Feedback

McLaren

Vineri, 17 Martie

Formula 1: Honda exclude retragerea din Formula 1: "Suntem dedicaţi 100% competiţiei şi celor de la McLaren"

Honda susţine că se dedică total Formulei 1 şi parteneriatului cu McLaren, în ciuda speculaţiilor că echipa britanică a iniţiat negocieri cu Mercedes pentru furnizarea motoarelor.
Joi, 16 Martie

Formula 1: McLaren, tentată să renunţe la motoarele Honda: britanicii negociază un contract cu Mercedes pentru sezonul 2017

McLaren negociază utilizarea motoarelor Mercedes încă din timpul sezonului 2017, în cazul în care unităţile Honda nu vor furniza performanţe adecvate în primele curse, potrivit unor surse neoficiale.
Miercuri, 15 Martie

Formula 1: McLaren a început negocierile cu Alonso pentru un nou contract: echipa sugerează că spaniolul va pleca dacă nu are rezultate

McLaren a iniţiat negocierile cu Fernando Alonso pentru prelungirea contractului, însă admite că spaniolul va părăsi echipa dacă nu va avea la dispoziţie un monopost competitiv.
Vineri, 03 Martie

Formula 1: Honda nu a identificat cauzele defecțiunilor la motor din teste: "Suntem îngrijorați inaintea sezonului"

Honda este îngrijorată că nu a identificat încă motivele pentru o defecțiune la motor apărută în a doua zi de teste de la Barcelona, element care ar putea bulversa programul de dezvoltare al celor de la McLaren.
Vineri, 24 Februarie

Formula 1: Schimbare radicală: noul monopost McLaren pentru sezonul 2017 este portocaliu şi negru

McLaren a dezvăluit vineri noul monopost pentru sezonul 2017, care este predominant portocaliu şi are nuanţe de negru, o trimitere la culorile folosite în perioada 1968-1971.
Marti, 14 Februarie

Formula 1: Honda nu este convinsă de progresele pentru 2017: "Ne-am asumat un risc major cu noul motor"

Honda admite că nu are nicio garanție că noul motor dezvoltat pentru sezonul 2017 va oferi performanțele dorite, întrucât inginerii și-au asumat riscuri majore.
Joi, 09 Februarie

Formula 1: McLaren anunță schimbări majore pentru monopost: "Vrem să le păstrăm secrete până la lansare"

McLaren susține că pregătește schimbări majore pentru monopostul din sezonul 2017, însă evită să le nominaizeze înainte de lansarea programată pentru 24 februarie.
Vineri, 03 Februarie

Formula 1: McLaren renunță la tradiție: noul monopost pentru sezonul 2017 se va numi MCL32

McLaren renunță la numele MP4 pentru monoposturile sale de Formula 1 după ce a decis ca Fernando Alonso și Stoffel Vandoorne să concureze la volanul unui McLaren MCL32 în sezonul 2017.
Miercuri, 18 Ianuarie

Formula 1: Veste bună pentru fani: McLaren va reveni la culoarea portocalie a monopostului în 2017

Monopostul McLaren va fi cel puţin parţial portocaliu în sezonul următor, într-o mişcare care va fi apreciată de fani după o lungă perioadă în care culorile echipei au fost predominant argintii.
Luni, 16 Ianuarie

Formula 1: E oficial: Bottas a semnat cu Mercedes, Massa revine la Williams

Valtteri Bottas a semnat un contract cu Mercedes pentru sezonul următor, în timp ce Felipe Massa va reveni în Formula 1 la Williams.

Tag-uri similare

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru