Bentley anunță schimbarea la față: primul său showroom de lux are covoare din lână și bar pentru șampanie

de Bogdan Mirică
Luni, 26.10.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bentley a inaugurat în Marea Britanie primul său showroom de lux, anunțând astfel o schimbare la față pentru toate celelalte magazine ale sale.

Bentley pregătește o schimbare la față pentru toate showroom-urile sale. O inițiativă amplă, care demarează în Marea Britanie, țara sa de origine, și se va extinde la nivel mondial. Britanicii au simțit nevoia unui spațiu nou în care să își vândă mașinile, un spațiu cu mai multă atenție la detalii și cu o arhitectură premium.

Bentley Berkshire este primul showroom care oglindește schimbările importante. Inspirându-se din istoria de 96 de ani a mărcii, dar și din cele mai noi tendințe ale magazinelor de lux, modelul acestui showroom a fost expus pentru prima dată la Crewe, locul unde se produc modelele Bentley. Aici a fost creat un model virtual de showroom, ce urmează a fi adaptat de toți dealerii, după exemplul celui din Berkshire.

Noua fațadă combină un aspect modernist, dominat de o suprafață vitrată generoasă, cu aspectul tradițional cărămiziu al casei în stil Georgian lângă care este construit. Interiorul ascunde însă cele mai multe noutăți.

Clienții vor regăsi aici toate materialele pe care le cunosc deja de pe modelele Bentley.

Urmareste Automarket
Lemnul nobil, pielea fină și metalele atent finisate își găsesc locul în fiecare colț al showroom-ului. Spre exemplu, covoarele sunt produse din aceeași lână folosită pentru covorașele regăsite în interiorul modelelor Bentley. De asemenea, obiectele de mobilier au lemn de stejar și piele de înaltă calitate, cusută manual, similară celei din interiorul limuzinelor.

De fapt, tot ce înseamnă scaune, mese, standuri, barul pentru servirea șampaniei sau cafeneaua au fost create manual și beneficiază de inox cu un înalt grad de finisare.

Comentarii (1)

  • Cineva
    Atata lux si fite....mai luati exemplu de la Warren Buffett. Un om cu o avere de 66,7 miliarde USD caruia nu ii trebuie asemenea lux. Traieste mai modest ca noi astia care comentam pe aici. Mi se pare ca s-a ajuns prea departe cu fitele astea in lume.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru