Lotus continuă dezvoltarea actualui monopost, dar a început munca pentru 2015

de Daniel Popescu
Joi, 24.07.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lotus a dezvăluit planurile pentru dezvoltarea actualului monopost în paralel cu munca la monopostul cu care va concura în sezonul 2015.

Esential 8 este numarul punctelor obtinute de Lotus in sezonul 2014
Lotus a obţinut doar opt puncte în primele 10 curse ale sezonului şi ocupă un modest loc opt în clasamentul constructorilor, însă britanicii nu sunt pregătiţi să renunţe complet la luptă.

Directorul tehnic Nick Chester a dezvăluit că inginerii pregătesc o serie de îmbunătăţiri pe parcursul următoarelor etape, cu speranţa de a obţine puncte suplimentare în clasament.

"Privim înainte şi vom avea şanse bune la puncte în Ungaria, iar după pauza de vară vom continua dezvoltarea acestui monopost. Probabil că va exista un update major cu componente noi şi apoi o serie de update-uri mai mici, mai simple, pentru a înregistra progrese de performanţă spre finalul sezonului", a declarat el.

Probabil că va exista un update major cu componente noi şi apoi o serie de update-uri mai mici, mai simple.

Nick Chester
Director tehnic Lotus
În paralel, echipa a început şi dezvoltarea monopostului pentru sezonul viitor, atunci când regulamentul tehnic va fi în mare parte similar.
Totuşi, Chester afirmă că există deja o direcţie diferită de design, care cel mai probabil se referă la nasul cu două "coarne" care a atras atenţia la începutul anului. "Dacă ne uitam înainte, suntem deja bine angrenaţi în designul monopostului de anul viitor. Arată foarte promiţător şi are câteva elemente foarte distincte de monopostul din acest an", a adăugat el.

Toate cele opt puncte din acest sezon au fost obţinute de Romain Grosjean în Spania şi la Monaco. Echipa britanică este la şapte puncte în spatele Scuderiei Toro Rosso şi are cu şase puncte mai mult decât Marussia.

Via GPUpdate

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru