Rosberg: "Lupta pentru titlu se va da doar între mine şi Hamilton"

de Daniel Popescu
Marti, 27.01.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nico Rosberg consideră că va lupta doar cu Lewis Hamilton pentru titlul mondial şi anticipează că Williams şi Red Bull vor fi cei mai puternici rivali.

Sunt foarte optimist şi cred că va fi din nou un duel între mine şi Hamilton.

Nico Rosberg
Pilot Mercedes
Nico Rosberg crede că Mercedes va continua să domine Formula 1 şi în sezonul 2015, în ciuda speranţelor pe care le au echipele rivale prin prisma posibilităţii de a dezvolta motoarele în timpul campaniei.

În acest context, germanul anticipează o luptă cu coechipierul său Lewis Hamilton pentru adjudecarea trofeului şi nominalizează Williams şi Red Bull drept principalele rivale.

"Aşa cred, chiar dacă nu am stat încă în noul monopost. Sunt foarte optimist şi cred că va fi din nou un duel între mine şi Hamilton. Pentru rivali va fi un an de dezvoltare şi îi văd pe cei de la Williams şi Red Bull drept cei mai puternici competitori", a declarat el.

În schimb, Rosberg consideră că Sebastian Vettel va avea nevoie de un an de acomodare la Ferrari înainte de a reveni cu adevărat în lupta pentru titlul mondial.

"Ferrari este Ferrari, niciodată nu trebuie să o subestimezi.

Dar, cu riscul de a părea arogant, cred că Vettel se va uita mai mult la lumina roşie din spatele monopostului meu. În primul rând trebuie să găsească chimia potrivită între el şi ingineri, iar Ferrari nu poate ajunge cea mai bună echipă peste noapte. Noi am avut nevoie de cinci ani", a adăugat el.

Via Motorsport

Comentarii (11)

  • Sper că va face și Mercedes aceeași greșeală pe care a făcut-o Ferrari în 2008, când îl voiau pe Massa campion, și din păcate l-a bătut Hamilton. Poate iese Ricciardo campion când se bat doi... sau Bottas.
    10 14
  • sper sa nu iasa rosberg..cata aroganta pe el..
    18 14
  • nu-i foarte consecvent baiatul ...

    http://www.automarket.ro/formula1/rosberg-nu-exclude-ca-echipele-rivale-sa-lupte-pentru-titlu-in-2015-59969.html
    15 1
  • Sau fac astia 100000 de articole cu fraze scose din context din acelasi interviu....
    15 1
  • Cred c o sa se bata la titlu Hamilton cu Hamilton
    11 6
  • Devine arogant ca si Hamilton
    6 6
  • Un pic arogant Rosberg cu lumina rosie din spatele monopostului, dar sincer are dreptate. Prea multe noutati in echipa rosie pentru a merge unse toate pe acolo. De la sef la pilotul principal (Vettel), ingineri, strategie ... cam totul este nou.
    11 3
  • Vettel se uita la lumina rosie a lui rosberg, la randu-i rosberg la cea a lui hamilton si cand se va mai enerva ii va mai trage un cutit de aripa fata in vreun pneu britaniculuI sau isi va face rotile patrate in prmul viraj si de ce nu un stop fortat in calificari la monte carlo. Cam asta este rosberg, cand erau monoposturile puternice in f1 nici nu se auzea de el pe timpul cursei. pacat ca mercedes nu admite ca fiecare din cei doi sa aibe propriile setari pe timpul curselor. Ar trebui un duel gen Rossi vs Lorenzo.
    9 4
  • F1 din 1990
    @McLaren_Honda, se face Niculae de ras din acuza asta ii puneau si lui setarile lui Hamilton, a vazut toata lumea ca dupa prima intrare la boxe,masina lui Nicu nu mai e aceeasi. Parca vad ca si anu asta Hamilon ii scrie o carte cu dedicatie speciala cu lectii de pilotaj. Nicu trebuie sa taca, sa fie modest, cu o asemenea masina, in 2014, doar 5 victorii (din care 3 cand a abandonat Hamilton), putin , foarte putin.
    10 2
  • @McLarenHonda de parcă Hamilton e Rossi sau Rosberg e Lorenzo. Dacă îi vor lăsa liberi, îl toacă Nicușor psihic pe Hamilton, care e talentat și prost. Dacă îl scoți pe Hamilton din ale lui, nici nu e nevoie să-l depășești, că se bate singur. Vă aduceți aminte de perioada în care Nicole l-a părăsit și nu era nicăieri în cursă cu acel monopost McLaren, monopost care uneori era mai rapid decât Red Bull? Aaa, da, o plângea pe Nicole.
    Aș vrea eu să-i lase echipa liberi și să-l văd pe Hamilton cum se smiorcăie, că asta știe să facă și să plângă pe la ușa lui Wolff, cum a făcut după Monaco sau Spa. Pt asta e bun Rosberg - că știe unde să-l lovească pe Hamilton, dar trebuie s-o facă mai decis, ca să-l facă să-și piardă calmul.
    4 3
  • Rosberg azi zice una, maine zice alta. Nu-i da bine izul de aroganta pe care il afiseaza, mai ales ca performantele lui sunt in stransa legatura cu performantele monopostului. Nu a iesit cu nimic in evidenta pana anul trecut.. si atunci mai mult prin chestii negative. Poate ar fi mai bine sa inceapa sa vorbeasca mai mult pe pista decat prin presa.. si sa lase smecheriile deoparte. Toata lumea joaca murdar cand te bati la titlu dar trebuie sa mai existe si o limita de fair-play.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru