Hamilton, în al nouălea cer după al nouălea pole position al sezonului

de Daniel Popescu
Sambata, 25.07.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton susţine că traversează cel mai bun weekend al carierei după ce a obţinut la Hungaroring al nouălea pole position al sezonului.

Esential 9 este numarul pole position-urilor obtinute de Lewis Hamilton in sezonul 2015
1 este numarul curselor de la Hungaroring din ultimii 10 ani care au fost castigate de pilotul care a plecat din pole position
Lewis Hamilton va pleca pentru a noua oară din pole position în acest sezon după ce a fost cel mai rapid în calificările Marelui Premiu al Ungariei. Performanţa a venit în contextul în care pilotul echipei Mercedes a dominat toate cele trei sesiuni de antrenamente de vineri, ceea ce l-a făcut să afirme că este probabil cel mai bun weekend al carierei.

Chiar şi în acest context, britanicul rămâne precaut în privinţa şanselor la victorie, mai ales că în ultimii 10 ani s-a întâmplat o singură dată ca pilotul din pole position să câştige cursa.

"Munca nu se termină sâmbătă şi duminică vor fi multe de făcut. Dar în ceea ce priveşte modul în care a decurs weekendul până acum, sunt incredibil de fericit.

Nu-mi aduc aminte să fi avut vreodată performanta din acest weekend", a declarat britanicul.

Coechipierul său Nico Rosberg s-a consolat din nou cu locul doi, însă de data această diferenţa a fost de peste o jumătate de secundă. Germanul a admis că nu are nicio explicaţie pentru ritmul modest care nu i-a permis să reprezinte o ameninţare pentru Hamilton.

"Nu am o explicaţie. Calificările au decurs în bună măsură conform planului, dar nu am avut ritm şi tot weekendul a fost cu suişuri şi coborâşuri din motive inexplicabile. Pur şi simplu nu sunt mulţumit de modul în care au decurs calificările", a precizat germanul.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru