Feedback

Canada

Duminica, 07 Iunie 2015
Lewis Hamilton a obţinut o victorie uşoară în Marele Premiu al Canadei în detrimentul coechipierului său de la Mercedes, Nico Rosberg. Valtteri Bottas a ocupat ultimul loc al podiumului după o eroare de pilotaj comisă de Kimi Raikkonen.
Joi, 23 Iunie 2016

Formula 1: Formula 1, la un pas să rămână fără Monza, Nurburgring şi Montreal: sezonul 2017 ar putea avea doar 18 curse

Sezonul 2017 al Formulei 1 ar putea avea numai 18 curse, întrucât etapele programate la Monza, în Germania şi la Montreal riscă să fie excluse din cauza neînţelegerilor cu Bernie Ecclestone.
Duminica, 12 Iunie 2016

Formula 1: Campionul confirmă revenirea: Hamilton a câştigat cursa din Canada în faţa lui Vettel datorită unei strategii mai bune pentru pneuri

Lewis Hamilton a obţinut duminică la Montreal a doua victorie consecutivă a sezonului datorită unei strategii mai bune pentru pneuri prin care şi-a răscumpărat greşeala unui start ratat în urma căruia a fost depăşit de Sebastian Vettel.
Sambata, 11 Iunie 2016

Formula 1: Hamilton, pole position în Canada. Rosberg, la un pas să-l detroneze pe britanic

Lewis Hamilton a obţinut pole position-ul pentru cursa de la Montreal pentru un avans de numai 0.062 secunde în faţa lui Nico Rosberg, în timp ce Sebastian Vettel va pleca de pe locul 3.
Sambata, 11 Iunie 2016

Formula 1: Hamilton, imbatabil în Canada: britanicul a fost cel mai rapid în antrenamentele de vineri

Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp în ambele sesiuni de antrenamente libere de vineri de la Montreal, în timp ce Felipe Massa a fost protagonistul unui accident.
Joi, 09 Iunie 2016

Formula 1: Avancronica Marelui Premiu al Canadei: Ferrari şi McLaren aduc noutăţi majore la motoare

Ferrari şi McLaren pregătesc îmbunătăţiri majore pentru cursa de la Montreal. Italienii speră să lupte cu Mercedes şi Red Bull, în timp ce britanicii vizează o prezenţă mai consistentă în puncte.
Marti, 31 Mai 2016

Formula 1: Încă o fisă: Ferrari va introduce un nou update pentru motor în Canada: "Trebuie să înţelegem de ce nu avem performanţe în calificări"

Ferrari intenţionează să introducă un nou update pentru motor cu ocazia cursei din Canada, însă admite că trebuie să înţeleagă lipsa de performanţe din calificări.
Marti, 09 Iunie 2015

Formula 1: Ferrari: "Nu există nicio scuză pentru ratarea podiumului şi lipsa de progres"

Ferrari consideră că nu există nicio scuză pentru eroarea lui Kimi Raikkonen care a condus la ratarea podiumului la Montreal, dar nici pentru lipsa de progres în privinţa performanţelor motorului.
Luni, 08 Iunie 2015

Formula 1: Eroarea lui Raikkonen, provocată de setările motorului Ferrari

Ferrari a dezvăluit că o setare prea agresivă pentru cuplul motorului a generat derapajul lui Kimi Raikkonen în cursa de la Montreal, în urma căruia a pierdut locul trei în favoarea lui Valtteri Bottas.
Luni, 08 Iunie 2015

Formula 1: Vettel: "Ar fi trebuit să fiu mai inteligent în duelul cu Alonso"

Sebastian Vettel consideră că ar fi trebuit să adopte o tactică mai inteligentă pentru a-l depăşi pe Fernando Alonso la Montreal, în timp ce spaniolul afirmă că lupta a fost punctul de referinţă al cursei.
Luni, 08 Iunie 2015

Formula 1: Alonso: "Arăt ca un amator în monopostul McLaren, dar nu sunt frustrat"

Fernando Alonso şi-a exprimat frustrarea că arată ca un amator în monopostul McLaren din cauza lipsei de performanţe, însă ulterior a afirmat că declaraţiile făcute în timpul cursei au fost exagerate.

Tag-uri similare

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru