Bentley extinde suspendarea producției cu cel puțin 3 săptămâni: britanicii vor să deschidă fabrica pe 11 mai

de Paul Cosma
Vineri, 17.04.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bentley a anunțat că va continua suspendarea producției pentru cel puțin trei săptămâni, din cauza crizei COVID-19, urmând ca fabrica să fie redeschisă parțial pe 11 mai. Britanicii speră că producția va reveni la parametri normali începând din 18 mai.

În vreme ce Europa continentală numără tot mai multe redeschideri de fabrici ale constructorilor auto, ca urmare a relaxării restricțiilor, Marea Britanie mai așteaptă câteva săptămâni în acest sens.

După ce Aston Martin a prelungit suspendarea producției cu o săptămână, până pe 27 aprilie, Bentley a spus că fabrica va fi închisă pentru încă 3 săptămâni.

Producătorul din Crewe și-a propus să redeschidă parțial producția începând din 11 mai, urmând ca activitatea să revină la normal pe 18 mai. 

“Având în vedere că pericolul persistă, noi trebuie să ne asigurăm că luăm toate măsurile de protecție pentru situația actuală, dar și pentru momentul când vom reveni la activitatea obișnuită,” a spus Adrian Hallmark, CEO-ul Bentley.

Via Reuters

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru