Au apărut cele mai scumpe cadouri pentru Crăciun: boxe Bentley de 1300 de euro

de Bogdan Mirică
Miercuri, 19.10.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bentley caută să le ofere clienților săi o serie de accesorii personalizate. Colecția s-a înnoit recent cu două sisteme de sunet exclusiviste, care costă 800, respectiv 1300 de euro.

Bentley știe că marea majoritate a clienților săi iubește produsele de lux și vrea să exploateze această slăbiciune. Culmea, o face fără să apeleze la mașinile sale.

Englezii vor să le ofere clienților, dar și pasionaților mărcii, două boxe create special și botezate ”Naim for Bentley Mu-so”, respectiv ”Naim for Bentley Mu-so qb”. Aceasta din urmă este și cea mai puternică, oferind o capacitate de 450 watt prin intermediul a șase difuzoare. Bineînțeles, prețul ei este unul pe măsură: aproape 1200 de lire, adică 1350 de euro.

Versiunea ceva mai ieftină costă 750 de lire, adică echivalentul a 840 de euro, însă ea oferă o capacitate maximă de numai 300 watt.

Esential 1350 de euro costă cel mai scump sistem audio Bentley.
450 watt oferă sistemul audio Bentley.
Cele două sisteme de sunet reflectă cei 100 de ani de tradiție și calitate pe care Bentley îi sărbătorește.
Cel puțin așa se arată în comunicatul oficial. Drept dovadă, există o mulțime de elemente de personalizare: logo-ul Bentley se află gravat pe butonul de volum, grila are un finisaj Portland, asemeni culorii exterioare disponibile în paleta Bentley. Pe lângă lemnul nobil există și o carcasă din aluminiu similară cu cea regăsită în cazul boxelor lui Bentley Bentayga.

Cele două sisteme audio de înaltă calitate vor putea fi folosite pentru a reda muzică de pe aproape orice suport. de la Airplay, la Spotify, la radio pe internet sau transmisă prin Bluetooth.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru