare

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru