McLaren anunţă plecarea lui Michael, dar neagă concedierile lui Tim Goss şi Jonathan Neale

de Daniel Popescu
Miercuri, 22.10.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren a anunţat că directorul sportiv Sam Michael va părăsi echipa la sfârşitul sezonului, însă a negat zvonurile privind concedierile lui Tim Goss şi Jonathan Neale.

Tim Goss si Jonathan Neale nu pleacă şi nu există planuri pentru ca ei să plece.

Purtator de cuvant
McLaren
Sam Michael va părăsi Formula 1 la sfârşitul acestui sezon pentru a reveni în Australia, ţara sa natală, împreună cu familia. Anunţul a fost făcut miercuri de un purtător de cuvânt al McLaren, care a dezvăluit că Michael a luat această decizie încă din luna martie.

Australianul îndeplineşte funcţia de director sportiv la McLaren începând din 2012, după ce anterior fusese directorul tehnic al celor de la Williams.

În acelaşi timp, presa internaţională a relatat că directorul tehnic Tim Goss şi directorul executiv Jonathan Neale ar putea fi concediaţi din cauza prestaţiilor modeste ale echipei din ultimii doi ani. Informaţia a fost însă negată de purtătorul de cuvânt al celor de la McLaren. "Ei nu pleacă şi nu există planuri pentru ca ei să plece", a precizat el.

McLaren nu a anunţat încă numele înlocuitorului lui Michael pentru sezonul următor, însă echipa britanică traversează o perioadă de restructurări sub conducerea lui Ron Dennis şi speră să obţină semnătura lui Fernando Alonso pe un contract multianual.

Via BBC Sport

Comentarii (4)

  • ctlnmihai
    Sam Michael oricum n-a făcut mare lucru la Mclaren...
    10 0
  • Ferrari
    McLaren il anunta pe Alonso in SUA dupa ultimele zvonuri!
    10 0
  • Ferrari
    Sursa este LaGazzetta!
    5 0
  • Hakkinen
    Foarte bine ca vine Alonso la Mclaren. Un mare castig pentru care eu , ca fan Mclaren ma bucur. Si da, Michael era pe langa oricum. E foarte bine ca scapa de el. Aplaud achizitiile din zona tehnica si mai ales cea a driverului ales.
    6 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru