Mika Hakkinen va face miercuri o demonstraţie cu Caparo T1 în Bucureşti

de Daniel Popescu
Marti, 04.06.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Dublul campion mondial de Formula 1 Mika Hakkinen va face miercuri o demonstraţie cu un Caparo T1 la Băneasa Shopping City pentru a promova consumul responsabil de alcool.

Esential 600 de cai putere are Caparo T1, masina pe care o va pilota Mika Hakkinen in Bucuresti
2.5 secunde este intervalul de timp in care Caparo T1 ajunge la 100 km/h
Fanii sporturilor cu motor din România vor avea oportunitatea să-l vadă la Bucureşti pe Mika Hakkinen, care a câştigat două titluri mondiale în Formula 1 cu McLaren în 1998 şi 1999.

Finlandezul va fi prezent în capitala României miercuri, 5 iunie, în calitate de ambasador al producătorului de whisky Johnnie Walker şi va promova campania Join the Pact, prin care şoferii sunt încurajaţi să nu se urce la volan sub influenţa băuturilor alcoolice.

În cadrul evenimentului care va avea loc în intervalul orar 18:00-20:00, Hakkinen va urca la volanul unui Caparo T1 de 600 de cai putere şi va face o demonstraţie în parcarea centrului comercial Băneasa Shopping City situat pe Soseasua Bucureşti - Ploieşti, numărul 42D.

Sper ca fanii şi consumatorii din România să ne sprijine în transmiterea mesajului pentru consum responsabil.

Mika Hakkinen
Dublu campion mondial de Formula 1
"În calitate de pilot de Formula 1 ştiu cât este de important să deţii controlul, mai ales atunci când te afli la volan.
Dacă decizi să conduci după ce consumi alcool, nu vei mai avea control. Iar atunci când vrei să consumi alcool, este foarte important să ai alături de tine un şofer care şi-a asumat angajamentul de a te conduce în siguranţă acasă şi a semnat pactul nostru."

"Prin aceasta campanie, am reuşit să transfer mesajul privind consumul responsabil către milioane de oameni din întreaga lume. Sper ca fanii şi consumatorii din România să ne sprijine în transmiterea mesajului pentru consum responsabil prin semnarea pactului utilizând aplicaţia Join the Pact de pe Facebook", a declarat finlandezul.

Caparo T1 este expusă până miercuri în centrul comercial Băneasa Shopping City împreună cu un monopost McLaren MP4-23 cu care Lewis Hamilton a câştigat titlul mondial în Formula 1 în sezonul 2008. 

Hakkinen este ambasadorul Johnnie Walker din noiembrie 2006 şi a promovat campania Join the Pact în 30 de ţări de pe patru continente. Mai multe detalii despre cariera lui Hakkinen şi motivele implicării sale în această campanie poţi citi aici.

Comentarii (9)

  • cel mai tare pilot dupa SENNA !!!
    28 15
  • Sa inteleg ca va veni cu modelul ala in B ? Dupa ce va vedea ploaia de SUV-uri pe BG cu manele si geamul deschis tare imi e frica sa nu devina si Mika manelist :)))))))))))))) era un pamflet, tratati-l ca atare. :)
    27 5
  • Mama ce mașină a ales sa conducă responsabil!
    Cu una normala se strica la epiderma.
    Sloganul ma enervează, aia de la J Walker puteau sa-l aducă pur și simplu numai pentru reclama
    10 12
  • AndreiRN
    Deci masini de viteza si bautura potenta ....... promoveaza condusul responsabil?
    Pe ce lume?
    13 10
  • Sa recapitulam.
    Un producator de bauturi spirtoase, impreuna cu un campion de F1 si una dintre cele mai agresive masini de strada, promoveaza...condusul responsabil?
    Bun asa.
    Mai ramane sa aduca clona lui Hitler pe un Panzer cu un evreu infipt in tun sa promoveze pacea pe pamant si intelegerea interrasiala.
    22 10
  • @AndreiRN si dan: se pare ca voi nu intelegeti multe lucruri ma baieti... pai da, tocmai un producator de bauturi alcoolice trebuie sa fie primul care promoveaza sofatul responsabil, fiindca produsul tau (respectiv whiskey-ul) iti poate afecta capacitatea de a conduce. Deci nu numai ca nu e nepotrivit, dar este chiar etic sa o faca. Si mai ales daca ai o masina puternica e cu atat mai periculos sa te urci in ea facut manga. Vroiati sa faca o campanie de genul asta un producator de ciocolata iari in loc de masina sa fie o bicicleta? Raspunsurile voastre arata din pacate ce mentalitate primitiva au foarte multi din romani referitoare la alcool si condus...Iar pentru comparatie cu Hitler nici nu meriti un raspuns. Faptul ca isi fac si imagine pe partea asta, e un alt aspect. E vorba de niste decizii de marketing, strategii, lucruri mai complicate.
    17 1
  • ce lume bolnava, mergeti in mall baneasa unde sunt expuse masinile si poate intelegeti si voi ceva, aveti si un imens panou acolo unde puteti semna ca nu veti consuma alcool inainte de a conduce, oricat s-ar incerca in tara asta de a se promova lucruri occidentale, tot inapoiati ramanem, probabil pt ca romania este o tara plina de betivi. asa ca, conduceti in continuare beti si ignorati astfel de evenimente spectaculoase pe care multi din tara din pacate nu au sansa de a le trai.
    14 2
  • eu stiu de ce nu l-au luat pentru campania asta pe Raikkonen :D
    2 0
  • calin.daniel
    Sa va zic ca sunt din Pitesti? Sa va zic ca am venit la Bucuresti special for this? Sa va zic ca am filmat si am facut poze din toate unghiurile, inclusiv slow motion-uri? Sa va zic ca dupa a doua tura, cand li s-a stricat masinuta, m-am ofticat de moarte, pt. ca, ca boul, nu mi-a trecut prin cap sa iau o hartie si un pix de acasa, sa primesc si eu un autograf de la Mika? Sa sa zic, ca stricarea masinutei a picat la fix (a fost vreo 1 ora pauza) si am alergat ca dilaul prin ditamai mall-ul pana la Diverta, sa cumpar un clipboard, 3 hartii (3 de siguranta), si o carioca? Sa va zic ca nu gaseam unde erau puse in rafturi clipboardurile? Sa va zic ca apoi la casa, nu avea cod de bare clipboardul gasit? Eram plin de frustare. Sa va zic ca a bagat Danut iar vigoana prin mall, inapoi la circuit? Si, finaly, sa va zic ca dupa lupse seculare, vorba aia, am obtinut, nu un vis, ci doua? Adica, autograful lui Mika, dar am si dat mana cu EL? Eram cu fericirea sky high. Se uita la mine prietena, si zicea ca nu ii vine sa creada cat de fericit sunt/arat.
    Neah, mai bine nu va mai spun.
    PS. Asta a facut parte din modul de viata JUST DO IT.
    Multumesc Mika Hakkinen.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru