Alfa Romeo și Maserati au un nou șef: americanul Tim Kuniskis a mai fost în poziții de conducere la Dodge, Chrysler și Fiat

de Petre Barac
Marti, 06.02.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Grupul Fiat-Chrysler l-a numit pe Tim Kuniskis drept noul șef al producătorilor Alfa Romeo și Maserati, acesta ocupând în trecut poziții de conducere la alte branduri din grup, precum Dodge, Chrysler și Fiat.

Alfa Romeo și Maserati au primit un suflu nou la nivel de top management din partea companiei-mamă, care speră că schimbarea conducerii va aduce relansarea vânzărilor pentru cele două branduri din cadrul grupului Fiat-Chrysler.

Începând cu luna februarie, Tim Kuniskis este noul șef de la Alfa Romeo și Maserati. Americanul de 51 de ani este un membru important în conducerea FCA, el ocupând în trecut poziții înalte și la alte branduri precum Dodge, Chrysler și Fiat.

În locul său a fost numit Steve Beahm, care se va ocupa cu dezvoltarea brandurilor FCA din Statele Unite ale Americii.

Cei doi oficiali vor continua să fie membri în Consiliul Executiv de la FCA, cel mai important pilon în luarea deciziilor la nivel înalt în cadrul grupului.

Via Autonews

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru